Jinak děkuji všem za poskytnuté foto bývalého stavu a jiné informace ;-)
Začíná se to zvrhávat jiným směrem,nepotřebuju aby mě tady někdo říkal že sem šíleně zlej zloděj když možná i vaši spoluobčané v politice kradou miliony které my všichni těžce vydřeme,těm nikdo neřeknete nic
Zastavil:tunerlada

ono pořád lepší je když bude nějakej díl někde někomu sloužit dál něž když ta věc stojí někde,nakonec ji poskácou,posprejujou,rozm
látí,drahý věci rozkradou a zbytek podpálí,nebo to co zbyde si někdo odveze do šmelcu.-> 105: máme stejné myšlení
proč to tam nechat ležet když to stejně někdo akorát zničí -> David29: myslíš zelenou?Ono v praze bych se tomu nedivil
ale rozdíl je taky když auto stojí s vypuštěnejma kolama a rozmlácený a když je celý

-> Hurdis: jj vim
-> m8rinek: no to máš pravdu že to je krádež ale to auto sleduju už asi dva měsíce a předtím stálo jinde taky nehnutě.Mě jí příjde hlavně líto vim jak tady odstavená auta dopadají

-> m8rinek: néé neníí

hodil sem tam lístek a uvidim,kdyžtak na to jdu příští víkend rozebírat.Zítra tam ještě autem sjedu kuknout na technickou do kdy má..Začíná se to zvrhávat jiným směrem,nepotřebuju aby mě tady někdo říkal že sem šíleně zlej zloděj když možná i vaši spoluobčané v politice kradou miliony které my všichni těžce vydřeme,těm nikdo neřeknete nic
Zastavil:tunerlada