No paráda tešim sa na zajtra a dúfam že bude dobré počasie Beriem aj ja "gril" špekačky a drevo tak ale uvidim či na tom niečo spravím a či na to bude čas
fakt kto si netrufa.. tak stretko na tej benzinke.. dal som aj foto je na pravo na fotke kus cisterny tam vidno.. o 9.00 ODCHOD.. maximalne 9.05 ze pockame na zaspatych.. minimalne 3-4 ludia su co to najdu aj po slepiacky.. takze..
-> Bc. Shatter: No jasné chápeme sa Prinajhoršom založím dakde oheň aby som mohol špekačky spraviť Ja by som sa mal naisto zúčastniť ak mi niečo do toho nepríjde....ale nemalo by.
-> enzox: nene, uz to bolo tusim pisane, kto ma a chce donese si aj gril..kto chce donese si aj klobasky no a myslim ze nebude problem opiect aj pre tych co nebudu mat gril a budu mat len klobasky rozumime sa ?
-> Bc. Duso: hehe ouki..no a V PRIPADE ZE RANO 15.augusta VSTANETE A BUDE SILNO PRSAT BUDE VYZERAT ZE NEPRESTANE SILNO PRSAT TAK ASI ZRAZ NEBUDE ...lebo co potom ..budeme v autach sediet..je to navrh..vyjadrite sa
ORGANIZUJEME HROMADNY ODCHOD Z KOSIC DO CECEJOVIEC NA LETISKO, 15.AUGUSTA O 9.00 KTO CHCE SA PRIDAT, STRETAVKA JE NA POSLEDNEJ BENZINPUMPE SLOVNAFT V KOSICIACH NA MOLDAVSKEJ ULICI cca OPROTI HYPERMARKETU OPTIMA (HYPERNOVA) SMER VYPADOVKA KOSICE-ŠACA.
-> Bc. Duso: ej bistu sak aj ty si spoluorganizator ta co sa zbavujes zodpovednosti? ...
K harmonogramu- kto ako moze nech sa do obeda aspon dostavi na letisko a bude pohoda kto ma doma dajaky mini gril a uhlie abo co to treba nech donesie, aj klobaasky samozrejme, kto ako chce. Pokial viem tak tam budu kuzelky takze kto chce moze sprintovat ci slalomovat NO a hlavna napln a idea zrazu je spoznat sa navzajom co sme skodovkari s kosic a okolia, aj vzdialenejsieho okolia a poobzerat skodovky.
Zrieste si cisla na mobil na ludi co tam budu isto.. najme na organizatora SHATTERA ..zeby v pripade nudze sa volalo.. alebo Gabi by mohol urobit sluzbu a vyvesit orientacne tabule
ehm..pardon.. ani shatter tam nikdy nebol.. takze.. radsej volajte GABIMU v pripade nudze..
-> enzox: čisté slipy, nejakého plyšáka, že keď sa tam budete hanbiť tak pokecáš s ním a už asi nič....... aha aj auto by si mohol doniesť *
keď o 9:00 zraz, tak to by som mal vstávať spolu s dedovým kohútom, kým sa vybabrem z domu + cesta do KE + blúdenie po KE tak do tej 12:00 som tam iba ak vôbec pôjdem-> Bc. Shatter: žejo ujku
Takže ak tak čítam tak zraz sa koná 15. augusta v čečejovciach na letisku ako je vyznačené niekde v prvých príspevkoch. A začína sa od 9.00. Chápem to dobre? Ďalšia otázka čo brať so sebou?
no ja som nad tym ties premyslal a ma napadol cas okolo 10 tej dokym sa vyzbierame spozname trosku bude 12 hodin a to je cas na obed nejaky ten gril klobasky a tak mno a nejaky harmonogram by sme si mohli dohodnut alebo sa niekto iniciativny toho podujme_??
-> Bc. Shatter: a ešte taká malá otázočka že o ktorej tak sa tam stretneme hmm ? no lebo zatial nikto ešte sa nepýtal A PRIDTE VSETCI CO MOZETE NECH JE NAS TAM CIM VIAC
15. AUGUST :: 15. AUGUST :: 15. AUGUST :: 15. AUGUST :: 15. AUGUST :: 15. AUGUST :: 15. AUGUST :: 15. AUGUST :: 15. AUGUST :: 15. AUGUST :: 15. AUGUST :: 15. AUGUST :: 15. AUGUST :: 15. AUGUST