skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
O frajírkovy ze Slovače
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
duvod zamknuti jiste chapete :-)
Zastavil:Tuxik
-> deathcat: právě že už asi jo. uvidíme.
-> Gryzly: Je docela prdel že o tomhle vlákně vůbec netuší

mno podle mi by si on zasloužil kolektivně nakopat prdel

Ale jak najednou obrátil, co?
no už jsem mu chtěl dát odkaz sem ale ještě jsem si sním trochu pohrál. Ale vypadáto že mě někdo bonzl.
-> Gryzly: mamka a deda mi vzdycky rikaly abych daval bacha na aktivni kreteny ted uz vim co tim myslely ty muzes jezdit jak nejvic umis a sestršeli te idiot bez papiru .... jinak bych si od takovyho usmrkance nenechal vyhrozovat,,,,, ale jestli jeho inteligence nesaha k tomu aby se ke starsimu cloveku choval s uctou tak byt jeho rodinou stydim se za neho tak ze bych nejradsi ho neznal protoze to co tady ukazuje je vrchol vseho ,,,,,takovy frajery zname ktery se schovavaj za rodinu kde maj fizla nebo znamyho na nekterych mistech ale kdyz na nich zadupes schovava se za nejblizsi keř,,nedivil bych se kdyby nekoho srazil a potom ujel

-> Gryzly: co mu jeste pritopit s nejakym vyhrozovanim nebo zastrasovanim,na to bude taky nejakej paragraf,ne?

Tak hlavně se Juraj ještě nedověděl že si z něj dělám srandu. Až to zjistí jestli to zjistí, bude jistě vyhrožovat ještě víc.
-> Matsoft: na Slovensku moze prihlasít mot. vozislo osoba starsia ako 15r., ja som si bol prepisat skodlu ako 17-rocny

-> petřík: driv to slo, ale ted to uz asi 5let nejde.
-> Syny: jj přesně tak já taky teď pořidil auto a nepsaný musí být na tátu. myslel jsem že to jde od 15 let (jakože od občanky) ale ne musí bejt 18.
-> Syny: chapem
každopádně jsem se ještě ani v jednom svym eRku nesvezl

ty jo aj neprime vyhrozuje tak to je mazec

-> m8rinek: jj me to taky nedali na me... To mam psany na mamu. Ale ma to svoje vyhody

-> RadstaR: Mno ale já mam řidičák jenom na auto
a ten sem dělal v 18

-> Nwkt 22.06.07 15:31:04: Jestli to nebude tim, ze malych motorkach muzes jezdit uz od 15ti :)
Zajímavý je, že já na sebe měl napsanýho fichtla v 15, já byl majitel, ale provozovatel byla moje babi
Mi taky nenapsali eRko, hold si musim počkat na 18 a pak přehlásit z rodičovstva na mě

-> Reeaper: jenže já stejně nemám ani ty videa.
-> Gryzly: husty
tomu rikam cernej humor

Je krasne ako sa chlapec chvali tym, ze sa neboji, lebo on ma niekoho policajta na vysokom mieste. A co? Mam sa bat? Dieta si neuvedomuje, ze niekto moze mat znamych na vyssom mieste? O takychto pribuznych policajtov na vysokych miestach sa radi dozvedia pani z Inspekcie.... (myslim internu inspekciu v policajnom zbore)
-> Gryzly: měl by od nich dostat minimálně pěkně na držku 

-> Gryzly: tak si to měl dát nákýmu slovákovi odsud, ať ho práskne. v tomhle by mi to bylo ukradený, takový hovado nepatří na cestu a basta. ať se z toho tředa posere.
-> Tykvik: Jenže to mámk na slovač asi 200km a tak mi musí stačit že mu klepe tááákhle prdelka. Někde jsem mu psal že by měl připravit rodiče na to že jim přijde obsílka od poldů, takže on se doma udá možná sám. pokud teda o tom rodiče už neví.
-> Gryzly: No jo.. souhlasim s Reeaperem, za tyhle keci bych asi zacal uvazovat ze to udelam doopravdy ;). Navic po mejch zkusenostech co me sestrelil jeden vul ve meste a auto totalne na odpis... a byl to kurva peknej Rapid.
-> Gryzly: Ja kdyz sem si chtel na sebe napsat auto 2 mesice pred 18tkou, tka mi rekli ze to nejde, ze auto muze bejt napsany poze na stars 18ti let...
Gryzly->hmm neva ale třeba to video š120 drift jsem viděl ale už dávno tak si moc nepamatuju ale mám určitou představu.
Syny->pokud vím tak si na sebe auto můžeš napsat v jakémkoli věku,teda podle teho co jsem slyšel.
Syny->pokud vím tak si na sebe auto můžeš napsat v jakémkoli věku,teda podle teho co jsem slyšel.
-> Syny: to že jsi majitel není podmíněno vlastnictvím řidičáku. Bráchovy napsali chrchla v patnácti. ale to byl rok 1996
Me by zajimalo jak muze mit v 16ti na sebe napsany auta...
nechal tam akorát ostatní videa. Ale se svojí kobrou je smazal i z youtube.
http://www.youtube.com/us er/VJEZDECHOD
http://www.youtube.com/us er/VJEZDECHOD
-> stana1: sorry ale nemám to video. A viděl jsem jen to co dal sem na virt, ale na youtube jich měl víc, jedno se jmenovalo Š120 drift. A jen podle těch názvů to byl dobrej závodník.
Koukněte jak si odporuje tady 22.06.07 06:48:19. jedné větě píše: šel jsem sotva 80 na tom video a navíc to řídil muj kamarád.
Tak ted fakt nevím kdo to kočíroval.
Koukněte jak si odporuje tady 22.06.07 06:48:19. jedné větě píše: šel jsem sotva 80 na tom video a navíc to řídil muj kamarád.
Tak ted fakt nevím kdo to kočíroval.
a ještě bude sprostej a vyhrožovat
kura ten by zasloužil..
-> Gryzly: měl jsi to udělat vážně..

-> Gryzly: měl jsi to udělat vážně..

Chlapec ma hovno policjata v rodine, maximalne tak nasrano ve slipech

Gryzly->hmm dobré ale nemáš náhodou to video? rád bych se na něj podíval dík
pak jsem pul dne nebyl na netu a najednou jsem měl od něj tři zprávy.
Tak už jsem po noční, tak vám to sem hodím co mi psal. Já sám jsem mu nepsal ale docela jsem očekával že se ozve. budu to sem dávat chronologicky.
-> Gryzly: He he dobře mu tak

tak a todle je sekce vtipy a tak vám tu řeknu pravdu. Udělal jsem si z Juraje docela prdel. ráno sem dám naši komunikaci. na slovensku jsem nebyl skoro dva roky a ani jsem na něj žádnej bonz nedal.
A kdo neví o co jde tak si přečtěte toto: skoda.stable.cz/cz/index. php?id=7&i...
Ale nic mu neprozrazujte.
Pa ráno.
A kdo neví o co jde tak si přečtěte toto: skoda.stable.cz/cz/index. php?id=7&i...
Ale nic mu neprozrazujte.
Pa ráno.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
duvod zamknuti jiste chapete :-)
Zastavil:Tuxik