skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Plzeňácí !!
-> Luky: bohužel já ne, já jsem od rána v Plzni, ale bratr možná i když nevim jistě....
Za mě radši pijezpi, to mam blíž
Ty tam pojedeš od příbuzenstva ze Žďáru (Smederova)? Že bys mě tam mohl popovézt 

-> Luky: no tak hokej bude cca v 20h takže tak nějak.... :-) zatim je návrh na hokejbar severka a nebo pijezpi
-> OndraKrupi: možná bych šel, uvidím jestli budu vyšívat v garáži nebo střízlivět po pátečním plesu...
Časně odpo to znamená třeba 15 hod? Ve z Plzni?
Časně odpo to znamená třeba 15 hod? Ve z Plzni?

-> Bucin: pošli mi do zpráv na tebe telefon

-> OndraKrupi 15.01.14 22:48:08: Rád se poohlédnu po okolí. Jen předem dejte vědět v kolik a kam.
-> OndraKrupi: Ja si privez zasobu ceskyho :)
-> Syny: už jsem zaslechl, že si radši ujel pít teplý chca.ky

-> OndraKrupi: Rad bych, ale bohuzel jsem daleko 

Sobota časně odpo někdo na Pííííííííííííííííívo? já, nwkt..... kdo dále?
-> Nwkt 04.12.13 22:40:17: je tam vidět velká hala 

-> Syny: Je
-> Nwkt: Neni tam keska? 

-> Jarda/felda: Street view nenapoví? Jinak cestu okolo nemám a moc volnýho času taky ne. Max o víkendu pokud se budu přesunovat někam mimo město
potřeboval bych zjistit jestli někde v ulici podnikatelská konkrétně zde pod nápisem moje scontent-b-vie.xx.fbcdn.n
et/hphotos-prn2/.../139666
6_735427189808593_13348207
_n.jpg?oh=0f3b968... sídlí firma F&S spedition
-> Nwkt: hi hi nevim proc ale nejak jsem reagoval na to ze jezdis na autobusak a ne na benzinku 

-> Bucin: Ne
-> Nwkt 19.11.13 12:43:00: tam by mohla byt i rampa co ? Ze by se dobre dosraly i na podvozek.
-> Bucin: To neni traktor aby si s tim oral
ruční myčka nevim, ale mejou motory někde. Já jezdil na Shellku pod autobusákem, jsou tam ochotný pánové co za pár korun všimnýho umejou svojí wapkou, ale jenom o víkendu

Kde tu maji rucni mycku pozrebuji drobet oplachnout motor a podvozek.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 17.10.13 01:36:38: Hmm tak starej se dostal i do zprav. Ja slysel ze je tam jenom za 72. Nastesti to nema s dilnou nic spolecneho a tu vede Honza sam bez pomoci tatinka.
-> Tuner#2: -> Luky: Diskuze na škodateamu nesleduju vůbec
-> Tuner#2: 

-> Nwkt: Já taky nesleduju TV a ho*na už vůbec ne, ale stačí číst tu diskuzi na Škodateamu, tam se člověk dozví věcí, respektive jich hodně zná, ale hezky se to čte 
EDIT: ten had Zmeškalojc byl rychlejší

EDIT: ten had Zmeškalojc byl rychlejší

-> Tuner#2:
že nesleduju TV se občas nevyplácí, jsem netušil, že to je až takovej ptáček

-> Bucin 16.10.13 21:53:24: Nééé myslím tuhle reportáž na Nově z hlavních zpráv večer:
tn.nova.cz/zpravy/.../uka zu-vam-jak-vydelat-miliony -vykuk-pritom-sam-dluzi-73 -milionu.html
Neříkej, že se o tom na dílně mlčelo
tn.nova.cz/zpravy/.../uka zu-vam-jak-vydelat-miliony -vykuk-pritom-sam-dluzi-73 -milionu.html
Neříkej, že se o tom na dílně mlčelo

-> Luky 16.10.13 22:54:06: A to sem to neprojel celý. Jen do Nezbavětický a zpátky.

