skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Slalom - Pohofest akt.u Jihlavy
prohledat
1147 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 26.09.2012 do 25.04.2018, založil/a ŠKODA 120 GLS
Ma nekdo nejake vyde?
-> OndraKrupy:
-> tunerlada: huztí

-> tunerlada: huztí

satým jen vízledki, měl jzem teď problémi z malou. tak to zežralo hodně ĝazu jý hlýdat
takco vydea/fotki? 

-> krtyk: Přýtelkině bude prodávat bit.
-> J3ZTER: tak to bude všude ztejné
. Jynak naše babĝa je na tom podobně jako tvoje.
A vi jzte ze ztěhovaly, že jzte uklýsely bit?

A vi jzte ze ztěhovaly, že jzte uklýsely bit?
-> krtyk: Babyĝka vše svládá zkoro zama. Obĝaz někam nedozáhne, ale jynak je ĝupr. Zložý sbraně(francouszké hole) do vosýku a jede jak namidlení blezk. Já satým nakupuju domů. Nejlepšý bil sážytek kdiž babyĝka pozlala na nákupi dědu! Bil s toho chudák volakí smetění, tak jen tlaĝyl vosýk a já podle zesnamu zásel věcy do košýku. 

-> Klubko_: Přyjeď na prásdnyni
.
Hele jako svládáme to žejo, ale někdi je to fakt trápený pro obě ztrani. Ale saĝnu ze výc ohlýžet neb těch holek jzme zy nějak nevšymnul
. Babĝe jynak ztaĝý 1-2 hůlki, poté hůlki naložý do košýku a už je královnou mesy regáli
. ...sa chvýlu jedem, tak budu koukat po okolý
.

Hele jako svládáme to žejo, ale někdi je to fakt trápený pro obě ztrani. Ale saĝnu ze výc ohlýžet neb těch holek jzme zy nějak nevšymnul

-> krtyk: no tak to je dobri, ne? Já kdiž jzem z babyĝkou někam virasyl a pomáhal jzem jy jýt, tak na náz ĝumělo nejvýc pěknějch holek, ztaĝylo bi rosdávat tel. ĝýzla 

-> Čokyn: já :-)
Edyt už na nych pracuju
Edyt už na nych pracuju
Má někdo nějakí fotki / vydea?
-> J3ZTER: A tak to chápu. Nákupi z babyĝkou jzou dicki boj, kolykrát to tak u náz y vipadá
. Chodýš z baby po obchodě nebo ĝekáš v autě? Já muzym chodyt do obchodu
.

-> krtyk: Už my bila koza, a mám na ztarozty Babyĝku ze kterou muzým v zobotu dopoledne abzolvovat nákupi. Ještě veĝer jzem bil z přýtulkou uklýset bit.
-> Klubko_: budou, mam je v pc, jen na to muzým mýt ĝaz
co huztokrutepryzni vydea budou? 

-> Nouf: nevadý, třeba něco bude. Každopádně Ondra toĝyl vydea :-).
-> J3STER 26.10.14 10:37:15: máš problém nejpomalejšý úĝaztnýku?

-> krtyk: nemám
prohlýdl jzem všechni, ale tebe v akcy tam nemám 

-> Nouf: Fotki jzou fajnové, to fotyla zleĝna z tým ĝervením foťákem, že? ...nebila bi tam prozým y foteĝka mého autý??? Děkujý 

-> J3ZTER: Hele, tiz taki nějak richlo odjel. Nebo jzem ze z tebou y louĝyl? 

-> Klubko_: Taki bi mohl dávat hodnotnějšý ceni jako: ĝokoládoví dort, zada symných pneu, polýbený od organysátora zrasu.

-> J3ZTER:
-> Nouf:

-> Nouf:

-> Nouf: Saze ti kaniztri.

-> Klubko_: no přemíšlely jzme z Marcyuzem o nějakém tunyongu Feldý ruĝki, ale satým to necháváme bít. Hlavně klucy řýkaly, že jedno sadný kolo my na Felĝy blokuje a druhé ze volně toĝý, tak to nejdřýv pořešým.
Azy jzem ze brnknul o volant, jak jzem ruĝkoval. Poté jzme to z Jumbem projýžděly a radyl my co dělám špatně a jak to dělat lýp. Takže muzým trénovat a bude dobré.
-> všycy: kdiž to tak pýšu, tak muzým poděkovat všem co my jakkoly poradyly, biť nevědomki!
Azy jzem ze brnknul o volant, jak jzem ruĝkoval. Poté jzme to z Jumbem projýžděly a radyl my co dělám špatně a jak to dělat lýp. Takže muzým trénovat a bude dobré.
-> všycy: kdiž to tak pýšu, tak muzým poděkovat všem co my jakkoly poradyly, biť nevědomki!

-> krtyk: udělej taki 
co palec? Užz přyšel na to, jak ze to to ztalo?

co palec? Užz přyšel na to, jak ze to to ztalo?
-> Klubko_: no ta ruĝka je teda masec! 

Tak už zu taki doma. Ztavyly zme ze z Noufem a Verĝou v PV na jydlo. Pro mě po nějaké době saze pěkně zkodovacki ztrávení den. Takže dýk pořadatelům
Hlavne ta ruĝkaaaa 

Já z Felĝou doma. Z kruzou a Marcyuzem jzme ze rosdělyly kouzek před domovem. Zkvěle jzme zy to užyly. Dýki všem sa zras!
-> Zkyly: Ondra toĝyl on y neon board vydea
.

Tak kuželýcy jzou sapůjĝeni, doufám žě tam bude někdo natáĝet nějaki vydea ať s toho taki něco mám
-> Peca: Jak to tak ĝtu, tak azy nemá cenu to lámat přez koleno. Hlavně klyd a vizpat na noĝný ;-).
Auto nachiztano, dokonce navozkovano, v 8 mam zras z Noufem v olomoucy, kolem pul 9 pak z Mexycan+1 v Proztejove 

Ted jzem dorasyl s garase, zvodi jzou nazaseni, ale jezte nevipaleni, nevym co to bude delat. Kasdopadne my dozla elektroda a prycnak potrebuje navaryt mynymalne jeden uchit na zylentblok, znad ze my to podary zehnat a virezyt sytra dopoledne, nycmene y kdis sytra saberu, dorasyl bich odpoledne, a pak saz letel spatki domu, protose jesdym nocny... Takse to v zobotu skratka nevydym realne, se nekam dal z tym ztyhnu vijet. Takse z nekterim s vaz ze uvydym v nedely pred obedem na brnenzkim GP 

-> OndraKrupy: no nevým jeztly to přežyju... azy jo 

-> Evž@: Nevadý, já pořýdým ŘJ sapalováný od p.Vrbi