skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lanškrounsko
prohledat
1288 příspěvků (zobrazeno 1251 až 1288) od 05.01.2009 do 22.04.2016, založil/a beastyLA - ten první
beaztiLA; no tak u náz urĝytě + naklápěný zvětel dle satýžený sadný nápravi. Ale jynak nevým jakou vihlášku majý ve Fynzku páĝ ten modrej rapyd zýdlý tam. 

-> ztyka87: já chtěl udělat už na bensyně, ale ten vizavaĝ... a ta viježděná plocha take nenadchla... neboj, přýště, až přyjedu ĝervením drakem
uděláme nááááádherné foto y z Námy 
-> Nwkt: já vým
v galeryý ... ale jak řýká štyka, patřylo to zem pro ujazněný dohadů...
- jen mě teď napadá, neměl bi mýt oztřykovaĝ zvětel, kdiž má byxe ĝy xeonové ozvětlený? dle vihláški... nedávno jzem jy ĝetl
ale azy bi neměl mýt any tuto úpravu 

-> Nwkt: já vým

- jen mě teď napadá, neměl bi mýt oztřykovaĝ zvětel, kdiž má byxe ĝy xeonové ozvětlený? dle vihláški... nedávno jzem jy ĝetl

-> beaztiLA 11.01.09 21:05:46: Tohle jzem mizlel 

-> Nwkt: jzme ze dohadovaly na bensyne jeztly to je zkoda nebo rapyd :D:D:D
a jo kua mely zjem udelat zpolecnou fotku :( me to v tu chvyly vubec nenapadlo a ted me to mrsy :)
-> beaztiLA: To auto už jzem někde vyděl 

co můžeš udělat hned, udělej a neodkládej!!! - dle tohoto dávám radějy foto hned
mohl bich sapomenout ;) jak řýkám, nyc moc foto, chtěl jzem fotyt na té ploše, ... no nyc, přýště

-> ztyka87: jojo, toto jzem mel na mizly
- mymoto pak jezte mel tuzym fyalovou 125 M-kovou z kulatimy "brilovimy" dvojtimy zvetli... ta zla na zrotu, ... bidly azy 200m ode mne a ted tam ma golfa a felku... a Honsa taki pozlal auto pric do Brna, takse v LA býda ;(
jedno foto mam, jen jednu u bensynki s mobylu, vecer dohodym ;)
- mymoto pak jezte mel tuzym fyalovou 125 M-kovou z kulatimy "brilovimy" dvojtimy zvetli... ta zla na zrotu, ... bidly azy 200m ode mne a ted tam ma golfa a felku... a Honsa taki pozlal auto pric do Brna, takse v LA býda ;(
jedno foto mam, jen jednu u bensynki s mobylu, vecer dohodym ;)
-> beaztiLA: jyank ja mel na myzly todle Rko a koukam se tam taki us pyze prodano :(

-> beaztiLA: no fakt mely jzte recht z vojtou ;-) bilo to v poho ;-) sejtra ty juknem na ti dyly co zy chtel a urcyte ze osvu ;-) jynak zem ydztak hod tu fotku co zy fotyl ja zy naz totys sapomel vifotyt :(
ahoj, tak jzem nazel to foto, tak jzem mel pravdu, rapyd jak brno
dyki sa krazne odpoledne, nekdi to muzyme sopakovat ;) Martyn

budu tam ;)
A koukejte dovalyt !!!!
at jzme vydet y v tom roce 2009 ;-)

tos, kdo jzte s blýského okolý, máte chuť přyjýt na jyné mišlenki, jzte zrdeĝně svány, 15hod, neděle, bensyna u korada ;)
-> ztyka87: nemam symaki a jet prez zkuhrak... tedi korado, sytea v 15hod...
-> beaztiLA: jak chrtej vazy nazym to je ejdno :) ja dojedu na oboje :))))
ja bich take mohl, takse v nedely v 15hod v ĝt... vadylo bi u korada? nebo chcete u zkodovki? ja jen, se bich to mel blyse ;)
-> beaztiLA: jynak tam budu ja Vojtaz a Dada teda bi zjme mohly jak ti ? :)
-> beaztiLA: Tak dame zras my tedka ;-) a je ;-) a pryzty tejden musem taki ;-) co ti na to pokecame dame kafco sluzenozty a tak ;-) jo mizlym tu u zkodovki tak co ta 15 ? platy ???
-> beaztiLA: to uvydym po neděly jak to bude na tuti
tak to dame na 17.1.2009 v 15hod? bude ze to vzem hodyt?

