skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nabídka práce - Plzeň
Tak co, nikdo nechce zkusit? :)
-> Syny: takže je asi ostuda napsat jaký je minimální nástupní plat? 

-> Syny 19.02.19 10:57:34: Ale jo je, třeba ta za 80

-> Mexican: Nejak jsem tuhle otazku asi nepochopil... Ne, je to charita
A jestli to mela byt "vtipne" polozena otazka na to kolik nabizeji, tak to je jednoduchy - tolik, na kolik se dohodnete na zaklade zkusenosti, schopnosti apod.

-> Mexican: To si nepadá mezi benefity 

-> Syny: a nějaký peníze na účet taky posílají?
-> MATTESS: 5 tydnu dovolena, stravenky 115Kc (debilnejsi suma asi uz neni
), penzijko ale az po roce u firmy, pruznej zacatek a konec pracovni doby a dotovany kafe
Pokud by nekdo fakt mel zajem, tak to chce asi fofrem, pac uz nejaky vyberko frci.

-> Syny: a další benefity kromě tvé osoby?

A nebo v openspace se mnou :-)
Tak opet vytahuju tema - kdyby nekdo chtel delat konstruktera v jednej plzenskej firme, tak dejte vedet. Nutna komunikatvini AJ nebo NJ. Idealne umet s Inventorem (a Autocadem) a nebejt uplnej drevak :) Zadnej openspace, pekne kanclik semnou
Kdyby nekdo chtel, tak piste do SZ.

-> StepaNoFUN: nebo
"kde sakra jsi?"
"čekám na autobus"
"no tak rychle!"
"ok, budu čekat rychleji"

"kde sakra jsi?"
"čekám na autobus"
"no tak rychle!"
"ok, budu čekat rychleji"

-> dragon_cb_cz:
Odvodovou optimalizaci tahle firma neumí.
Odvodovou optimalizaci tahle firma neumí.

-> palinator: No, jenže když ti řeknou ať druhej den nechodíš, tak s tím taky nic neuděláš
a propos, platíš z té DPČ socku a zdrávku, nebo bereš 3000 na hodinu, abys se vešel do ročního limitu a nemusel? 

-> Nwkt: To je asi jako vtip včera v rádiu.
Dobrý den. Omlouvám se, ale hledám, vlakové nádraží.
Dobrý den. Omlouvat se nemusíte. Klidně hledejte dál.
Dobrý den. Omlouvám se, ale hledám, vlakové nádraží.
Dobrý den. Omlouvat se nemusíte. Klidně hledejte dál.
-> StepaNoFUN:
Ale zase nemám na DPČ takřka žádnou odpovědnost (ani jsem si pořádně neprošel tim korporátnim kolečkem), nedělám na píchačky a když druhej den nepřijdu, tak s tim nic nenadělaj. A diety mám ve smlouvě i teď.
Ale zase nemám na DPČ takřka žádnou odpovědnost (ani jsem si pořádně neprošel tim korporátnim kolečkem), nedělám na píchačky a když druhej den nepřijdu, tak s tim nic nenadělaj. A diety mám ve smlouvě i teď.
-> Bery: "Šéfe, chtěl bych přidat."
"Tak přidej."

"Tak přidej."

ne že bych u vás chtěl pracovat, ale aspoň jste mě popíchli k žádosti o přidání:-)
-> palinator: Tak na DPČ nemáš dovolenou, placený svátky, případně diety...
Já mám zase zajímavej jev, že mi chtěj dát jako nástupní plat na HPP méně, než mám na té samé pozici na DPČ. 

-> Jarda: Hele přesně, příští tejden přijď s papírem 

-> Jarda: správná chvíle na motivační "výpověď" 

V dnesni dobe vyhodili technika pro prijem a zkousky zbozi z vychodu, tak to navalili vse na jeho kolegu a ten ted onemocnel, tak pry to mam delat ja, ja mam udelat do pondelniho auditu asi 100 dokumentu, ale to testovani vychodu je pry priorita 1, vcera byla priorita 1 ty papiry :) A vedouci mi rikal, ze jsem pry pomalej, tak jsem mu rekl, at mi jde pomahat, ze ho zaucim, ze stejne dela uplny ho*no cca za pado a ja se mam za polovicku v hrubym posrat. :)
-> Syny: A kam si přešel? Klidně do SZ 

-> vhml: Ja to vim, ale bohuzel par firem zije nekde jinde :) Ale tak co, to je jejich boj... Jen je ftipny, kdyz v tej firme si mysli, buh vi co te tam neplati za obrovsky penize (po skoro 7mi letech, kdy 3 z toho si pro ne byl v zahranici a svuj soukromej zivot jsi temer nemel), pritom vsude jinde, kde "te neznaji", te nabidnou o dost vic rovnou... :)
-> saskyn2: Kdyby alespon za ty samy penize, nekde maj predstavu jeste horsi...
-> Syny 25.05.18 10:26:39: firma která v dnešní době v konstrukci nabídne pod 40 bude hledat dlouho a těžce... 

-> Syny: Bohužel je to tak, většina firem který nemůžou najít lidi, má naprosto nesmyslnou představu o odměně. Prodavačka v lidlu si vydělá 30 měsíčně a oni si myslí, že odbornou profesi nejlépe s požadavkem na vš bude někdo dělat za ty samý peníze...
-> Nwkt: Tak zalezi co kdo nabidne. Kdyz te nekde nabidnou 20 hrubyho, debilni vedeni, otravnej kolektiv v openspace, nudnou praci beze smyslu a jako bonus vyzdvihnou hnusny jidlo v kantyne, tak tam to maj tezky no :)
S dnešní (ne)zaměstnaností úpřímnou soustrast
Ja muzu pokracovat. V moji byvale firme taky hledaji - jak konstruktery (tech jim tam moc nezbylo), tak elektrikare (tech tam zbylo jeste min), tak i servisni techniky (mechanika a elektro). To kdyby nahodou nekdo mel zajem (ja ho uz nemel
).

Poptávka
Do strojírenské firmy v Holoubkově sháníme kresliče / kresličku do konstrukce.
Kontakt do zprávy
Do strojírenské firmy v Holoubkově sháníme kresliče / kresličku do konstrukce.
Kontakt do zprávy
Heeej, já zase sháním elektrikáře a elektromontéry :-D Nechcete udělat vlastní kategorii pro HR v inzerci?
-> StepaNoFUN: To je v klidu, to se dá pořešit
-> Mr._Nosferatu: A nejlépe i strojničákem na mix...
-> Mr._Nosferatu: Tak samozřejmě že s
-> David29: i bez profesaku ?
A mi tam hledáme řidiče na mix
Pokud má někdo C a hledá...

-> Syny: Mam 4 mesicni praxi na NC soustruhu (jeste s programem na derny pasce), mam kdyztak sanci? :-)
Ty už děláš i HR?

Kdyby nekdo shanel praci (v Plzni) v tomto oboru, tak me muzete kontaktovat do zprav :)
Frezar
Soustruznik
NC soustruznik
NC frezar
Frezar
Soustruznik
NC soustruznik
NC frezar