skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest další ročníky- návrhy a nápady
prohledat
497 příspěvků (zobrazeno 351 až 400) od 30.08.2011 do 23.11.2015, založil/a OndraKrupi
-> OndraKrupi: a proč to nenechat tak jak to měl dříve Luděk?nikdo si nestěžoval a bylo to v klidu
-> OndraKrupi: nejhorsi je tahat 120ky ke 1400. Tam si neskrtnou
.

-> OndraKrupi: snad jo uvidíme..
sám ještě uvidím

-> skodovak: njn předsudky lidí jsou blbé, co naděláme. ale tak to je dobře že se člověk takhle namotivuje.

N1 motor do 1200ccm
N2 motor od 1201 do 1400ccm
N3 motor od 1401 do 1600ccm
S1 speciál do 1600ccm
S2 speciál od 1601ccm + turbomotory
?
mam omezené možnosti na poháry takže 5 kategorií je akorát
N2 motor od 1201 do 1400ccm
N3 motor od 1401 do 1600ccm
S1 speciál do 1600ccm
S2 speciál od 1601ccm + turbomotory
?
mam omezené možnosti na poháry takže 5 kategorií je akorát
-> OndraKrupi: jsem rád,že ho to naladilo,tahám ho už asi pět let a krom před spoustu lety jedné Mimoně se nikam nehnul,hlavně kuli práci.. a kapánek problém s barvou pleti no 

speciály mohou být i s 1000ccm motorem, tam je důležité čím to krmí...
takže tam to chce např S1 do 1600
S2 nad 1600 + turba
takže tam to chce např S1 do 1600
S2 nad 1600 + turba
-> OndraKrupi: to maj blby
tak jedine tam pridat 1400 - 1600

tak jedine tam pridat 1400 - 1600
-> OndraKrupi: nic smlsne si i na nich

-> skodovak 07.06.12 22:56:53:
tj nemoc......

-> Dušan: zase co sériový 1,6ky?
07.06.12 22:55:06 dal bych
do 1100
do 1300
nad 1300
nad 1300 special
nad 1600 special + turba
do 1100
do 1300
nad 1300
nad 1300 special
nad 1600 special + turba
-> Dušan: o to nejde,celkově nás to zaujalo a jsem rád,že se s tebou dá i rozumě mluvit,to jsem nečekal..
kamarád ten s toho nespí,schání turbo a má plnou hlavu otázek

-> palinator: proto se ptam jak to rozdělit
-> Dušan: napsal jsem jen N1 a N2, N3 a nějakej ten special tam taky je

-> Dušan: napsal jsem jen N1 a N2, N3 a nějakej ten special tam taky je
-> skodovak: neni problem. Kazdy vi, ze kdyz nekdo pozada o jizdu tak rad svezu.
-> OndraKrupi:
To bys to rozdělení měl nějak divně. V N1 by byla 1000-100, ale 105 už ne.
To bys to rozdělení měl nějak divně. V N1 by byla 1000-100, ale 105 už ne.

-> Dušan: Jen tak dál,už se na to těším...snad se dostanu minimálně na čumendu 

-> OndraKrupi: 1.8 a 2.0 mam nejradsi nakladane ve vlastni stave 

-> OndraKrupi: no pises ze je registrace jen v N1 a N2 

-> Jindas: napřed doskládej, pak dáme řeč
-> Dušan: no uvidíme proti 2,0 octavii a 1,8 passatovi
tam si smlsneš

-> Dušan: no uvidíme proti 2,0 octavii a 1,8 passatovi

-> OndraKrupi: 07.06.12 18:16:11 A sakra jsem v pytli,jsem moc těžkej na S1
a chci zachovat seriový vzhled.

-> OndraKrupi: uz se tesim na N2

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : zatim je registrováno 1x N1 2x N2
a celkem zatim 17 aut registrováno na sraz
a celkem zatim 17 aut registrováno na sraz
OndraKrupi 07.06.12 21:31:48 napsal:
→ WMA – navigátor :): třeba bude nakonec sloučení N1 a N2Jo to bych sloučil, tam se stejně moc "závodit" nebude.
→ WMA – navigátor :): třeba bude nakonec sloučení N1 a N2Jo to bych sloučil, tam se stejně moc "závodit" nebude.
-> WMA - navigátor :): přijede jich moc :) buďme optimisti

