-> OndraKrupi:
V kolik hodin? V PCE jobuju do večera... najmenej do 18:00
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz na MOTOKÁRY
prohledat
1490 příspěvků (zobrazeno 351 až 400) od 21.01.2011 do 19.04.2018, založil/a beastyLA - ten první
-> OndraKrupi: njn, protekce

-> WMA - navigátor :): já vím bohumile, ale jelikož sponzoruje pohofest tak se s ním dá domluvit na termínu

-> OndraKrupi: nechci být sejček, ale ja si to nekoupil proto, pze psali ze to plati jen do konce cervna.
-> OndraKrupi: to by šlo 

-> stika87: já mam koupené 4 ks tak se podělím :-)
E: takže pondělí nebo úterý?
E: takže pondělí nebo úterý?
-> OndraKrupi: ja jsem volnej ale slevu jsem nestihl nakonec tak si koupim normos
tak kdo se zúčastní? pondělí nebo úterý (1, 2.7.2013) Litomyšl ? na slevové poukazy
ještě fotka z Olomouce ze závodů - To je ale xicht
ještě fotka z Olomouce ze závodů - To je ale xicht

-> MerHanz: czechring.cz/motokary/inf
ormace.php
-> Zazaa: Lito je hlavně o tom, že ji porát v zatáčce a porát rukama v zápřahu. A nejlepší je to jezdit opačně, to mě bavilo víc jak standartně 

-> WMA - navigátor :): neděle řikáš jo a HK jo, tam jsem ještě nebyl na kárách, no uvidíme dle počasí. Copak to tam koštuje ?
-> WMA - navigátor :): v neděli jezdíme v litomyšli karting cup, takže bohužel nemohu
Kdyz pojedu s brachou v nedeli na motokary prida se nekdo? Jednalo by se o HK.
-> OndraKrupi: kdybys sel tak dej vedet,vzal bych trebamladou nebo brachu jestli by mel cas at nas je vic....
ja byl v Lit. vcera s klukama z prace ... nikdy sem tam nebyl, je to tekovy kratky, ale za kilo jizda asi OK :)
ja byl v Lit. vcera s klukama z prace ... nikdy sem tam nebyl, je to tekovy kratky, ale za kilo jizda asi OK :)
-> palinator: to nevím to tak max někde do vohromnýho srortu a doufat v slevy. Funkční oblečení se vždy šikne.
. Nebo vzít foťák a kupou pičovin k tomu a profotit se Prahou. Tam by se street fotil uplně sám.

-> MerHanz:
Celodenní vejlet po vietnamský tržnici??
Celodenní vejlet po vietnamský tržnici??

-> MerHanz: Však ne letět tam a za hodinu zpátky... 

V tejdnu zabitý. Co počernice jo, to chceš letět tolik kiláků pro 20min svezení ?? To už by chtělo na celodenní vejlet.
Po+Út je o ničem. To si raději zajedem někdy o víkendu do těch Počernic, tam mě to hodně zajímá.
-> WMA - navigátor :): no to je otazka jak se domluvime. ale ja si zajdu i sám...
zkusim kontaktovat okolní drivery

-> Zazaa: koukal jsem na to v pondeli(nasel na ewrc) a pri prvni ceste do prahy tam jdu, vypada to moc dobre, tesim se tam.
-> OndraKrupi: a kdy chcete jet? Ja na to koukal taky, rad bych jel, ale pze to je jen na po a ut, a do konce cervna, tak jsem ani nepredpokladal ze by jsme se domluvili na terminu.
-> Zazaa: tak to je jasný jedem do Litu 
e: zde: www.slevomat.cz/sleva/158 805-zkuste-poradny-adrenal in-s-prichuti-benzinu-zavo dni-motokary-pro-muze-ci-k lucinu?_pos=1&...

e: zde: www.slevomat.cz/sleva/158 805-zkuste-poradny-adrenal in-s-prichuti-benzinu-zavo dni-motokary-pro-muze-ci-k lucinu?_pos=1&...
na slevomatu je zas akce do litomysle na pondeli a utery za 99,- :)
pripadne tohle www.pragaarena.cz/ nekdo zkousel ?
pripadne tohle www.pragaarena.cz/ nekdo zkousel ?
teď jsem byl v neděli v bruntále na monster cupu dal jsem si cvičně 10 minut a byl jsem vyplivlej jak sviňa
-> MerHanz: ja maw v podstate kazdy volny den az do konce leta, takova mensi rekonstrukce, kousek od tebe, v n.rybny
-> WMA - navigátor :): to kdybych věděl
Zatím mám minimálně 3 další víkendy plný. Víc z hlavy nevím 

tak jak? bude nekdo nekdy ready?
-> OndraKrupi: Já byl na Boby, ale tam je málo místa...
-> Jumbo: mpalác, hodonín a modřice
Motokáry někde v okolí Brna bych bral určitě... ;-)
-> OndraKrupi: a vo tom to je, tak udělat nějakej drift king race 

Ta trať vypadá zajímavě ale do Olomóce kvůli tomu nepojedu.
-> MerHanz: jenže všichni jezdí pokud možno čistě nebo co nejčistěji a ty tam driftuješ...

-> OndraKrupi: drifting ???? To by mě bavilooooo, ta čistá stopa je moc čistá :D :P
-> Petr Volfik: no nevypadá to špatně, ale klouže to jak sviňa, takže ruce nebolej, ale celkovej dojem je nic moc
-> OndraKrupi: To nevypadá špatně, líbí se mi líbí to z kopce do kopce. I ty zatáčky nemusej bejt špatný.

Jo a docela jsem slyšel chválu na Bruntál. Takže jak to pujde pojedu vyzkoušet trať i tam.
Tak jsem dnes byl v rámci Monster karting cupu v Olomouci, dráha se nachází v nadzemních garážích a ten povrch tak kurevsky klouže, že pro nás co jsme zvyklí na "neklouzavou" trať byl masakr. nejlepší čas dne 29.02 (holky) já nejlepší 32.20, takže to není nejhorší, ale nemusel bych tam jet znovu. video nemam, neměl jsem s sebou kameru. Pro ilustraci přikládám video
-> stika87: Zajímavý projev empatie. 

-> OndraKrupi: to je prave divny 

-> stika87: jak jí mohou bolet ruce?
copak jste dělali?

-> Antony: to je dobre tak si to klido muzem zopaknout jeste nez nam zacne sezona :)) me to nak chytlo :) a monu bolej ruce za me :)
jj, bylo pěkně, užili jsme si to a myslím že se to líbilo i moji širší rodině 

Diky bylo to supr 

díky za pěkný večer, sice narychlo, ale myslím že jsme si to užili i to počasí venku

tak dobry no, najednou jste jak utrzeny. Tak asp ze jste se domluvili 2. Hlavne Stika kterej jinak ani nereaguje
Nemit tolik práce, tak bych se přijel aspoň podívat. Ale čas je krutej soupeř 

-> OndraKrupi: tak ja s monou kdyz z toho tonda udelal rodinou akci :)
-> stika87: já asi přijdu sám...