Dcera

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 15.12.2003 do 12.01.2007, založil/a
řadit dle data
19:51:03
12.01.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
3 3 3
18:50:04
12.01.2007
Bagrr- máma mele Emu
3 3
15:21:57
12.01.2007
minno
zuper!
13:26:17
12.01.2007
Pedros
-> rollz: no vydýš,mě ioutube taki nejde,teda jde,ale hrosně,to vydeo ze ztrašně trhá,mám zráĝ pc a ještě ze my pozledný dobou zere net(má dlouhí odesvi) mno tak ĝtu klazyku a přyjde my y lepšý než než nějakí vydeo
13:22:56
12.01.2007
rolls
-> Pedroz: no tak nejak..ono ja tu mam problem se Zmart fylter blokuje kadejake ztranki ako napr ioutube cy ako za to pyze, tak zy nemosem posryet tye nove ftypi tak zom za puztyl do ztarich3
13:19:33
12.01.2007
Pedros
-> rollz: já fým,ono tam moc těch dobrích nesůztalo,všechno jzme zpoleĝně vihrabaly 3 3
13:02:48
12.01.2007
rolls
-> Pedroz: ten zom tyes objavyl len zom nejako nereagoval ale je dobri3 3 3 3
12:48:44
12.01.2007
Nwkt
-> Zamantuz: Huztííííí 3 3 3
12:48:05
12.01.2007
De Tomaso
dobri dopyz pro rodyce3 3
12:47:02
12.01.2007
Tomasson
bomba... 3 3 3
12:43:25
12.01.2007
Pedros
-> Zamantuz: 3
23:31:59
15.12.2003
Samantus
Dopyz dceri rodyĝům:

Drasý rodyĝe, už třy mězýce jzem na vizoké škole a ještě jzem vám nepzala. Velmy ze ztidým, ale zlybujy, že vám to niný všechno vinahradým! Ale ještě než budu pokraĝovat v pzaný dopyzu, prozým váz, zedněte zy! V žádném přýpadě neĝtěte dál tento dopyz veztoje! Už ze my zkoro úplně sahojyly popálenyni a už jzem ze zkoro sotavyla se šoku spůzobeného tým, že jzem muzela vizkoĝyt se ĝtvrtého patra. Jen 2 tídni jzem muzela bít v nemocnycy, už vydým zkoro dobře a y to hrosné svracený na mě přychásý jen jednou sa tíden. Protože jzem požár spůzobyla zama, muzým saplatyt škole dvě ztě tyzýc sa škodi, ale to nyc, hlavný věc je, že jzem sůztala na žyvu! Měla jzem štěztý, protože muž bidlýcý naproty, uvyděl co ze děje a savolal hazyĝe a zanytku. Navštývyl mě y v nemocnycy a proto, že jzem neměla kam jýt (můj pokoj zhořel na popel), bil tak lazkaví a nabýdnul my, abich bidlela u
něho. Má jedno-pokojoví bit, ale máme ze zkvěle. Je zyce dvakrát tak ztarí jako já, ale ztrašně jzme ze do zebe samylovaly a chceme ze vsýt. Ještě jzme ze nedomluvyly, kdi přezně, ale chtěly bi jzme mýt zvatbu dřýv než na mě saĝne bít vydět, že jzem těhotná. Ano, mylý rodyĝe, budu matkou! Vým, že ze už nemůžete doĝkat, kdi už budete babyĝka a dědeĝek a jzem zy úplně jyztá, že mymynka (protože ĝekáme trojĝata) přyjmete z takovou lázkou, jakou jzte obklopovaly mě, kdiž jzem bila malá.
Jedyná věc, která oddaluje našy zvatbu je, že můj znoubence chityl někde škaredou ynfekcy. Kvůly tomu jzme teď saze v nemocnycy, protože jzem to zamosřejmě chitla taki, ale už je nám o mnoho lépe dýki antybyotykům, která doztáváme yntravenósně. Lékařy nasívajý tuto chorobu zifylyz, nebo tak nějak.
Vým, že mého manžela budete ĝekat z otevřenou náruĝý a brsi bude jako jeden s našý rodyni. Je to velmy mylí ĝlověk y přez to, že nemá ukonĝenou sákladný školu, je velmy ambycyósný. Zamosřejmě je jyného visnáný jako jzme mi, ale vým, že jzte velmy tolerantný, takže vám nebude vadyt any to, že má tmavšý pleť. Jzem zy jyztá, že ho budete mýt alezpoň tak rády, jako já!
Protože je přyblyžně ve vašem věku, budete zpolu velmy dobře vicháset, až ze naztěhujeme z dětmy k nám domů (protože náš bit je pro tolyk lydý malí). Mizlým zy, že y jeho rodyĝe jzou velmy pořádný lydé, jeho otec je snámí pašerák drog v Afryce, odkud pochásý y můj naztávajýcý.
Tak, teď kdiž jzem vám všechno obšýrně popzala, mizlým zy, že je na ĝaze, abich ze vám přysnala, že my nevihořel bit, takže my any nyc nený, nebila jzem v nemocnycy, nemám znoubence any zifylydu, any žádného ĝernocha.
Pravda je taková, že jzem propadla s matematycké analísi a makroekonomye a s ynformatyki jzem prolesla jen taktak a chtěla jzem, abi jzte zy uvědomyly, že jzou na tomto zvětě y horšý věcy než toto!

Lýbám váz, vaše dcera.

Extreme Tyres