skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Běšiny 2013
-> Milan 136: No já ještě neleštím, já ani nevím, jestli to ještě umí jezdit :D
My dorazime zitra. Jeste lestim...
-> koště: ukaž foto

Zatím je tu nějak liduprázdno 

->Rokycanští:Jak zítra ráno, jedete přes Rokycany?
-> Eidy: Aha, myslel jsem, že Zdrubák jel s bráchou a ten vzal modré RSo
To byla spíš moje dedukce když řekla, že tam byli 3 auta a soused čuměl 

-> Tuner#2: oprava. Jedno RS, jedna felda a červený eRko :)
Zme tuuu :)
Zme tuuu :)
-> Tuner#2: : takže kladenská sebranka asi 

-> kamikaze: Já už jednou z Běšin za užovkou Rapida táhnul a nikdy více Štáhlavák za jedna od půlky na tachu 20 a na teploměru 100
Jinak aktuálně se prý přes Rokycany přehnali dvě RSa a jedno červené eRko mě hlásil zpravodaj toho času na mateřské

Jinak aktuálně se prý přes Rokycany přehnali dvě RSa a jedno červené eRko mě hlásil zpravodaj toho času na mateřské

-> Tuner#2: Klidně tě dotahnu tam i zpět, ale musím nandat tažný, páč užovky postrádaj oko vzadu

-> Milan 136 26.09.13 21:52:01: Paráda. A sorry za tyhlety dotazy, na jaře už se konat nebudou.

-> koště: restaurace, okynko s klobasama atd
Ještě mam jeden dotaz. Jak je to tam s občerstvením? Nějaký jako výčep atd, nebo se nabalíkovat jako na dovolenou do chorvatska?
-> Milan 136: ZABILS

-> Tuner#2:
nerozumíš srandě? Měl bys na kurz do ostravy

Taky bych radši jel s MB, ale bohužel.... Naposledy jela vloni na podzimní Běšiny a od tý doby stojí...

Taky bych radši jel s MB, ale bohužel.... Naposledy jela vloni na podzimní Běšiny a od tý doby stojí...

Tak už mám spolujezdce. Bude to velká atrakce, dobrovolně touží po HTP
. Tak budete mít co rozmlouvat.

-> Milan 136: Vemem na lano za traktor
aspoň se po cestě odfouknou ty pavučiny z podvozku 

-> Milan 136: To byla podpásovka

Plaťák musí vzít Honza aby mohl provézt Žlutku

-> Eidy:

-> Eidy 26.09.13 17:59:18: zetka je fajn
-> Tuner#2: Ne. Vohrnovali tady nos, tak jsem vzal zetku. Ani ho neznám, ale v tom je kouzlo těhle swingers párty. 

-> Eidy: Říkáš dal jsi přednost Milanovi s Deaconem jo?
Tak si to užijte a v sobotu ráno se na Vás těšíme s MATTESSem 

-> Luky: Tak chatka obsazena. I kdyby teď žena a nezadaná kamarádka prstíčkem hrabaly, nic nebude. 

-> Eidy: vlk taky sliboval... :)
-> Milan 136:
ty si vůl! 

-> Luky: Je mi to fuk. Budou mít svojí cimru a u nás se jim nic nestane. I kdyby prosily.

-> Eidy: hmmm, možná budu potřebovat někam složit manželku s její nezadanou kamarádkou... Ale ne, já je asi radši pošlu spát domů

-> Eidy: a zas nabidka na gay akci:-D domluvim se s Deaconem:-D
Vzhledem k okolnostem se mi uvolnily 2 místa v chatce na 2 noci. Pokud někdo rozumej chce, může se nastěhovat. Dohodneme se přes telefon nebo SZ.
-> Eidy 24.09.13 13:38:48: Ty nemam. Jen ty kandaháry 

-> Luky: Ale sáňky by se mohly hodit. 

-> koště: zas taková zima nakonec nebude, lyže můžeš nechat doma...
-> Eidy 23.09.13 21:30:33: Takže auto. Pravda minulej podzim sem tam byl na čumendu a moc stanů na tom place opravdu nebylo.
Edit: Jinak mě poznáte jednoduše. Červená ouža s lyžema a kufrem na zahrádce
Edit: Jinak mě poznáte jednoduše. Červená ouža s lyžema a kufrem na zahrádce

-> koště: To záleží jen na tobě. V noci tam asi nebude nejtepleji, takže pokud máš lůžkovou úpravu, tak bych byl pro auto.
Když už se tady začalo debatovat, tak položim pár lamáckých dotazů: Kde se dá rozbalit stan? A co je lepší: Zabalit to v autě, nebo ve stanu? Jedu poprvé a nikoho tam osobně neznam.
-> vhml: Hele, kde je start netuším a určitě to mezi barákama nepoženu naplno. Nechci dělat problémy eRmanovi a všem pořadatelům.

-> Eidy 23.09.13 19:55:42: Problém je že po startu korábu jedeš ještě 200metrů kolem baráků a místní jsou na to dost alergický když se tam sejde parta blbečků a vydrží jezdit půl noci nahoru a dolů + hodně štěstí až cestou potkáš autobus :-D
-> Luky: Tak co znamená brousit? Ono to zas není na to, aby tam člověk jel 150, je to dost utažený co jsem tak koukal. Hlučnej budu tak jako tak, ale nechci tam trhat rekordy. Spíš se prostě svézt. 

-> Eidy: no pokud si ho projedeš, tak pohoda, pokud tam budeš brousit, tak je to blbý...
-> Luky: Neboj, já si dám jen Koráb. Kámen a další mě nezajímají.

-> Eidy 23.09.13 15:51:56: jen to prosím s tím zkoušením RZ moc nepřeháněj, ať místní moc nenadávají...
-> Eidy: Jo tááák, tak to potom jo, vem GoPro ať máme na co koukat 

-> Tuner#2: Samozřejmě jedem už v pátek.
Přijet tam v sobotu odpo je trochu o ničem. To by stačily spotřební paštiky.
RZ navštívíme abychom si je najeli. Teda ZdrubT si je najede a já si zkusím Koráb.

RZ navštívíme abychom si je najeli. Teda ZdrubT si je najede a já si zkusím Koráb.
-> Eidy: To jako že nebudeš dopoledne v kempu? To je škoda jak kvůli pokecu, tak soutěžím 

Tak pojedem zřejmě se ZdrubT dopoledne z Kladna, cestou navštívíme RZ a pak do kempu. Tak asi pojedeme po svých.

-> Nwkt: No parádička!
Moc se těším!

-> Jozka: takže myslíš, že budou stačit jen nadkolenní gumovky kvůli blátu? 

Počasí je zdá se objednaný docela vyhovující..