-> Tuner#2: Honzo omluv prosím mojí neúčast.
Martin
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mini sraz Plzeň
prohledat
453 příspěvků (zobrazeno 301 až 350) od 19.08.2010 do 10.01.2017, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
Počasí má být OK podle modelu co teď dávali na CT1 až na večer po 20:00 by mělo zatít přicházet mraky z Neměcka.
ZÍTRA JE SRAZ NA 100%
Těším se na účast jinak samozřejmě platí varianta 2. viz. e-maily, Bolevák padnul. Nechci tady psát kdy a kde.
Těším se na účast jinak samozřejmě platí varianta 2. viz. e-maily, Bolevák padnul. Nechci tady psát kdy a kde.
-> T: Ne?
Tak to te asi ukazu zejtra par mist 

-> Nwkt: : nojo, ale seaty nereznou, kdyby něco
ne , vážně...auto je umytý a připravený skoro na cestu, zítra jen doleštit okna a můžu vyrazit, tak uvidíme, jak bude....

ne , vážně...auto je umytý a připravený skoro na cestu, zítra jen doleštit okna a můžu vyrazit, tak uvidíme, jak bude....
-> T: Ráno pršelo, roztrhává se to, takže zejtra bude hezky 

natankováno, jdu teště auto vyluxovat a zítra vstávačka a uvidíme,když nebude pršet, umyju a jedu a když pršet bude, tak nejedu :-(
Napiště mi někdo na 724114943 kdyby jste to zrušili, nebudu na netu, dík
-> Eidy: : no vždyť taky , že jo :-) já čekám na email od T2 a v neděli ráno si cinkneme kdyžtak, pokud nebudeš na netu 

Obláčky nebo normální mraky mi nevadí. Jde o to, že v případě rizika deště se nervuju a toho mám dost v práci takže vyjíždky s Kóčou si chci užít v klidu. Kóča vypadá tak jak vypadá, protože se k ní chovám tak jak se k ní chovám. Je 10 let po laku a vypadá líp než spousta aut po 1 roce.
Necháme už bejt můj psychologickej profil a počkáme na počasí.
Necháme už bejt můj psychologickej profil a počkáme na počasí.
u nás dneska průtrž pračen jako prase,asi 2x v odpoledních hodinách.....
taky se mi moc nechce zmozknout,ale zase bych nerad přišel o tuhle sešlost
-> Tuner#2: : nějak se ale v tom počasí nevyznam, mohl bych poprosit o to 100% počasí na email zítra večer? děkuji
a nediv se Eidymu a teď už i mě
, přeci-jen to máme o trochu dál, než Plzeňáci 
-> Eidy: : taky to sleduj a uvidíš....taky bych nerad zmoknul,ale snad přeháň ku to vydrží

taky se mi moc nechce zmozknout,ale zase bych nerad přišel o tuhle sešlost

-> Tuner#2: : nějak se ale v tom počasí nevyznam, mohl bych poprosit o to 100% počasí na email zítra večer? děkuji

a nediv se Eidymu a teď už i mě

-> Eidy: : taky to sleduj a uvidíš....taky bych nerad zmoknul,ale snad přeháň ku to vydrží

-> Nwkt: to není špatná myšlenka
-> vhml: Vemeš mi ty písty?
Nejspíš se tam objevím na motorce. Takže teda platí v jednu na borskejch polích?
-> VeTeV: ta to přežije... to erka se rozpouštěj jak šumivý tabletky ve vodě

já nemohu, máme nějaké zařizování v Bene - bych to nestíhal a taky má pršet a karkule se v dešti bojí, mohla by se rozpustit -a ještě bych jí musel umejt 

Tak u mě to ještě není 100%,uvidim zda dorazím

-> Eidy: Neni z curku, pár kapek to přežije
-> Eidy: Koukám, že to hrotíš víc než já a to už je co říct
Když zmokneš na cestě, tak přijedeša stačí petka s 1,5l vody na umytí jednou švédsku utěrkou hodně na mokro a druhou to pak jen dosušíš. Kde bys vzal bláto a kamínky? Jo takový ten píeček na bokách hlavně vzadu občas je (když dojíždíš a zem je už po dešti a začíná usychat, tak to ten písek kola zbírají), ale to vezmeš právě tou "nahrubo" s větším množstvím vody. Otázka půl hodiny max. pokud to máš nacvičené, ale jak říkám podívej se přes noc by dokonce neměla bej vůbec oblačnost. V sobotu to přejde a bude hezky.

POZOR
Takže sraz na 99,9% bude dle předchozí domluvy.
POZOR
Kdo chce mít 100% jistotu, tak zítra večer nejpozději do 20:00 bude potvrzen na 100%
POZOR
Takže sraz na 99,9% bude dle předchozí domluvy.
POZOR
Kdo chce mít 100% jistotu, tak zítra večer nejpozději do 20:00 bude potvrzen na 100%
POZOR
Jenže málokdo je takovej pacoš. Když hrozí déšt, tak já jsem akorát nervózní a nic z toho nemám.
Co znamená opravdu špatné počasí? Jako průtrž mračen?
A jak že ho ošplouchnu na místě? Potřebuju kýbl, houbu, šampón, hadici s vodou a jelenici na vysušení. To budete 2 hodiny koukat na to jak myju auto? Samotná švédka nestačí. Už slyším, jak ta špína a bláto skřípou na laku.
Možná to vypadá, že prudím, ale nechci prostě zmoknout.
Co znamená opravdu špatné počasí? Jako průtrž mračen?
A jak že ho ošplouchnu na místě? Potřebuju kýbl, houbu, šampón, hadici s vodou a jelenici na vysušení. To budete 2 hodiny koukat na to jak myju auto? Samotná švédka nestačí. Už slyším, jak ta špína a bláto skřípou na laku.
Možná to vypadá, že prudím, ale nechci prostě zmoknout.
-> Danster: Přesně.
-> Tuner#2: Prostě počasí musí vyjít
a i kdyby tak auto se mi snad nerozpustí 

