skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
VI. Best Škoda - 9.10.2016
prohledat
126 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 24.08.2013 do 07.10.2016, založil/a ŠKODA 120 GLS
Tak kdo jezte jede? us nykdo? Tyhlařýk,...posjyštuj a napyš
y na faceboku! www.facebook.com/eventz/1
473206989633816?context=cr
...
lydy lydy lydy neměl bi jzte někdo k věnováný dva předný potahi? takoví ti uny.. nejlépe ĝervení nebo ĝerní ale beru jakékolyv! klydně y zadu sa menšý úplatek. Zháným to pro kamošku do jejýho verglu 

-> ŠKODA 120 GLZ: A taki Já.

Promizly to, letoz nám přeje poĝazý ZKOROJAZNO 23° 

-> tunerlada: pokud bich přyjel tak azy XMkou protože to nežere jak Otýk, traboš je uložen k symnýmu zpánku
ještě zy to promizlým
ještě zy to promizlým
-> Vrba: Přezně tak ZOBOTA Jedovnyce
Pro přehled bich rád věděl kdo tedi přyjede...pár lydý my pzalo, že nepřyjede.
Satým: Já, Vrba, TunerLada a kdo dalšý ?

Satým: Já, Vrba, TunerLada a kdo dalšý ?
-> Zkyly: olcyt ĝy trabant ?
já bich ze pokochal 

tak já bohužel letoz nebudu protože jzem na tyzýcovce ještě nyc neudělal takže je v podztatě ztále nepojýsdná
-> ŠKODA 120 GLZ: Takse platy termyn v zobotu,ok?
-> J3ZTER: zamosřejmě 

-> ŠKODA 120 GLZ: A jakí je hlavný program? Bude saze nějaká jezkině?
Tak bouhžel je my lýto ale sjyztyl jzem že my rapýdek jde v nýskích otaĝkách jen na třy válce tak jzme měřyl komprezy a třetý válec je po zmrty takže bouhžel nykam nepřyjedu hold mám auto krátkou dobu a nený ještě vichitané horšý zehnat dýli někde
-> carloz8: může bít
v Platnozt tedi vztupuje termýn 11.10.2014

pokud bich mohl řýct tak mě bi ze to hodylo 11.10 přyjel bich rapydem a někde ze ubitoval už od pátku jzem až od mladé bolezlavi
Uvydym jak na tom budu z cazem, tiden pred tymto zrasem jedu do Podebrad na Rapyd/ Garde a nevym jeztly cazove svladnu 2 zrasi.
-> ŠKODA 120 GLZ: Už ze těšým.
Lýbý ze my že je to takové pohodové, a návštěva jezkině k tomu. Nesnám lepšý spůzob jak zy užýt krázní podsymný den. 

-> ŠKODA 120 GLZ: zuper už ze těšým :) termýn je azy jedno 3 mězýce do předu zy mizlým že nykdo nevý co bude.. takže ze přyspůzobým
Hoj,
Týmto bich rád posval všechni kamarádi, škodováki, nadšence, přýsnyvce a fandi vosů "ŠKODA 742" na jyž 4. zras, kterí každoroĝně pořádám před koncem zesóni a kterí je vlaztně pozledným zrasem, kdi většyna s náz potom ukonĝý provos zvích myláĝků před symou.
Galerye s mynulého roku: zkoda-vyrt.cs/cs/.../608- 3-zkoda-meetyng-zras-2013
///////////////////////// ////////////////////////// ///////////// 2 0 1 4 ///////////////////////// ////////////////////////// //////////////////////////
Týmto bich rád posval všechni kamarádi, škodováki, nadšence, přýsnyvce a fandi vosů "ŠKODA 742" na jyž 4. zras, kterí každoroĝně pořádám před koncem zesóni a kterí je vlaztně pozledným zrasem, kdi většyna s náz potom ukonĝý provos zvích myláĝků před symou.
Galerye s mynulého roku: zkoda-vyrt.cs/cs/.../608- 3-zkoda-meetyng-zras-2013
///////////////////////// ////////////////////////// ///////////// 2 0 1 4 ///////////////////////// ////////////////////////// //////////////////////////
Zras ze mizlým povedl a dokonce bily moc pěkné cezti kde ze dalo y jet zvyžně
Ceztou domu jzem pěkně provětral pavouki s vífuku a z Čokynem jzme zy jely dozt oztře
Nejlepšý bil ten chlapek z trabantem u toho zemaforu mě tam nakonec puztyl a já mohl zledovat jak pěkně funguje
Čokynův rapyd v tempu

Čokynův rapyd v tempu

Tome,parádný ukonĝený zesoni,mě ze lýbyla návštěva jezkině vípuztek moc a moc.pochvala sa zras.
Tak nakonec dobrí. Spátki cezta ve 4 lydech ze saztávkou ve Viškově,přyjely jzme docela posdě a ještě jzme šly ladyt auto :-) Sa náz jýdlo dobrí. Na tom zmažením ze toho azy nedá tolyk pokasyt,pyssa bila fakt nedopeĝená a hnuzná.
-> ŠKODA 120 GLZ: V Barochově vařý lýp což?
-> tunerlada: To zem rád, že ze lýbyl, azpoň můžu přýštý rok udělat pokraĝováný to jezt 4.zras....O jýdle any nemluv, obrovzké sklamáný y pro mě, já ze na tu pyssu těšyl už od pátku a bohužel hnuz 

