skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zraz AŠk 2013 autokemping Terchová 21-23. jún
prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 20.02.2013 do 22.06.2013, založil/a Lubes - zrušená registrace
Tak se taky projedu a kouknu za vámi....
Má lenost mě asi nakonec donutí skutečně přijet do Terchové, lebo 1OOkm je méně ako 2OOkm v jeden smer

-> Flanel: tak doval :P
Sááákra.
Tak to prostředí vypadá nádherně 

Jsou nějaké oficiální stránky, kolik lidí zhruba přijede?
Uvažuju že bych se přijel taky mrknout vyjmečně
Uvažuju že bych se přijel taky mrknout vyjmečně

tiez sa pripajam od piatku do nedele idem
no ja chcem ísť už v piatok, takto sa môžem rozbiť a vyspať do soboty
kto ide v piatok na trase z PN do ZA????

-> afro100: -> haso: no ja určite dorazím, ak nie v piatok večer, tak 100% v sobotu ráno a pridám sa asi k tomu ničnerobeniu :) jediné čo by ma donútilo nedoraziť je dážď
-> afro100: ej bistu, no to ak nebudem prave cestovat po europe, tak by som aj prisiel...popijanie a nicnerobenie, vtom som majster 

-> haso: viac-menej .. piatok neviem, to ti skor Lubes povie, ale bol som tam vlani v sobotu, diali sa tam rozne sutaze a ked si nechcel, nemusel si sa zucastnit, nikto ta do nicoho nenutil .. volno, spanilka, sutaze, vyhlasenie a volno
to bude takeho sedaveho charakteru? ze pridem, rozlozim stan, grilecek a otvorim si pivo a oddychujem? :)
Idem!
To mam kusok, to pojdem aj z kolegom 

no, to by asi šlo, len musím zohnať šoféra, nakoľko už asi mesiac niesom držiteľom vodičského oprávnenia

-> afro100: 

-> Tomáššš: a aj funguje? :D
-> MOLSO: motor tam je ... 

-> MOLSO: uz sa poucil ze mu ma hned nakladat od zaciatku a nie zabehavat podle nejakej knihy 

-> Tomáššš: aby si si zacal motory do foroty pripravovat 

-> Lubes: to by slo :)
-> MOLSO: tyy, som nejak za minuly rok postihal viac jak za predchadzajuce tri roky dokopy, takze to je fakt tazka otazka :D :D
-> afro100: jasneee ale to je ešte škoda predbiehať,ešte je to daleko 

-> afro100: kde si ty prosimta este nebol ? 

-> Lubes: pre upresnenie, to je tam kde uz sme boli ?
Autoškoda klub Slovensko pozýva všetkých nadšencov značky Škoda na zraz ,ktorý sa uskutoční v dňoch 21-23. júna v areáli kempingu v Terchovej.Postupne budem upresňovať informácie tak dúfam ,že budete mať dostatok času na premyslenie