-> MVM: To máš pravdu. Jenže beru v potaz, že je to po mírném ale delším protikopci a tam s 90 HP prostě nevyvineš žádnou šílenou rychlost.
Teď jsem rychle projel svoje letošní videa. Sice tam nejedu úplnou podlahu, ale rozhodně se nedá mluvit o jízdě na limitu auta, nýbrž o limitu mého strachu.
![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
Jel jsem tam nějakých 160 a bylo to v klidu. A to jsem to jel už poněkolikáté. Proto píšu, že při prvních jízdách se toho opravdu bát nemusí. První půlka zatáčky je stále za horizontem a jako rozumný řidič tam prostě napoprvé nepojedu střelbu. T už tam byl a navíc to má trochu najetý z Playstationu.
Jsem přesvědčený o tom, že pokud člověk nepojede jako hovado, tak ze začátku je to opravdu to nejmenší riziko ze všech. Horší je podle mě Adenauer, kde to přepálí skoro všichni, potom Aremberg, Bergwerk, Exmuhle, Brunnchen a dále, kdy se letí naslepo přes horizont. A to nemluvím o motorkářích a nebo o pítomcích, co nevnímají okolí a nebo předjíždí za každou cenu.
Mimochodem: Pokud to jde s HTP na mokru s pedálem v podlaze, tím spíš to půjde se žlutkou na suchu.
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)