-> WMA - navigátor :): třeba bude nakonec sloučení N1 a N2
-> OndraKrupi: a nebo se na to vyprdni. Kolik jich prijede? Moc ne. Tak bych je dal do kategorie s1
-> WMA - navigátor :): dejme tomu...... ale uberem speciály
-> OndraKrupi: nechybi n4? Nebo to co je nad 1400 je brano jako special?
Treba felicie 1.6
Treba felicie 1.6
návrh na rozdělení kategorií aut na sprint a případně i na slalom:
N1 motor do 1000ccm
N2 motor od 1001 do 1200ccm
N3 motor od 1201 do 1400ccm
S1 speciál do 1400ccm
S2 speciál od 1401ccm + turbomotory
(nebo speciály do 1600 a nad 1600?)
Speciál: jiný než sériový karburátor (weber, karbec z motorky...), odlehčení karoserie, makrolony, motor z jiného auta (záměna do zadohrabů za motor FA/FE povolena)
napadá vás ještě něco k tomu?
N1 motor do 1000ccm
N2 motor od 1001 do 1200ccm
N3 motor od 1201 do 1400ccm
S1 speciál do 1400ccm
S2 speciál od 1401ccm + turbomotory
(nebo speciály do 1600 a nad 1600?)
Speciál: jiný než sériový karburátor (weber, karbec z motorky...), odlehčení karoserie, makrolony, motor z jiného auta (záměna do zadohrabů za motor FA/FE povolena)
napadá vás ještě něco k tomu?
ve škodovce sem ještě nespal tak sem zvědavej jaký to bude, já totiž usnu i v busu MHD 

REGISTRACE SPUŠTĚNA
www.pohofest.cz/online-re gistrace
kdo dojede v pátek má výhody:
1) dárek ke vstupence (do vydání zásob)
2) možnost více soutěží -> více bodů do celkového hodnocení soutěží
3) noční překvapení
4) večerní zábavu s muzikou
Neváhejte a registrujte se ještě dnes!!!
www.pohofest.cz/online-re gistrace
kdo dojede v pátek má výhody:
1) dárek ke vstupence (do vydání zásob)
2) možnost více soutěží -> více bodů do celkového hodnocení soutěží
3) noční překvapení
4) večerní zábavu s muzikou
Neváhejte a registrujte se ještě dnes!!!
-> Joey 120 LS:
super, tak by to mělo být u většiny

-> OndraKrupi: tvůj plánu se mi zamlouvá. Jestli to uděláš na ty svátky, tak jedině dobře, protože u nás se ve státní svátky nedělá a já mám letos v plánu přijet v pátek a odjíždět až v sobotu.
-> OndraKrupi: během 14 dní dní budu znát konkrétní jména :) min. 4, max 16 :) z LA, nepočítaje Prahůůůů a pohoří :)
-> beastyLA - ten první: ok. super. jinak předběžně co ti pořadatelé, jak to budem řešit? kdy se zeptáš
-> OndraKrupi: zítra bude mamka s ním mluvit a echo ti dám :) neboj ;)
-> beastyLA - ten první: tohle je v poho, hele prý strejda ví o někom kdo by nám pomohl. ale dneska večer jsem se mu nedovolal. nemohl bys zjistit echo?
-> OndraKrupi: nemá zač ;) Každopádně se nenech vyprovokovat uričtými živly, typu severomoraváků, ... apd ;)