-> Eidy 27.08.10 17:21:09: Tak auto nemej a ošplouchneš to až na místě
Hele já podle windguru jel do Německa, LS blázen to odpískal, protože zmoknul den před v Příbrami kde pršelo celý den a nevěřil, že neděle bude lepší a jak vidíš podle fotek, tak sice mraky byli, ale nepršelo (až cestou domů).
Nenutím nikoho k ničemu, ale podívejte se na výhled na příští týden a přeháňky hlásí pořád... Takhle by jsme mohli čekat do jara. Navíc v případě opravdu špatného počasí jsou možné ty podzemní garáže Plaza a nebo Tesco. Od deště je auto utřené švédskou utěrkou za chvilku takže utěrky sebou

Nenutím nikoho k ničemu, ale podívejte se na výhled na příští týden a přeháňky hlásí pořád... Takhle by jsme mohli čekat do jara. Navíc v případě opravdu špatného počasí jsou možné ty podzemní garáže Plaza a nebo Tesco. Od deště je auto utřené švédskou utěrkou za chvilku takže utěrky sebou

Tak pro Ty co nekoukali to dám sem. Doufám že je jasné, že neděle alespoň podle prozatimní předpovědi bude lepší...
-> Tuner#2: Jenže tady na Kladně byly dnes 3 slušný slejváky. A hlavně minimum nebo hodně srážek je pro mě to stejný. Zasraný autí bude v každym případě.
-> Syny: A koukal jsi na tu předpověď na neděli? jak je odlišná od dneška?
Uvidíme, pokud to není problém pro všechny, tak to na 100% potvrdím zítra večer kolem 19hod., ale už dnes lze podle předpovědí odhadnout, že neděle bude sice zima, ale jen s minimem dešťových srážek v Plzni, takže sraz na 99,9% bude. To 0,1% si nechávám na případný zvrat větru a že by sem fouknul nějaký příval, ale to uvidíme zítra večer.
Koneckonců mám hotové srazové samolepky s datumem a s*alo by mě je hodit do koše
Uvidíme, pokud to není problém pro všechny, tak to na 100% potvrdím zítra večer kolem 19hod., ale už dnes lze podle předpovědí odhadnout, že neděle bude sice zima, ale jen s minimem dešťových srážek v Plzni, takže sraz na 99,9% bude. To 0,1% si nechávám na případný zvrat větru a že by sem fouknul nějaký příval, ale to uvidíme zítra večer.
Koneckonců mám hotové srazové samolepky s datumem a s*alo by mě je hodit do koše

-> Tuner#2: No tady spadlo asi 25mm z toho 18mm v noci a 7mm během cca 10 minut, auto mam umitý a ani jsem na něj nešah

-> Tuner#2: No tak ja jsem v Lobzich a chcalo tady chvili ale slusne... A je to videt i na tej destovej mape, ze to pres Plzne drobet slo www.chmu.cz/meteo/.../ind
ex.html
-> Syny: Já taky nevím, ale před krámem mám suchou silnici a svítí sluníčko... Navíc se podívej na winguru a porovnej oblačnost dnes a v neděli...
-> Tuner#2: No ja nevim, ale tady pred chvili lilo docela slusne...
-> Eidy 27.08.10 16:53:47: Hele a to dnes fakt nepršelo přes den: www.windguru.cz/cz/index.
php?sc=8
-> Eidy 27.08.10 16:53:47: Hele bedlivě to sleduju, ale vzhledem k tomu, že v Plzni má bejt menší oblačnost než dnes a dnes sprchlo jen drobně 2x, tak to bude OK. Pevně v to věřím a sraz na 99,9% bude, protože když kouknu na výhled na celý týden, tak to nebude o nic lepší (samozřejmě co bude za týden je spíš orientační)
-> Eidy: Zejtra se to vyprší a v neděli to bude OK
nějak nám to počasí nepřeje 

No nevím jak to mám naleštit
umytý to v tomhle chcavci je dokonale a nejspíš i zevnitř

-> MATTESS: potkat Rapida, tak vím, ale takhle mi to trochu trvalo.
-> kamikaze: v "ledničce" mě potkáš nejčastěji
-> MATTESS: Já napřed čuměl po světlech a když mi to docvaklo, tak bylo pozdě

-> kamikaze: jj, jsem na Tebe bliknul

-> MATTESS: Jsem tě asi včera potkal

-> pyroman: Vešel se ....
-> M@rtin: to tak

-> M@rtin: já neříkám, že se nevejde 

-> MATTESS: Tak to můžeš vzít i moje auto pak ......
-> pyroman: Jak by to mělo dopadnout? Optej se Jitřenky, na dovolený se i Jitřenčin "malej" kufřík vešel do kufru ....
-> pyroman: Jak by to mělo dopadnout? Optej se Jitřenky, na dovolený se i Jitřenčin "malej" kufřík vešel do kufru ....
I prdlajz, bude krásný ažůro 

-> M@rtin: otřu mokrou utěrkou prach a kašlu na to. Stejně to zmokne
-> M@rtin: no ale jak to dopadá 

-> pyroman: Ale jde to do kupy .....
-> MATTESS: tak az v nedeli rano ..... prijed lestit do Rokycan
-> MATTESS: tak az v nedeli rano ..... prijed lestit do Rokycan
-> M@rtin 27.08.10 09:25:55: nj ty, věci v kufru a zesík.... to nejde do kupy