-> stika87: uvidíš sám, jak ti to bude vycházet, ja budu delat na zadni a predni kapote a na narazniku... dnes jsem si hral s interierem ;) snad zitra? mej se
-> beastyLA: nak se nam to ted nehodi tak to pada snad nekdy priste ;-) podniknout neco o vejkendu ale muzem neni problem ;-) uz budu mit zkousky za sebou tak bude klid :)
-> stika87: tak dnes jsem tedy stříknul celou masku na černo, sehnal jsem i stříbrný spray na tu gumu, co je po obvodu, aby maska mela vzhled ;) jsem zvědav, jak to dopadne... skoda, ze se asi nikam nepojede, tak muzeme neco podniknout, ne?
-> Dáda: dáš zahrádku, ne? a přívěs, budeš mít prázdný kufr a místo za sedackama vzadu, místo pod předníma sedačkama, volné klíny vzadu a jeste plato u zadniho okna... proste hafo místa to se poda. ja mohu krome po a st kdykoli. přizpůsobím se
-> Vojťas: jako já nic a pak z toho bude krosna ND
-> Vojťas: hm ja dneska jedu do skoly az do stredy ve ctvrtek v 5 si pisu rozvrh ale prettim bych mohl ale to je zase dada v praci :) no tak zbejva patek :D
-> beastyLA: prave ze ne :( minule nas musel zalozit DADA ja mel s vojtou prachy jen an kreditce :D a on ze nema terminal hej to uvidis to je chlap rizek a ty prostory :D ale jako v pohode ;-)