-> Matsoft: Tak je to moje první auto a sebevíc se to nevyplatilo, tak já obecně věci řeším spíš srdcem, než mozkem
A nebylo to tak zlé - vyměnil se jen zadní blatník komplet, práh, sloupek a dveře byly z jiného vozu, přední blatníky nové, podlaha se jen vytáhla a nejsem si už jist, ale asi se měnily i držáky sedačky u spolujezdce. Škoda, že tehdy byl klempíř "líný" vyměnit i celý levý blatník - když jsem auto koupil, byly shnilé zadní lemy a to mi tehdy někdo vyvařil tak, že ten levý lem nelícuje s prahem a lakýra to sice dohnal tmelem, ale není to ono a v napojení na práh už to po 6 letech začalo praskat. Ale tím, že to auto už moc nejezdí, to ještě snad pár let/desetiletí/století vydrží
Auto dojelo po svých domů (nejhorší bylo to, že levá kola po nárazu vyorala masivní žulový obrubník, zadní ráfek byl do osmičky, takže cestou domů probrousil lanovod ruční brzdy a silentblok levého podélného ramene se natáhl, takže bylo kolo asi o 2,5 cm víc dozadu...
...kastli (sloupek, podlahu a práh) jsem trochu poléčil palicí a ještě dalšího půl roku jsem s tím autem jezdil, než šlo "pod kudlu"...