UFFF! Tak najprv sa všetci ukľudníme. Takto som si to nepredstavoval...Jeden deň tu niesom a už bordel..Aby bolo jasno, každý má kúsok pravdy. A nikomu nebudem nakladať, ani na zadok
Vidím ale že sa tu dosť nakladalo na walda. Musím apelovať na príspevok
peterke 15.07.10 20:25:26 napsal:
→ waldo: .. a ako som napisal ak nemas nejaky napad alebo navrh k zrazu co bude 14. ci 15. augusta tak nemam o com tu s tebou teraz debatovat…
S waldom sme už dlhšie v kontakte ohľadom nápadov na "hlavný" zraz, a teda mal ich dosť veľa, snažil a aj sa snaží stále s niečim prísť..
Čo sa týka toho že nikto nevie kto kde kedy sa s kým stretáva (rozumej ja s waldom - ako už aj padla kritika na to)..Áno stretli sme sa už raz, a teraz opäť v trebišove, a to preto aby sme sa porozprávali o nápadoch ktoré waldo mal, a tie by sa predložili tu, to je celé. Ale je fakt že nikam to nepovedie keď väčšina ľudí má postoj asi že: mne to je jedno, alebo že sa stále hľadajú len chyby, respektíve kvôli niečomu sa nemôže dostaviť. Potom nemože nikto na nič a na nikoho nadávať. A ďalšia vec- každý vie, že toto vlákno tu je právo na to aby sa diskutovalo o našich aktivitách, o to viac keď každý by rád zraz, ale nepríde sa sem pozrieť čo nové? Z toho som mimo. Takže sorry že neposielam každému sms, a naviac, aj tak by sa našiel niekto na koho nemáme kontakt a zas by sa len pindalo. Preto považujem za jediný zdroj info LEN toto vlákno.
A čo sa týka samotného zrazu, priznám sa neviem. Ako by sme sa tam cítili, keď vieme ako na seba tu štekáme, keď vieme že sú nezhody? Úprimne, mne postačí stretnúť sa na jednom mieste a hoc aj nerobiť nič! tak ako minulý rok, ale keďže viem že hodnotenie toho zrazu bolo slabé, tak som si povedal že ten ďalší by trebalo nejak doladiť. No ale nečakal som že sa strhne také dačo. To by som mohol radšej kľudne napísať že nič sa nerieši, zraz bude 1.8. o 16tej v Myšli a každý si povinne donesie slnečník alebo aj stan. A keď nikto nepríde, budem pindať ja na každého že sa vysral na náš zraz.
Už mi to nemyslí, idem spať. Ráno múdrejšie večera