skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
SKODA:KLUB:KE
-> Vlado105L: nhoo jeden nestačí ani na občasné, a ja teraz jazdím pravidelne :P Potrebujem dva.
-> Shatter: ale sak na tvoje obcasne jazdenie ti nestaci ten co mas? 

-> Vlado105L:
vďaka za pochvalu.. aspoň nejaký určite lepšie než žiaden, s ktorým jazdím teraz 

-> Shatter: mam ;) len neviem ci ti bude pripadat funkcny, vzhladom na tvoju preciznost :D
chalani, nemáte niekto doraz zadnej kapoty na emko? aj používaný, hlavne funkčný. potreboval by som jeden.
-> peterke: bol uz davno..je zima a vtedy do ciech nechodi..takze bohuzial :(
-> waldo: starky na krivej (prima auto) urcite pomoze. ci si tam uz bol?
Nemate niekto tip kde zohnat tesnenie celneho skla na s120? Nikde v KE nemaju a bol som uz takmer vsade..pozeral som aj nejake eshopy ale vsade je tento tovar nedostupny :(
-> waldo: Vidíš, na to som nepomyslel :D
Nikto nič, nikomu sa to nehodí? :(
Nikto nič, nikomu sa to nehodí? :(
-> Shatter: resp. ďalšie kurvítko

-> Vlado105L: Nebude. Už nieje spotrebák, nepotrebuje také. Zbytočná záťaž elektriky 

-> Shatter: ta čo? nebude v škodovke?
Nazdárek, mládeži.
Mám na predaj uni centrál Jablotron 306 Click, úplne nový, nepoužitý. Nechce niekto?
Mám na predaj uni centrál Jablotron 306 Click, úplne nový, nepoužitý. Nechce niekto?
-> Shatter: uz len suchy 5q 

-> waldo: 4q na mokre? ci 5q na suche? som mimo :D
tak 4q uz zozhany..ale 5q na suche..i ked pochybujem ze o niecom budete vediet

Ak by ste vedeli o nejakej prevodovke 4q na mokre poloosi dajte mi vediet..za rozumnu cenu..dik
-> waldo: 

-> Shatter: Tak geometria spravena..pocity omnoho lepsie ako predtym..
-> waldo: dobrá otázka..ja som spravil doma s ocovym prípravkom, ale tak profesionálne tiež neviem kam..
ešte otázka, nemá niekto funkčný odskúšaný HBV na 130? najlepšie pôvodný..
ešte otázka, nemá niekto funkčný odskúšaný HBV na 130? najlepšie pôvodný..
Chalani...nejaky tip kde zajst so skodovkou na geometriu v KE?
-> peter l: veru uz nieje,a na sprint neviem ci bola,bo ja som nebol v rozhanovciach

-> peter55: Tak uz neje ta roztiahnuta Hardcore ako predtim čo???,predpokladam ze na sprint nesla

-> peter55: v pohodee 

-> Vlado105L: diky ze si ma opravil

-> peter55: to sú Jupitery a nie Loukote 

-> peter l: tomas120gls ma fotku tvojho auta,prezeral som si ju,a vypada zmenene,chyba rampa,prelisy,a su nanej loukote

Clapci moju byvylu skodovecku ste mohli odfotit ako natom je

-> FAVO SV: škoda, že sa dodrbalo počasie. Sme s bratom mali v pláne, že urobíme nejaké spoločne fotky, no ale čo už...počasiu sa rozkázať neda :/
tak,zraz v Rozhanovciach hodnotim kladne,pocasie sa neda ovplivnit boli tam niejake nedostatky ale dobra atmosfera fajn ludia
FURIK,tomas120GLS
FURIK,tomas120GLS
-> tomas120GLS: zomnou nepocitajte ja nepridem,vela prace v robote,nabuduce to mozno vyjde

-> FAVO SV: ja aj peter55 ideme
tak som zvedavý koľko nás tam bude 

no co,ide niekto na Rozhanovce?

-> waldo: Predné nemám...
Jedine že ti ich vyberiem z auta, ale neviem potom ako budem jazdiť...

-> waldo 18.06.14 10:49:34: tak nakoniec nic z toho..zhana predne..taze ak by nieco bolo dajte mi vediet
-> Jožynek : spytam sa lebo kamarat zhanal nejake sedadla v dobrom stave...len nepametam ktore..
Netreba niekomu zadné sedadlá na Feldu? Za odvoz, mne ich netreba, inak letia do šmelcu..
-> peter55: a mozno nie... ;)
-> Vlado105L: no bolo vas neurekom,no skoda ze sme neboli,co uz,mozno nabuduce

-> peter55: ne neee...bolo tam tolko skodoviek, ze som tolko necakal. 20 urcite. Mozte lutovat, ze ste neprisli aj s tomasom120 GLS. Ale tak co uz 

-> FAVO SV: boli ste iba traja?ci vas bolo viacej?bo vidim len malu ucast,furik bol ci nie?-> FAVO SV: