skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Legendy v Bohnickém parku
-> jourin: Fajn, takže v sobotu tě nějak doženeme jo 

-> Nwkt: Prubezne asi tak od ctvrtka do pondeli :-D musime tam navozit auta, udelat expozici a hlidat si to :)
-> jourin: Kdy tam budeš ty?
Hele musim se jich zastat, pujcujeme jim par aut a vidim do toho kolik to stoji... maj s tim naklady jako prase, minuly rok skoncili asi -2M a delaj to hlavne z nadsenstvi do aut :-) pro vasi predstavu tam uz tyden skoro kompletni tym lidi tuhle akci chysta a dalsi tyden po vikendu ji bude uklizet. Krom toho kazdy rok koupi neco pro Bohnickou lecebnu (minuly rok starsi sanitku), za to ze jim to povolili u nich usporadat atd... takze prachy v zisku za tim fakt nejsou :(
-> Nwkt 09.06.15 20:18:42: Souhlas 

-> Bery: Ale na tuhle akci to klidně obětuju, tady to za tu cenu stojí
-> Bery: Jo bejt nestudent tak nad platbou vleznýho opravdu přemýšlím...
-> m8rinek: 450 za singl vstupenku je skoro sprostý.aneb ať žije tržní hospodářství.Ještě že se jedou orlický hory aneb lepší blbě jezdit než se dobře (za prachy) koukat.
-> Tuner#2: To máš taky pravdu, ale když mám tablet jen 8"
Tak vytáhnu zrcadlo a je to. Nabiju baterky a nějaký obrázky pak z toho někdy budou

Tak vytáhnu zrcadlo a je to. Nabiju baterky a nějaký obrázky pak z toho někdy budou

-> M@rtin 09.06.15 18:57:34: Na obrázky stačí telefon a nebo pokud chceš být za profíka tablet (nejlépe 10") 

-> Nwkt: Tuner#2: I to je možné, třeba mě už odtamtud nepustěj.
Budu muset doma najít, kde mám vůbec zrcadlovku, abych mohl udělat nějaký obrázky
Budu muset doma najít, kde mám vůbec zrcadlovku, abych mohl udělat nějaký obrázky

-> M@rtin: A nemáš to spíš na příjem? 

Zítra odlet z Turecka do CZ a v sobotu do Bohnic 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 09.06.15 17:31:45: Nezlob se, ale přístup do tvého diáře nemám... Jen jsem konstatoval, že lepší bude sobota v programu popsaná jako motorsport...
-> Burák 08.06.15 22:18:23: Jako divák nebo budeš něco prezentovat?
-> Tuner#2 - zrušená registrace 08.06.15 21:03:21: Asi ti unikla pointa. Kdybych tam chtěl/mohl jet v sobotu, tak bych se neptal na neděli. 

-> vhml: V sobotu nemůžu :(
-> m8rinek 09.06.15 09:25:12: Já bych radši tu sobotu kvůli programu. Ještě uvidím podle počasí. Pokud stihnu STK tak bych možná vzal stovku na dálnici než tu sériovou pětku zahodím 

-> vhml: V neděli :(
-> m8rinek 09.06.15 09:14:00: Ty tam budeš v sobotu?
-> Bery: Vzhledem k tomu, že je vlez 450kč za jednoho nestudenta... tak mi rodina přijde v pohodě :D
650 rodinne vstupne? To je slusnej rejzak.
jedu s rodinou taky v sobotu.vyšlo volno:)
Ja tam budu, castecne a taky se chci mihnout na FCC
Já nakonec jedu v sobotu. Tak jsem na to zvědavej a zároveň se moc těším 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 08.06.15 20:59:55: lepší má být sobota - motorsport v neděli budou téma prdlavky 

Kdo pojede v neděli a co tam bude v neděli nejzajímavějšího na programu?
Těšíte se na legendy? :P www.carthrottle.com/post/
SjJLgW
Já rozumím tomu, že technologie tisku ovlivňuje cenu. Ale aby to bylo o tolik? Tomu právě nerozumím. No nic, stejně si to nepořídím.
Jak píše Honza tisk na plátno je drahej jak pes !!!! A je k větším formátům třeba solidní rozlišení. A práce fotografa, to si pak taky nechá zaplatit. A někdo holt chce hodně no.
-> Eidy 21.12.14 14:57:33: Tak ceny jsou daný podle tisku, to je naprosto normální. Fotopapír je dražší, plátno na rámu ještě víc, ale je to dost nadsazený, ostatně jako všechny ceny na tom shopu. Líbilo se mě triko se Sennou, ale 2800,- fakt nedám.
-> Tuner#2: Ty ceny mi nejsou nějak jasný. Předpokládám, že všechny pochází z toho samého aparátu. Takže buď si koupím za pár stovek obyčejný plakát (což těžko zaplatí ten přístroj) a nebo přitlačím 4500Kč za tisk? Ta cenová politika mi přijde divná.
Tak tady jsou nějaké fotky z toho foťáku na prodej, jen ty ceny...
www.legendy.cz/e-shop/... /alfa-romeo-155-dtm-1995-w ide-angle-view
www.legendy.cz/e-shop/... /alfa-romeo-155-dtm-1995-w ide-angle-view
-> Nwkt 30.07.14 19:33:41: JJ bohužel je to obraz naší společnosti 