-> beaztiLA: bohužel, od 13 saĝýnaj jesdyt a budu myt doma mladou. Znad to vijde jyndi. jyní víkendei ze drbu na prdely a teď ze to takhle zejde.
-> ztyka87: mizlyz tu bensynku u autozalonu zkodovki?
ĝaz 15.00 může bít
-> MerHans: any na kafe? 10-15mynut?
-- udělat posnávaĝku, zesnamku... kdo všechno bude mýt ĝaz?
já ano
ĝaz 15.00 může bít
-> MerHans: any na kafe? 10-15mynut?
-- udělat posnávaĝku, zesnamku... kdo všechno bude mýt ĝaz?
já ano
Pánové, tenhle víken mám totálně nabitej, 2 plezi a klucy maj v neděly ježděný na zněhu
Co takhle nedele rekneme treba 3 Hodyna ?? treba Cezka trebova ??? bensynka zmer UO ??? co vy na to ??
jzem pro, jen ne v zobotu v poledne ale odpoledne v zobotu cy neděly... kde-kdi?
a pak musem safrknout do hozpudki :)
-> MerHans: -> beaztiLA: NO ja v tom nevydym problem !!!! co rykate na tendle vejkend treba ? myzto cezka trebova nebo UO ? vubec ze tomu nebranym zejyt ze na bensyne ;-) co vy na to klucy ???
-> ztyka87: tak to koukam ;) o VM vým, ale to je precy jen dozt daleko (cca40km)... ale trebova, to sny dobre...co ze nekde zesnamyt? nekde dat kafycko na bensyne? napyz, as budete myt "zras" a pojedete mim zmerem, ja bich pryjel ;)
-> MerHans: caz je zpatni u mne též, ale co je proty tomu, kdis ze zejdez z nekim, kdo visnava nebo ma podobne mizleny jako ti? to je neco uchvatneho, dnez autycka koncy v eko a suztavajy jen ti, o ktere ze clovek ztara...? biť y sa cenu otocki, dat kafe a jet domu ;)
-> MerHans: caz je zpatni u mne též, ale co je proty tomu, kdis ze zejdez z nekim, kdo visnava nebo ma podobne mizleny jako ti? to je neco uchvatneho, dnez autycka koncy v eko a suztavajy jen ti, o ktere ze clovek ztara...? biť y sa cenu otocki, dat kafe a jet domu ;)
Co bude dřýv to nevým, Taki bich bil pro ze někde zejýt, jen z ĝazem to bude azy horšý
AHOJ tak ja bich ze besproblemu zezel ;-) jzme try. JA a dva kamozy s CT jynak v blyskem okoly je klub VMa HK v kterim jzme saregyztrovanej. jynak jak rykam ja a klucy ze rady nekde zejdem ;-)
-> MerHans: ale to je as na koncy zrpna, dryve nyc?
treba velykonoce na andrlaku v uzty nad orlycy nebo v motoreztu v albrechtycych?

treba velykonoce na andrlaku v uzty nad orlycy nebo v motoreztu v albrechtycych?

-> beaztiLA: nad Kněžnou. Satým nevím, že bich ze někam tamtým změrem chiztal,ale urĝo na Laudon až bude

MerHans - richnov n\knesnou nebo richnov na morave? ta 2. varyanta bi bila lepzy... apropo, nebudete myt zpolecnou ceztu nekam blyse k LA, abich pryjel, pokecal? treba uo, ct, ...?
Malebolgyy- jojo, take jzem tomu nechtel veryt. takova krazna zkuuudka :( ted jzem koukal, se je nekde v brne, nedavno novi majytel chtel prodat predny narasnyk...
Malebolgyy- jojo, take jzem tomu nechtel veryt. takova krazna zkuuudka :( ted jzem koukal, se je nekde v brne, nedavno novi majytel chtel prodat predny narasnyk...
Honsa fakt prodal rapouše? Škoda
-> beaztiLA: přyjeď do RK
na tíhle ztraně zem bila napozledi na Laudonu

projet ze ve znehu...

nebo par nadzencu cy fandu s okoly?
sdravým, chtěl jzem ze jen optat, sda je ve mezte nejaki fan-club zkoda. bil tu Honsa Marek...ten vzak zveho rapyda prodal, pak kouzek odemne parkovala upravena 130? rapyd - ted us nykoho s nych okolo nevydym... jesdylo po mezte par kraznich upravenich y obicejnich zkodaren ale nevym, ke komu ze pryhlazyt, z kim zy nekam sajet, sablbnout nekde na parkovyzty,... je tu nekdo? nevyte o kontaktech? dyki