-> beastyLA - ten první: děkuju
-> OndraKrupi: máš to dobře vymyšlené :) kéž se to zrealizuje tak, jak jak má :)
-> OndraKrupi: Tak tak, Jak si mnozí jistě pamatují, já mám gril vždycky s sebou, bez něho to prostě nejde, nejde a nejde. . .
-> Antony: správně je to POHO fest takže pohoda v pátek večer posedíme, seskládáme grili (pokud budou) a posedíme, pokecáme
Já teda nevím, ale vždy na srazu stránek byla nejlepší zábava v pátek večer. Gril, pivo, tequila a hlavně pokecat s kámošema. Jet jenom na sobotu snad ani nemá cenu . . .
hlavně letos je to v plánu udělat takhle protože ve čtvrtek a pátek jsou státní svátky. takže kvůli tomu i ten program v pátek
-> 1560: ano děkuju za názor.
Vím to jak to bylo loni, právě proto by se hodně věcí přesunulo na pátek aby v sobotu se mohlo ráno v klidu vystřízlivět a pak začít jezdit. nicméně začínat s nějakou soutěří dříve jak v 9h ráno je podle mě blbost.
já přibližně počítam s tím, že v
pátek se začne kolem 12-14h se soutěžema, odpoledne jízda zručnosti, + další soutěže odpoledne + večer
sobota: registrace na sprinty, svoz a přesun diváků k trati, začne od + - 9:30 -11h takže v 11-11:30 by se mohlo startovat prvni kolo, hned po něm druhé, přestávka na oběd a sprintslalom. to už budeme někde kolem 14-15h uděláme doplňkové soutěže, spočítáme výsledky, vyhlásíme a je 16-17h.
Vím to jak to bylo loni, právě proto by se hodně věcí přesunulo na pátek aby v sobotu se mohlo ráno v klidu vystřízlivět a pak začít jezdit. nicméně začínat s nějakou soutěří dříve jak v 9h ráno je podle mě blbost.
já přibližně počítam s tím, že v
pátek se začne kolem 12-14h se soutěžema, odpoledne jízda zručnosti, + další soutěže odpoledne + večer
sobota: registrace na sprinty, svoz a přesun diváků k trati, začne od + - 9:30 -11h takže v 11-11:30 by se mohlo startovat prvni kolo, hned po něm druhé, přestávka na oběd a sprintslalom. to už budeme někde kolem 14-15h uděláme doplňkové soutěže, spočítáme výsledky, vyhlásíme a je 16-17h.
V pátek, pokud můžu soudit dle mých zkušeností návštěvníka, jezdí jen pořadatelé + nejbližší okruh přátel a ti, co to mají opravdu hodně daleko (Slováci, Zlíňáci do Ústí nad Labem apod.). To ale nikdy nebude víc jak čtvrtina třetina lidí a program na pátek nemá ani moc smysl dělat, spíš jen nějakou volnou zábavu (já teda moc neholduji DJ a muzice, ale někdo to vyžaduje, jenže to stojí prachy, ale tak třeba nějaký soutěže typu "že se neotočíš třikrát dokola s pivem v ruce aniž bys ho vylil" apod.)
-> OndraKrupi:
Pokud teda můžu říct svůj názor, ohledně sobotního programu musíš brát v úvahu, že:
a) ten, kdo tam je a pil, bude střízlivět
b) ten, kdo tam je a nepil, bude se nudit (já se takhle pokaždé na každým srazu jakožto abstinent a řidič nudím zhruba od osmi od rána)
c) ten, kdo pojede na sobotu, nebude chtít vyjíždět v sedm ráno, aby stihl program, co bude od rána
d) většina bude chtít v sobotu odjet v nějaký smyslný čas dom (= aby nejeli za tmy)
Takže si myslím, že ideální je začít s programem tak v 10hod, spíš až opravdu v těch 11hod, záleží, jak bude dlouhý, klidně zkrátit mezičasový přestávky na minimum (jen na nutný režijní čas a přejezdy, plus dejme tomu oběd).
Sám jsem byl na jednom srazu, kde program v sobotu začínal po obědě, nějak ve 12:30. Polovinu věcí nestihli, protože ve čtyři se už lidi rozjížděli dom, a na vyhlášení výsledků nebyl skoro nikdo. Na druhou stranu jsem byl i na srazu, kde program začínal v 9hod, což sice vyhovovalo mně a ještě pár dalším, ale většina byla naštvaných, že nemohla nebo nechtěla vstávat a stíhat.
No, ale tohle předpokládám víš sám docela dobře.
Pokud teda můžu říct svůj názor, ohledně sobotního programu musíš brát v úvahu, že:
a) ten, kdo tam je a pil, bude střízlivět
b) ten, kdo tam je a nepil, bude se nudit (já se takhle pokaždé na každým srazu jakožto abstinent a řidič nudím zhruba od osmi od rána)
c) ten, kdo pojede na sobotu, nebude chtít vyjíždět v sedm ráno, aby stihl program, co bude od rána
d) většina bude chtít v sobotu odjet v nějaký smyslný čas dom (= aby nejeli za tmy)
Takže si myslím, že ideální je začít s programem tak v 10hod, spíš až opravdu v těch 11hod, záleží, jak bude dlouhý, klidně zkrátit mezičasový přestávky na minimum (jen na nutný režijní čas a přejezdy, plus dejme tomu oběd).
Sám jsem byl na jednom srazu, kde program v sobotu začínal po obědě, nějak ve 12:30. Polovinu věcí nestihli, protože ve čtyři se už lidi rozjížděli dom, a na vyhlášení výsledků nebyl skoro nikdo. Na druhou stranu jsem byl i na srazu, kde program začínal v 9hod, což sice vyhovovalo mně a ještě pár dalším, ale většina byla naštvaných, že nemohla nebo nechtěla vstávat a stíhat.
No, ale tohle předpokládám víš sám docela dobře.
-> 1560: no právě, dopoledne se bude vychrapovat a pak tohle počítam že program v sobotu začně cca v 11h
no předpokládám že většina :-) nejdeme s ostatními, vybočujeme trochu z řady :-)
no předpokládám že většina :-) nejdeme s ostatními, vybočujeme trochu z řady :-)
-> OndraKrupi: nevim,to fakt záleží až na tom kolik se nás tam v pátek sejde...já bych ale přecejen spoléhal až na tu sobotu...v pátek večer nějaký ty soutěže pro vypitý,zbytek v sobotu....těžko říct,ale třeba v želivi to zhruba takhle je