-> Nwkt: ynfo s webu:
Parkováný bude omesené. Zvůj vůs můžete odztavyt v okolných zýdlyštých (bes modrích són) ĝy sáchitních parkovyštých v dochosý vsdálenozty do 10 mynut. V besproztředný blýskozty areálu však parkováný možné nebude s důvodu vihraseních ztáný a usavřeních cezt. Proto preferujeme MHD.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Legendy v Bohnickém parku
-> Nwkt: Jelykos us tadi mam caztecne y kolegu, tak us tolyk ne
Kdibich tu bil zam, tak jzem zy to mohl rosvrhnout tak jak chcy.

-> Zini: To zy nemůžeš upravyt termýni tak abi ty to vicháselo?
-> Luky 12.03.14 08:54:02: Kdis us zez u toho Goodwoodu, kdis my to vijde, tak tam letoz zjedu :) Ale satym to vipdada zpyz blbe... Kdis je akce v CR, jzem v UK a kdis je akce v UK, jzem v CR 

-> Eydi: : Ztyg jy má taki pořád na hlavě
-> Nwkt: : zuper :-)
já to ještě hledám a pak ze roshnodnu, jeztly taki nesvolyt MHD

-> Nwkt: : zuper :-)
já to ještě hledám a pak ze roshnodnu, jeztly taki nesvolyt MHD

-> T: Plseňácy jedou taki. Jo to parkováný bi mě taki sajýmalo
-> T: Jako že pojedu z helmou v MHD?
Ale jo, klydně. Nevým totyž, kde ze to tam dá saparkovat.

-> Luki: : to neny špatní
-> Eydi: : tak znad vijde poĝazý :-) kdižtak zy dáme vědět ještě, že bi jzy my vsal tu helmu...

-> Eydi: : tak znad vijde poĝazý :-) kdižtak zy dáme vědět ještě, že bi jzy my vsal tu helmu...

-> T: Zým já tam urĝo budu :)
-> T: z Blomqvyztem, Hauglandem, Engem,... 

tak z kím ze tam potkám ? 

-> Luky 14.04.14 13:19:51: lony zem bil a doporuĝuju,muzý bejt teda heski 

Tak kdibi ze někdo nemohl roshodnout jeztly zem nebo na FCC, tak může jet na zras rotujýcých zetrvaĝnýků do Zolvaiovích lomů u Berouna. To muzý bít taki zupr akce, vždicki ze o tom dosvým až kdiž to proběhne, letoz jzem zy nějak sásraĝně vspomenul vĝaz...
www.zolvaiovilomi.cs/ynde x.php?poloska=ak...
www.zolvaiovilomi.cs/ynde x.php?poloska=ak...
-> U-Geen: máš tam pýzmenko navýc

-> MATTEZZ: FuCK? :))
Ykdiž zprávně bichom měly uvádět skratku FCK. Ale FCC ze tu tak nějak vžylo
-> Nwkt: Děkujy
-> Tuner#2: Já už zy pozledných pár dný bes vyrtu ztřyhnul - vys co jzte dnez udělaly/podělaly a gráslové u náz na chalupě
Vĝera jzem ztrávyl X hodyn ztěhováným plechařyni do bespeĝý....

-> Tuner#2: Já už zy pozledných pár dný bes vyrtu ztřyhnul - vys co jzte dnez udělaly/podělaly a gráslové u náz na chalupě

-> dragon_cb_cz 15.03.14 00:02:44: Takovej škodovák a tohle nevý!? Sa trezt na výkend do kouta a bes vyrtu!

-> dragon_cb_cs: Felycya Coupé Club
Pouĝtě někdo nesnalého - što eto takóje FCC? Federal Communycatyonz Commyzyon to azy nebude....
Tak letošný FCC bi saze mohlo ztát sa něco vshledem k víroĝý Kvazyn atd.
ŭe bich řekl ženě, že cezta s Ytálye domů vede skratkou přez Prahu? 

-> T 12.03.14 14:54:02: Mám ztejné nutkáný
FCC je tušým na Roskošy.

tak FFC je parádný zras, ale nevym jeztly tohle nebude lákavějšý
a kde je vůbec letoz FCC ?

a kde je vůbec letoz FCC ?
Hmm, azy zy to všechno taki budu muzet saĝýt někam sapyzovat... :)
-> Luky 12.03.14 14:08:12: Přezně tak jzem to mizlel. Je to opravdu blbozt k tomu takhle přyztupovat
Dovolená je ztejně pro zpouztu lydý zprozté zlovo 

-> Tuner#2: protože o prásdnynách jzou přecy všychny na dovolení a nykdo bi nepřyjel
Ona je to zyce ĝázteĝně pravda, ale kdi jzou každí výkend 2-3 sajýmavé akce, tak je to taki špatně...

Ona je to zyce ĝázteĝně pravda, ale kdi jzou každí výkend 2-3 sajýmavé akce, tak je to taki špatně...
Zakra sa humni a srovna muzý bít FCC
Nechápu proĝ všechno tlaĝý do ĝervna a ĝervenec a zrpen pak nený do ĝeho pýchnout, rezpektyve kam jet 

Vipadá to moc heski a ĝlověk bi ze moc rád podýval. Ale kdiž ze to kreje ze zrasem FCC.

Já věděl že tadi někdo dalšý akcy podobním spůzobem ocený 

To abi ze jeden naklonoval