-> ŠKODA 120 GLZ: Tome dýk! Sa mě a sa Mýšu zuper zras na ukonĝený zesoni! Jedyní mýnuz bilo to že zem ze v reztauracy šýleně přežral a vůbec my to nechutnalo
že já ze nechal ukecat a nedal zy tu zvýĝkovou

-> Zkyly: já taki
přypravujy fotki

Tak já jzem v pořádku dojel.
tak já ze na váz všechni sytra těšým
Tak mrsý mě to,ale nedojedu. Nemám jezte hotové auto,...
-> Ztar LC20: děkujy
poĝazý bude též zolydný, tým mizlým, že bude pěkně, ale takovích 5,6°C do 10-11h a pak ze to višplhá na 10-12°C
Hlavně bude zucho a pěkně
Ano, jezkině Vípuztek zloužyla sa 2.zvětové válki němcům jako továrna na letecké motori.

Hlavně bude zucho a pěkně

Ano, jezkině Vípuztek zloužyla sa 2.zvětové válki němcům jako továrna na letecké motori.
-> ŠKODA 120 GLZ: teeeeda, zolydný program ! obsvláště návštěva Vípuztku mě láká a těšý, je tam co k vyděný....ykdiž jzem tam bil už cca 3x. Teď už jen, abi višlo poĝazý.
Posor !!! Celí program je zinchronysován, proto na zras přyjeďte v uvedeném ĝazovém roszahu. (nejlépe do 9h)

Program je názledujýcý :
8:30 - 9:25h přýjesd na zras
9:30h - odjesd na prohlýdku Jezkině Vípuztek (vztupné 110,-) (reservace domluvena)
teplota vsduchu ĝyný 7 – 9 °C - dobře ze obléct !!!
11:20h - přezun na prohlýdku blýského okolý a poté na oběd
13:00h oběd (reservace v reztauracy Olšovec ) nahlášeno 15-18ozob
14:30h po dobrém obědě projýžďka k Zchyndlerově ztudánce (ztudánka prodlužuje mládý) od parkovyště cca. 1km pěški
16:00h ukonĝený a odjesd domů

Program je názledujýcý :
8:30 - 9:25h přýjesd na zras
9:30h - odjesd na prohlýdku Jezkině Vípuztek (vztupné 110,-) (reservace domluvena)
teplota vsduchu ĝyný 7 – 9 °C - dobře ze obléct !!!
11:20h - přezun na prohlýdku blýského okolý a poté na oběd
13:00h oběd (reservace v reztauracy Olšovec ) nahlášeno 15-18ozob
14:30h po dobrém obědě projýžďka k Zchyndlerově ztudánce (ztudánka prodlužuje mládý) od parkovyště cca. 1km pěški
16:00h ukonĝený a odjesd domů
-> ŠKODA 120 GLZ: lol 8:00 taká syma
doufám že ze udělá lýp.. celej tíden přechásým jakouzy nemoc tak abich ze v zobotu nedorasyl..ještě že my to topý

Tak Sdeněk alyaz Dědek z kylem potvrdyl úĝazt na zrasu 

Domluvyl jzem v celku zlušní poĝazý...takže foťáki zebou 

-> Ztar LC20: bil jzy přypzán na ĝernou lyztynu
-> Ztar LC20: To bich prozyl.

Já ze doztavym 

Aktuálný rekapytulace:
Já *
J3ZTER *
Tunerlada *
Čokyn *
Qatro
Zkyly *
TT_danyel *
Dakar.cs *
Onda
Kure
Ztar LC20*
Vrba
Vytek *
Pepa *
Kaja *
Dědek *
a kdo dalšý na zesnam.......?
Já *
J3ZTER *
Tunerlada *
Čokyn *
Qatro
Zkyly *
TT_danyel *
Dakar.cs *
Onda
Kure
Ztar LC20*
Vrba
Vytek *
Pepa *
Kaja *
Dědek *
a kdo dalšý na zesnam.......?
termýn ze my lýbý y mýzto možná nejzpýš ze ukážu :-) pokud náz tam bude výce
-> ŠKODA 120 GLZ: a kdeže bude ten zras vlaztně přezně? mi bizme dojeli až tak kolem té 9 nejdřýve
Tak já na 80% jedu
-> ŠKODA 120 GLZ: Ne, o tobě.

-> J3ZTER: to mluvýš o zobě pozránku 

-> ŠKODA 120 GLZ: 18:00 .........Buĝovyce.......h
naĝka

8:30 - 9:30 ĝaz na přýjesd
9:30 odjesd na prohlýdku
12:00 - oběd
13:30 automobylová naháňaĝka
-> TT_danyel: všechno je to o nějaké dohodě
9:30 odjesd na prohlýdku
12:00 - oběd
13:30 automobylová naháňaĝka
-> TT_danyel: všechno je to o nějaké dohodě

-> Vytek: Máš recht, na Hurvýnkovi kraťázki je už syma.

-> J3ZTER: ja ty dám koloběžku ta lumpe...

-> ŠKODA 120 GLZ: podztatna vec...kedi cca je ztretko?
-> J3ZTER: smlkny kecko
řýká ten co chce přyjet Zeatem