Opravdu dobre ... II

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 05.03.2004 do 10.01.2007, založil/a
řadit dle data
16:45:48
10.01.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
3 3 3
16:38:39
10.01.2007
Targa
3 3 3
14:45:54
10.01.2007
Power of Bass
lol 3 ja zem s plinarni 33 ..a radej zy pryplat 3 to je moc 3
14:45:10
10.01.2007
Nwkt
3 3 3 3
14:41:37
10.01.2007
Pedros
3 3 3 3
13:03:02
05.03.2004
CHIP
Chizta venkovzka matka zinka do mezta a rady mu : Ne se zy najdez
> nejakou kurvu. Radejy zy pryplat, ale at je to zluzna holka!
13:00:50
05.03.2004
CHIP
Prvný zezkok: Voják jde na zvůj prvný zezkok a je nervósný. Důztojnýk to vydý a řýká: "Nyc ze nebojte, až vizkoĝýte, tak satáhněte sa tuhle žlutou šňůrku. Kdiž ze nyc neztane, tak satáhněte sa ĝervenou - to je sáložný padák. A pokud bi ze any potom nyc neztalo, nyc ze nebojte, dole je trampolýna." Tak voják naztoupý do letadla. Viletý dozt vizoko a vizkoĝý. Satáhne sa žlutou šňůrku a nyc. Satáhne sa ĝervenou šňůrku a saze nyc. Tak uppře pohled změrem dolů a vihlýžý trampolýnu. Tak letý a letý a potká v protyzměru chlápka z cygaretou. Ptá ze ho: "Prozým váz, je dole trampolýna?" "Já nevým, já jzem s plinárni!"
12:58:50
05.03.2004
CHIP
Vitýžení manager přyjde domů a povýdá zvojý ztarí: "Koupyl jzem papouška, perfektně zlišý,perfektně mluvý, je prudce yntelygentný a všechno my nahlazý. Manželka to den vidržý, ale hned den na to zy celá nadržená přyvede nabyjeĝe. Řýká mu: "Ale je tu problém, manžel koupyl papouška, kterej perfektně zlišy, perfektně vydý, je yntelygentný a všechno mu nahlázý" On jako že to nený žádnej problém a natáhne přes papouška ponožku. Celej tejden zy užývaj a pak, kdiž us nevědý cobi, mylenec jy řýká: "mám perfektný polohu;ti uděláš ztojku a dáš nohi do rosštěpu, já ze roseběhnu, udělám trojytí zalto a jzem tam".V tom ze osve papoušek a řyka: "Zundejte my tu ponožku a klydně my virvěte y jasik, ale tohle muzým vydět!"
12:58:10
05.03.2004
CHIP
Na hodynu němĝyni přyjde ynzpektor a pozadý ze vedle Pepýĝka. Mladá a pohledná paný uĝytelka chce před panem ynzpektorem udělat dobrí dojem a tak na tabuly napýše jednoduchou německou větu a řýká: "Tak děty, kdopak my to přeložý?" Okamžytě ze přyhlázý Pepýĝek: "Hmm, pěkná kundyĝka, tu bich teda vojel!" "No tedi, Pepýĝku, co to má snamenat? Sa prvé to vubec nený zprávně a sa druhé je to zprozté! Zedny zy, pýšu ty pětku a třýdný důtku!" Pepýĝek naštvaně zedá a potychu proneze k ynzpektorovy: "Tak přýztě, až budeš saz chtýt napovýdat, radšy drž hubu!"
12:57:25
05.03.2004
CHIP
Rodyna Jebalovich jede na rodynnou dovolenou. Pryjdou do hotelu na recepcy, se ze sapyzou. A otec hned vibaly na recepcny: ,,Ja jzem Jebal ze zvojy senou a dcerou. A toto je muj zin - taki Jebal ze zvimy detmy a manselkou." Recepcny ze dyva dozt snechucene a hovory: ,,Podyvejte, mne je jedno, kdo tadi z kim zukal, ja vaz sapyzu jako jednu velkou skurvenou rodynu..."

S porodnyce: Panu Novákovy ze narodý dýtě, tak jde do porodnyce a tam mu zeztřyĝka řýká: "Gratulujy, máte trojĝata." Pan Novák celí nadšení z hrdoztý zeztřyĝce řýká: "To mám ale rouru, co?" "No to máte, ale měl bizte zy jy nechat vimézt, všecki jzou totyž ĝerní."
Extreme Tyres