skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ii. Podbrdská Rallye Legend 11.5.
-> Nwkt: to jo, ale pokud to má něco vydržet a fungovat tak je to za ranec. To moje výlez byl ze starý pláštěnky, konkrétně z rukávu, spíchnutej na honem na loňskou barumku. Bejt tam nasazenej ještě blesk tak by to líp drželo na místě a zase by to bylo jiný. Chce to udělat novou a doladit to 

-> MerHanz: Jsem nedávno koukal, že dělají i obaly/snad i pláštěnky jak na objektivy tak těla
-> Tuner#2: Děkuji, osobně tam vidím kupu neostrosti. Holt do takový marasti to chce asi profi sklo a ne to moje šmudlíno. Ona ta pláštěnka ve výsledku jen kousek pomohla objektivu, na tělo mi stejně teklo, hlavně na zadní stranu. Ke konci už mi joystick chodil jen do dvou směrů
. Ale po uschnutí vše ok 

-> MerHanz 13.05.13 09:21:47: Na ty podmínky co byly pěkný
Já to na déšť raději moc netahal, pláštěnku nemám :-/

-> Luky: co co zavodni ne :)
-> rOMAN: copak zase chudák předek auta?

-> MerHanz: kdyz posles budu rad :)
-> rOMAN: něco by se našlo 

-> MerHanz: nas nemas?
No... po probítŕání a postupným dodělávání fotek se mi huba pěkně zkřivila
( takovej smajl tu není a snad ani neexistuje ). Problémy s ostřením byli větší, než se mi jevilo na místě. Takže ve výsledku toho moc k pokoukání asik nebude. Ne všechno, co se posere na místě jde doladit v PS . Tak aspoň malinký navnazení v podobě jedný z těch stravitelných.

-> Tuner#2 12.05.13 00:25:10: Podle blinkru už tam ale k tomu brm brm bylo ještě trrrrr 

-> Tuner#2: : to je super vlk v rouše beránčím
nářez
jinak akce opět super, jen oproti loňsku pokles o 15 stupňů
ale jinak super a jsem rád, že jsem zase pár lidí viděl 

jinak akce opět super, jen oproti loňsku pokles o 15 stupňů

Vše ostatní vovodobej dyzajnérskej průjem 

Pak jsem vyrazil na autosalon a kromě BRZ...
-> cPetan: Tady to ještě dělalo brm, brm 

Ještě jedna z muzea. Luky.ho střep se tam nevešel 

-> Eidy 11.05.13 23:14:27: Nutno dodat, že jsi statečně a pravdivě kontroval

Daleký výlet z jihu moravy nebyl marný, páteční cesta i dnešní cesta domů pohodička a samá srandička. Auta super jen škoda toho počasí a kolize termínů....
Toho MB-čka je škoda, ale hlavně že kluci jsou OK a technika bude snad nová
Na závěr velké poděkování Ondrovi a jeho rodině za supr ubytko a hlavně jídlo

Toho MB-čka je škoda, ale hlavně že kluci jsou OK a technika bude snad nová

Na závěr velké poděkování Ondrovi a jeho rodině za supr ubytko a hlavně jídlo

Počasí bylo docela na 3,14ču, ale auta to vynahradila. Bylo fajn vás vidět, chlapi
. Teda krom T2, kterýžto měl nějaké nemístné připomínky na italské motory.

-> cPetan: auuuuuuuuuuuuuuuu

-> Tuner#2: To jsou, ale práce budou mít dost...
-> cPetan 11.05.13 22:34:06: Tak určitě
ale kluci z litru jsou OK ne?

-> Tuner#2: NJ, ten tlak se mi od začátku nelíbil, ale šofér řekl že dobrý, tak dobrý... zase pořád lepší tuto, než dopadnout jako ti s tou tisícovkou 

-> cPetan 11.05.13 21:54:15: No "pěkně"
NJ ten malej tlak nevěstil nic dobrého a když jste jeli kolem v RZ4 tak to už nešlo. Jak jste zastavili, tak Eidy říká. "Dejte tomu 10min. olej schladne a ještě to chvíli pojede" a taky že jo 

-> Tuner#2: Jj, až na počasí fajnový
. Jen ke konci už i foťák a objektiv protestovali proti nadměrné vlhkosti. O tom jak mě tam Sum nahodil bahnem od hlavy až k patě škoda mluvit
. A jako bonus při příjezdu dom, jsem vraždil asi tunu mravenců a odklízel stopy po několika milonově násobné vraždě
I tak to byla pěkná akce, za rok snad zas 

Jinak akce až na počasí luxusní, kdo nebyl může jen litovat. Překvapení dne Eidy na telefonu hned po ránu
Rád jsem Vás zas viděl kluci. 

Hlásím příjezd, škoda počasí, jinak super
Jinak se omlouvám klukům, že jsem se ani nerozloučil a nepoděkoval za nabídnutou asistenci při odjezdu. Jakmile jsem se vyškrábal na silnici, tak mi pořadatel nahnal na silnici

Jinak se omlouvám klukům, že jsem se ani nerozloučil a nepoděkoval za nabídnutou asistenci při odjezdu. Jakmile jsem se vyškrábal na silnici, tak mi pořadatel nahnal na silnici

Tak hlásím příjezd na Blovicko, je tu po dešti, mokro, cesty pomalu osychají tak se těšíme na zítřek 

-> Luky: nemím to přez půl republiky, tak bych tam asi byl 

-> Luky: : ne,ale alespoň nám poreferuješ

Dneska po 17. hod přijedu na kukačku do servisu. Bude tam někdo?
-> rOMAN: dnes není zítra.
Me nejdou sterace uz od Běšin
Od první RZ to začlo vyhazovat všechny budíky. Pojistky nevystřelí, ale zapnu stěrače a vypnout se všechny kontrolky, všechny budíky padnou na nulu a rozsvítí se dobíjení.
Me nejdou sterace uz od Běšin

Také se ke mě donesla informace o dešti na Blovicku
-> vhml: Ja nic jinyho nemam takze stejnak :) - no v Nepomuku zatim chcije cely den :) btw asi jeste vyzkousim sterace jestli vunebec makaji ..
-> m8rinek: tak, ale suchá rejže umí i na vodě pokud neteče