-> T 30.07.14 18:47:51: NJ tak je to o další dva skoky od těch našich DX čipů. To je jak rozdíl telefonu a našich zrcadel
-> Luky 30.07.14 19:42:24: Si psal, že chceš foťák za 10 - 15t, ale neříkal jsi nic o Euro

-> Luky 30.07.14 19:42:24: Si psal, že chceš foťák za 10 - 15t, ale neříkal jsi nic o Euro

-> Tuner#2: slušný... A když jsem se tady ptal, jaký koupit foťák, tak vy furt na mě s nějakým Nikonem...

-> Tuner#2: Ono je i na pěst, že maminka řekne dítěti vlez si na to a začne ho u toho fotit
-> Tuner#2: : tak to je masakr
takže krapet jiná liga

-> Eidy 30.07.14 01:13:57: NJ to mě taky párkrát zatrnulo, když jsem to viděl, přitom nevím co mají z fotky s drápama na autě? Tak když už, tak se postavím/sednu na bobek někde bokem... Asi by to chtělo přístě instrukce pro ovčany u podladny.
-> MATTESS 30.07.14 00:12:04: Nevšim, ale na druhý pokus Nwkt a MATTÝSSEk
-> T 30.07.14 10:34:24: Datová stěna Hasselblad. Tady píše, že má 40 a 50Mpix. verzi: www.facebook.com/pages/.. ./151515638257216
Takže jen těla bez skla jsou za 1 mega...: www.megapixel.cz/digitaln i-zrcadlovky?b[123]=has...
Jen tak pro přestavu první co mě ukázal google. Klikni třeba na pusu a uvidíš víc detailů než když budeš pána pozorovat při rozhovoru: www.monicasilva.it/wp-con tent/.../dgtales-workshop_ bari_6.jpg
-> MATTESS 30.07.14 00:12:04: Nevšim, ale na druhý pokus Nwkt a MATTÝSSEk

-> T 30.07.14 10:34:24: Datová stěna Hasselblad. Tady píše, že má 40 a 50Mpix. verzi: www.facebook.com/pages/.. ./151515638257216
Takže jen těla bez skla jsou za 1 mega...: www.megapixel.cz/digitaln i-zrcadlovky?b[123]=has...
Jen tak pro přestavu první co mě ukázal google. Klikni třeba na pusu a uvidíš víc detailů než když budeš pána pozorovat při rozhovoru: www.monicasilva.it/wp-con tent/.../dgtales-workshop_ bari_6.jpg
-> MATTESS: : já ho vidím 

-> Tuner#2: : a čím to fotí ? pro nás neznalé 

-> Eidy: souhlas se vším
-> Tuner#2: Krásný video a koukám, co všechno jsme ještě nestihli vidět, protože toho byla prostě spousta. Jedna mě tam teda štvala fest a je to vidět i na videu. Jak lidi a haranti lezou po těch autech.
-> Tuner#2: ve 23:46 sis ničeho nevšiml? 

Tak jsem si podruhé pobrečel, že jsem letos kvůli nemoci nemohl
ifaster.tiscali.cz/nejlep si-automobilova-akce-v-cr- emotivni-video
Nádherné video, kdyby na něj někdo narazil v HD ke stažení, dejte echo.
BTW pro fotografy je radost vidět čím jsou auta focena v čase 16:30, docela rád bych viděl výstup ve full rozlišení...
A čas 22:40 jak tomu dává Břéťa se 130LR div nevyskočí motor

ifaster.tiscali.cz/nejlep si-automobilova-akce-v-cr- emotivni-video
Nádherné video, kdyby na něj někdo narazil v HD ke stažení, dejte echo.
BTW pro fotografy je radost vidět čím jsou auta focena v čase 16:30, docela rád bych viděl výstup ve full rozlišení...
A čas 22:40 jak tomu dává Břéťa se 130LR div nevyskočí motor

-> Eidy: Tomu i věřím, ale ten zvuk má prostě něco do sebe 

-> dragon_cb_cz: Popravdě je to jedno z mála aut, který dělá větší kravál než jede. Ale zvuk je to mohutnej. To jo.
-> MATTESS: Jo, tak tu bych někdy na živo slyšel rád - ono i z videa je to neskutečnej mazec...