FOTKY z letošního Pohofestu:
zahradnikjoey.rajce.idnes
.cz/PohoFest_6.-7.7.2012
Některé fotky jsou označené.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest další ročníky- návrhy a nápady
prohledat
497 příspěvků (zobrazeno 301 až 350) od 30.08.2011 do 23.11.2015, založil/a OndraKrupi
Tak už zítra 

-> Joey 120 LS: tak už to víš :)

-> Antony: ve východních čecách fakt ne 

-> Antony: ano slavné "EL EJ"

-> Joey 120 LS: ty neznáš Los Angeles Východních Čech?
-> Joey 120 LS: Lanškroun
-> beastyLA - ten první: odkud že?
od 11.30 jedeme z LA do Pohofestu. Cestou pojedeme klildně :) kdo chce, může si s námi udělat cestu zručnosti a jízdu spanilosti :) žádný fofr :) jen piánko :)
občerstvení bude: kýta, hot dog (v areálu) , polévka dle nabídky a meníčka (v hospodě)
jinak pivo, limo, tvrdej, káva, čaj atd...
jinak pivo, limo, tvrdej, káva, čaj atd...
-> Nwkt: v 9h výjezd, ne příjezd
Ale když pojedem podle předpisů tak tam třeba po tý 12h budem :D

OndraKrupi 01.07.12 21:53:00 napsal:
areál se otvírá až tak ve 12h
stejně v 9h nevyrazíme pač se zase někdo opozdí a aspoň to nebudeme hnát naplno. A ve 12h když tam budem, jedině dobře, aspoň se v kidu naobědvám v té hospodě naproti :) A pak v klidu do areálu :)
stejně v 9h nevyrazíme pač se zase někdo opozdí a aspoň to nebudeme hnát naplno. A ve 12h když tam budem, jedině dobře, aspoň se v kidu naobědvám v té hospodě naproti :) A pak v klidu do areálu :)
-> Antony: no jasné, tak mohou pomoci :-)
-> OndraKrupi 01.07.12 21:53:00: to jim ovšem nebrání v tom, aby tam už od desíti hodin stepovali 

-> Nwkt:
Zaberou Ti místo.
Zaberou Ti místo.

-> Nwkt: jesi jim ondra za to slibil to moje pívo co sem vyhrál když nejedu tak třeba jo vid :D
-> Tomaso435: To je nějaká soutěž? 

-> Nwkt: pokosia travu
-> Nwkt: budou tam první
-> Joey 120 LS: 9 ráno? Co tam budete dělat?
VZKAZ pro Pražáky co jedou na oba 2 dny:
Sraz je v pátek v 9h ráno v ulici U Županských, Praha - Horní Počernice (naproti vjezdu do zahradnictví-v té době zavřeného).
Zatím na termín dorazí: Enggik, Oppik, Vilda, Tomsal, Joey 120LS, Embeso (bez auta), Los Pavlos (nabíráme v Sadské).
Případně se může někdo připojit během cesty, nejedeme po dálnici.
Sraz je v pátek v 9h ráno v ulici U Županských, Praha - Horní Počernice (naproti vjezdu do zahradnictví-v té době zavřeného).
Zatím na termín dorazí: Enggik, Oppik, Vilda, Tomsal, Joey 120LS, Embeso (bez auta), Los Pavlos (nabíráme v Sadské).
Případně se může někdo připojit během cesty, nejedeme po dálnici.
já jsem psal že mam omezené poháry, tzn. je 15 pohárů -> 5 kategorií
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : pochopil..jen říkám že jsem to pochopil jak jsem ocitoval.. je jasné že nebude X kategorií.. 

-> skodovak: Nepochopil jsi podstatu toho, co jsem psal... ale to už je jedno.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : OndraKrupi 07.06.12 23:02:20 napsal:
N1 motor do 1200ccm
N2 motor od 1201 do 1400ccm
N3 motor od 1401 do 1600ccm
S1 speciál do 1600ccm
S2 speciál od 1601ccm + turbomotory
?
mam omezené možnosti na poháry takže 5 kategorií je akorát
já si to z prstu nevycucal..
N1 motor do 1200ccm
S1 speciál do 1600ccm
S2 speciál od 1601ccm + turbomotory
?
mam omezené možnosti na poháry takže 5 kategorií je akorát
já si to z prstu nevycucal..

skodovak 08.06.12 19:03:19 napsal:
Kluci maj spíš problém s omezeným množstvím pohárů,zda jsem dobře pochopil,o kategorie ani tolik nejde,jen o to kolik jich bude..To ani ne, ale nemůže mít každý jednotlivec svoji kategorii.
Kluci maj spíš problém s omezeným množstvím pohárů,zda jsem dobře pochopil,o kategorie ani tolik nejde,jen o to kolik jich bude..To ani ne, ale nemůže mít každý jednotlivec svoji kategorii.

-> U-Geen: tak ti asi budem muset přidělit osobní ochranku
podívej se na ratha jak se má.....

-> OndraKrupi: tak to nejedu :) i kdyz mam nahon na vsechny mozny napravy :)
-> U-Geen: kdepak rovnou SEDRem :-D
-> beastyLA - ten první: jo a dostanu LEKRem pres palici, zname :)
-> OndraKrupi: jak vidíš mlčení znamená souhlas... 

takže asi takhle.
N1 motor do 1200ccm
S1 speciál do 1500ccm
S2 speciál od 1501ccm + turbomotory
ok?
N1 motor do 1200ccm
S1 speciál do 1500ccm
S2 speciál od 1501ccm + turbomotory
ok?
-> Mantrabeach: -> Stepan FUN:

-> Mantrabeach: Předpokládám, že tak to bylo myšleno. :-D
-> Nwkt: myslíš až vysypeš pár černých briket z vejfuku toleda?

-> Stepan FUN: A mě je to dvojí, silnice jim tam přeasfaltovávat taky nebudu 

Každopádně když přijedu, tak sprintovat rozhodně nebudu (není totiž s čím). Takže se přidávám k názoru - je mi to jedno. :-D
-> OndraKrupi: Mě je to fuk

Kluci maj spíš problém s omezeným množstvím pohárů,zda jsem dobře pochopil,o kategorie ani tolik nejde,jen o to kolik jich bude..
Na posledním Hrocháči byla i kategorie předohrabů... Snad o tom byla i anketa...
-> U-Geen: přesně tak,maj si koupit to správný auto když choděj na tyhle stránky
.ale mě je to šumák.stejně na pohár už nemám a hlavně auto nejezdí a budu asi v cizině

-> U-Geen: doufám, že přijedeš
rád tě uvidím

-> Nepér: teď to organizuje předohrabista
takže že by zadohraby byli ve speciálech?

-> Nepér: ted uz je to v rezii Ondry takze asi uplne jinak :)
-> U-Geen: A já zvažoval, jestli nepojedu. Jestli je to takhle, tak už přemýšlet nemusím.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to je vase smula ze mate motor na divny strane auta a pohon jeste na divnejsi... proto special, na srazu stranek, ktery se se tyka vozu viz hlavicka je to spravne.
-> Mantrabeach: Nestěžoval? Na zařazení sériovách Fa/Fe 1.3 do speciálů jsme si sakra stěžovali.
-> Mantrabeach: a jak to měl? já tam nikdy nesoutěžil, jen jsem tam byl na posledním na čumendu, takže nevim...