-> koště: na to sere bílej tesák
Ale v jedný brutálně zarostlý zahradě (vysoké stromy, nějaké vrby?!) u těch nových parcel směrem na Nezvěstice je nějaká dodávka, už asi drahně let. Vůbec to neni skrz listí vidět, jen koncem zimy, chystám se to už pár let nafotit 

-> Luky 16.10.13 22:45:07: A taky fávo, audina a jeden plesnivej wartburg

-> koště 16.10.13 22:05:55: i prdlajz, stejšna jsme tu z jedné zahrady vykoupili už před léty a jinak to tu neni nic zajímavýho, až na jednu 1203 u viaduktu na Radyni a Cortinu u železničního přejezdu 

-> Nwkt 16.10.13 22:17:33: Tak hluboko jedu jedine kdyz jedu do albertu nebo do kaufu jinak bydlim tady a ten barak naproti už tu neni a je tu hezka louka.
goo.gl/maps/mtFD9
goo.gl/maps/mtFD9
-> Nwkt: naproti, co jsou byty místo kasáren, taky bývá tmavo. Až jsem se divil, když jsem byl u bratránka
→ Nwkt : No jo tak tyhle dva baráky jsou v Rokycanech profláklý. Ale třeba ve škole jich moc neni 

-> Matysek007: Jeřabinka? 
Ne, vůbec, hlavně tyhle dva baráky na B.Němcový maps.google.com/?ll=49.73 39...
když jsem tam procházel ještě s bejvalou a psem, tak jsem se vždycky bál že si ho dají k večeři

Ne, vůbec, hlavně tyhle dva baráky na B.Němcový maps.google.com/?ll=49.73 39...
když jsem tam procházel ještě s bejvalou a psem, tak jsem se vždycky bál že si ho dají k večeři
Žádný gheeto to neni , chodim tam 4 roky do školy a černýho tam potkáš poskromnu :)
-> Bucin: Dyť to je ghetto jak prase 

-> koště: a taky tam mají suprovej kopec na ladění motorů. 

Šťáhlavy? To je pro mechanika a autaře správný místo. V tý vesnici neni jediná zahrada kde by nebylo rozsekaný auto, nebo nějakej plesnivec pod stromem. To mi stačilo, když sem si tam jel jednou pro motor do šůty.

-> Nwkt 16.10.13 21:54:51: Hned na okraji co bejvaly kasárny. Mezi kruháčem a Albertem.
-> Bucin: Kde tam bydlíš?
-> Tuner#2 - zrušená registrace 16.10.13 00:23:30: Na dílně nikdo s kamerou nebyl tak nevim.
E. Myslíš bratry Hrdličkovi ? To bylo až o dva bloky daleko.
-> Luky 16.10.13 00:27:10: To můžem o víkendu i tak.
-> Syny 16.10.13 09:58:53: Plzeň je daleko a drahá. Já už dělám jen v Tymu a bydlím v Rokycanech na ubytovně. Nevim co máš proti Rokycanům, je tu spousta obchodů, benzinek i tu má Vostrý svuj bar. A o cigánech vim jen z doslechu zatim bez jediného konfliktu.
E. Myslíš bratry Hrdličkovi ? To bylo až o dva bloky daleko.

-> Luky 16.10.13 00:27:10: To můžem o víkendu i tak.
-> Syny 16.10.13 09:58:53: Plzeň je daleko a drahá. Já už dělám jen v Tymu a bydlím v Rokycanech na ubytovně. Nevim co máš proti Rokycanům, je tu spousta obchodů, benzinek i tu má Vostrý svuj bar. A o cigánech vim jen z doslechu zatim bez jediného konfliktu.
-> Bucin: Co ze chces takhle okoli Plzne, sice vim, zes psal o praci tusim v Tymakove, ale stejne - nebyla by lepsi Plzen? Jinak z toho Vyberu doporucuju Stary Plzenec nebo Stahlavy (to jsou alespon takovy vetsi vesnice a neni tam jen jeden konzum na namesti :) ). Rokycany bych radsi v ramci zdravi vynechal :)
-> Bucin: no kdybys skončil u nás ve Šťáhlavech, tak se ozvi, vytáhnu tě na pivo 

-> Bucin: Nějaký volný byt měl TUNER, ale celkem velký, takže asi finančně mimo. BTW děláš u toho Vostrýho? Co TV Nova, byla tam? 

Nemáte někoho známého kdo by pronajímal byt nebo garzonku? Předpokládám že bych se stěhoval na přelomu roku. Ideálně Rokycany, Ejpovice, Letkov, Starý Plzenec, Šťáhlavy.
-> Luky: Hned tady pod náma v Resslovce je vinotéka a lidi si to chválí
Vozí mu to z moravy, ale já nepiju, takže jsem co jsem slyšel 

Kde mají v Plzni (v rámci možností) dobrý burčák?
-> Syny: znáš to o tý potrefený huse...