Tak spojka, špajz, diferák v autě. Zbývá namontovat novou nápravu, výfuk a pár výztuh, k tomu nějaké drátování a příští týden dohodnutý ladič... Takže já zatím stíhám....
Kdyby někdo chtěl jet na kukačku, tak mám v autě volné místo.
Dnes jsem kupoval 2 nové kurty ve speciálce s přívěsy a jejich příslušenstvím.
Na můj dotaz na životnost kurty mě bylo řečeno, že leckdo ve firmách vyžaduje max. 1 rok, ale že je to zbytečný, že je to s omezením životnosti v podstatě mýtus a že i německá policie to neřeší, pokud má kurta štítek a není poškozená.
Mám k dispozici několik nepoužitých, několik let starých, doplním to těmi 2 novými
-> Eidy: v podstate už to tam jen nahnat a trochu poladit SW, jinak bych řekl, že mám vše připravené... Aktuálně čekám na brzdovou trubku a ramena z lakovny...
E: plus mě teda 5.6 čeká jeden milník a pokud to se povede tak to bohužel s NS nekoresponduje, ovšem rád ji oželím :))). Uvidíme
-> Eidy: Takhle ano, třeba v Mostě, kde jsem byl, tak pak z onboardů jsem schopen absorbovat jiné stopy, jiné rychlosti,... Ale úplně novou trať, to mi vůbec nejde
-> kpt.Budha: jen se naučíš mapu trošku, kam za zatáčkou atd. ,ale to je tak pro stopu......sám víš, že převýšení jaké tam je, žádný simulátor asi nepřenese
já se učil na PS3 na GT6 a myslím, že jsem se něco naučil, ale reál je reál.....
-> kpt.Budha: Já se naučil nejvíc z onboardů. A později nejlépe ze svých, protože už znám umístění kamery a přijde mi to nejreálnější. Akorát je blbý, že si pořád říkám, že to šlo rychleji. Ale člověk to nechce rozvěsit a naživo je to stejně jiný.
-> vhml: Že se tak blbě zeptám, vy jste to někdo schopný přenést z počítače do reálu? Jako že si pak vzpomenete, kam to za horizontem půjde a jak rychle tam jet? Já to zkoušel a vůbec v ničem mi to nepomáhá
Jisté téma je tu uzavřeno a úzce to souvisí s naším výletem, tak zkusím otravovat tu - nemáte někdo přehled, jak se pohybuje číslování závodních bot? Trefím se, když je objednám po netu? Nějak nemám teď cestu kolem, abych tam nějaké vyzkoušel
-> kpt.Budha: Středa asi ne. Spíš úterý, kdy je plánovaný návrat. Ale pokud si uděláme úterý jako výletní den po okolí, tak se můžeme mrknout i kolem Ringu.
-> Luky: Vím, že jsi tu o tom mluvil už dřív. Ale že jsem teď narazil na tohle video, tak jsem to sem dal. Jinka taky nevím, kdy tam zajít. Člověk chce pořád koukat a nebo jezdit. Ale uvidíme, třeba to zvládneme.
-> radekp 22.05.18 21:55:28: Já budu mít půjčený pro jednoho, to byl jen vtip. nějak to v tom stanu snad přežiju. Pokud nebude pršet, nějak mě to nevadí.