skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
burza chotusice
prohledat
404 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 20.07.2009 do 17.12.2016, založil/a myschaak AZNP K.Hora
-> Vojta P.: tak ono kdyz toho nakoupis dve liazky i s privesem, tka pak uz neco semtam opomenes 

-> Vojta P.: nemůžeme vidět vše

-> VeTeV: úplně prázdný ne, něco přehlídli 

-> Pavel P..: tak jasne z jedny strany Pavel, z druhy estellak a za nima prazdny stanky ....
jojo něco se zadařilo hlavně kolega Estelle nakoupil pěkný věci
já jen potřebné drobnosti jako matice, pružinky, světlo na feldu, termostat na feldu apod..

Tak teď jsem se odsud doplahočil domů. Jako vždy tak 80% věcí na motorky. Dneska tam bylo strašně moc veteše a věcí na auta tam bylo fakt minimum. Na MB snad jen nějaký nárazníky, přední blinkry, přední a zadní lampy. Docela dost vercajku za dobrý ceny. Ale něco jsem přesto nakoupil.
-> Syny 03.09.11 12:06:05: To víš, každému jak je mu libo. 

-> j_j: No moc ne, sice sem po tom nekoukal, ale na litra sem viděl jen pár drobností.
-> stepan: -> Vojta P.: byly tam i nějaký věcičky na embéčko třeba nebo už spíš ouži/emka?
Já tam nebyl, ale vedoucí nakoupil 10tky raznice písmena i čísla za litr a sadu 8miček čísel za kilo...
-> j_j: něco se našlo, ale většinou věci po smrti za strašlivý ceny
ale pár věcí vyšlo 

-> j_j: Dneska nic moc, jen samej předraženej šrot.
Ja nevim proc tohle tema porad ctu "Buzna Chotusice" 

tak co jste si přitáhli pěknýho? nebo už tam jsou jen použitý věci po smrti za nehorázný prachy?
Tak dneska velká slabota 

Tak jsem zvědavej, co ulovíte. Já jdu radši spát, mám toho z práce plný kecky. 

Teď už chtějí kilo jo? No neva, doufám že něco nakoupím...
-> VeTeV: už je kilo ale neplatí se parkování...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: vstup bylo 50 ne?
nejedu, peněz za vstup jak za kozu a navíc nic neshánim

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jj,když pojedu tak na sedmou abych tam byl....ještě záleží jaká bude počasí,za deště to mr*ám

-> Antony: Tak to já tak nejdřív na osmou, dřív to z práce nestíhám, třeba tě ještě zastihnu. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : hnedka na sedmou, po jedenáctý mizím do Hradce na CIAF 

-> Antony: -> myschaak AZNP K.Hora: Na kolikátou by jste tam jeli? Já přijedu touto dobou z práce.
-> myschaak AZNP K.Hora: no já si myslim, přebíráš jim vlečky a vykupuješ na místě
ale něco bys tam mohl nechat 

-> Vojta P.: to jo ale já je šacuju už při příjezdu u brány pro prodejce

-> myschaak AZNP K.Hora: ajéj, to abych dojel tak na pátou jinak tam nic nezbude 

Asi taky přijedu na kukačku . .
ha,když bude volno tak dorazim...už si to píšu!
Přemýšlím, že bych se tam zajel mrknout až přijedu z práce...
Tak v sobotu další burza..kdo jede ? 

-> myschaak AZNP K.Hora: taky si myslím, že vynechám

-> Mejot: sakra...asi budu ještě pod vlivem....no uvidim

v sobotu další burza v chotusicích
Já taký . .
jedůůůů!
já se tam snad letos zase nedostanu 

tak v sobotu další burza v chotusicích
diky

Další je 4 června.
panove kdy bude dalsi prosim

-> Pavel P..: tak skákni na pár fotek do sklepa aspoň

-> myschaak AZNP K.Hora: já za to nemůžu

-> Pavel P..: ajé...nemám se čím kochat,pane doktore

-> myschaak AZNP K.Hora: kdepak a do nákupu už snad nic dávat nebudu... někteří závistiví chudáčci to zase nerozdejchaj a budou tam blejt srdceryvný projevy

-> Pavel P..: neříkej že si nic nepřivezl....to známe...pak se v dnešním nákupu začne objevovat tucet fotek

-> Zazaa: tak tak... aj strejda Vladimir

-> Pavel P..: takze klasicky ... zima a strejda Adolf :)
-> myschaak AZNP K.Hora: o nic jsi nepřišel, bylo tam hovno

dohajzlu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!
-> Pavel P..: musíš mi psát upozornění týden předem že se to chystá...já to nevěděl...jinak nemáš konkurenta
-> Pavel P..: musíš mi psát upozornění týden předem že se to chystá...já to nevěděl...jinak nemáš konkurenta