-> Bc. Duso: hmmm troska fakt mi to nerecuje kde to je mampka by sa zisla a inak pre poriadok veci som zo Spisskej novej vsi a cez jahodnu pridem do kosic len staci mi vediet potom kam neni to velke mesto no tam nejazdim ako par krat som bol no kto nepozna netusi tak keby bola urcita ustretovost privitam
-> SKOD@12: na 98% Kosice miesto zvane Sudky .. je to pod sidliskom Tahanovce, na okraji dediny tahanovce... kedze si z RA ci RV.. zrobili by sme mapku ako sa tam dostat.. dalsia alternativa je nejake to letisko.. kuzelky.. trosku aj pojazdit pokecat a nie len obzerat auta jak nadrzane psy
noo tak si môžeme dať zraz ak tak niekedy prvý júnový alebo aj druhý júnový víkend, kedy kto chce a mu to viac vyhovuje nech píše a kedy nás bude viac tak vtedy sa stretneme
ALL: nechcete niekto male maciatko?..zatulalo sa a neviem mu nikde najst domov.Je mi ho luto vyhodit na ulicu a ja si ho nechat nemozem...idealna do bytu aj do domu..vcera ked sa nasla bola u veterinara a ma aj odcervenie..pritulna a strasne rozkosna..snad si ju niekto vezme
-> enzox: dik.....no a uz teraz brazdy Novejsu no sak toto ked spominas byvaleho majitela hmmm zhanam na neho cislo bo som odzubal telefon mam si po daco prist a nemozem
ALL:a ostatnym tiez vdaka za prejavenu ohotnost sa pridat k vam uz sa tesim na prve stretko
-> SKOD@12: Pytat sa ci mozes byt clenom je nemiestne.. FREE4ALL , ak ma niekto iny nazor ja vystupujem z hnutia jeden za vsetkych, vsetci pre Skodovku
-> mirco: dik za hlas som rad za to to je super a daco take ako zraz este lepsie vikend to je fajn no ten co ide este nie mam este daco plan na aute urobit no znizit si predok a tak ale inak neni problem takeho nieco sa zucastnit skode zdar a vam este viac