for tuxik

prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 12.01.2007 do 20.01.2007, založil/a rolls
řadit dle data
17:19:31
20.01.2007
Petr Urban
-> rollz: 3 3 3 Fakt zuper.171
23:29:06
14.01.2007
Power of Bass
33150 tak to je dobreee 333156
21:24:44
13.01.2007
rapidmen
47 47
23:40:17
12.01.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
zuper 1
-> Tuxyk: us maz zbaleni hrnýĝek na kafe ??? 3 3 3
21:47:15
12.01.2007
Syny
3 3 3 3 3
21:41:58
12.01.2007
Targa
3 3
18:44:56
12.01.2007
Bagrr- máma mele Emu
3 3 3
18:28:46
12.01.2007
Honza M
-> rollz: to znad ne 3
17:34:13
12.01.2007
Tuxik
-> rollz: 38
17:12:57
12.01.2007
rolls
-> Honsa M: no za my sda se takuto pracy roby ohladom tohoto zervera Tuxyk3 3 3 3
17:11:48
12.01.2007
Honza M
-> rollz: taki jzem to nesnal 1 Ale je to se žyvota. Málem jzem takovou prácy dělal 1
16:50:31
12.01.2007
Labros
Víborní, nesnal jzem to 1
16:32:35
12.01.2007
rolls
-> Nwkt: chjo8
16:31:58
12.01.2007
Nwkt
-> rollz: Já už to ĝet někdi před 6 leti 1
16:30:30
12.01.2007
rolls
-> Nwkt: zom to ezte nepocul1
16:25:14
12.01.2007
Nwkt
Ztarí, ale dobrí 3 3 3
16:16:36
12.01.2007
rolls
Denýk zprávce zýtě
Pondělý
9:05 Přýchod do práce. Káva, ĝtený novyn.
9:20 Volala úĝtárna, prí ze nemůžou přypojyt k zerveru Accountyng. Záhl jzem po šanonu a pozkitl jym ztandardný odpověď ĝ.112: "Hmm, ale mně to funguje." Blekotal jzem ještě chvýly a pak jzem jym poradyl, abi skuzyly rebootovat a přylogovat ze snovu. Mesytým jzem s úpeezki odpojyl kávovar (kafe už ztejně docháselo) a přypojyl spátki kabel od zerveru Accountyng. Úĝtárna volala sa chvýly snovu a řýkala, že je všechno v pořádku. Přece jen nený nad zpokojeného užyvatele.
10:20 Ta kráva s marketyngu zy ztěžovala, že jý nefunguje modem. Samumlal jzem, že jý předám našeho zpecyalyztu na komunykace, a přepojyl jzem hovor do údržbářzkého kamrlýku. Ta moderný kancelářzká technyka dokáže zkuteĝně ušetřyt zpouztu práce!
10:50 Saztavyl ze u mě šéf; množý ze prí ztýžnozty na kvalytu užyvatelzké podpori. Septal jzem ze, kdo zy ztěžuje - zamosřejmě marketyng. Šéf řekl, že to bude řešyt, osnámyl, že sbitek dne už tu nebude, a odešel hrát zquazh.
11:05 To pondělý mě vždicki smáhá. Sapzal jzem do knyhi "Odchod sa úĝelem nákupu dyzket" a vipadl jzem do mězta.
16:20 Přýchod s "nákupu dyzket". Podýval jzem ze na sásnamnýk, bil prásdní. Azy to bilo tým, že jzem sapomněl sapojyt telefon. Napravyl jzem to a doplnyl sásnami v denýku.
16:25 Odchod.

Úterí
9:10 Saze ze u mě saztavyl šéf a snovu chtěl probýrat ztýžnozty té krávi s marketyngu. Ukásal jzem mu noví zcreenzaver Hot Amanda, kterí jzem mynulí tíden ztáhl s Ynternetu. Šéfovy ze moc lýbyl - chtěl po mně kopyy. Dal jzem mu dyzketu a septal jzem ze ho, jak ze budou ti ztýžnozty řešyt; odpověděl, že bude azy nutné přyjmout dalšýho pracovnýka, protože já už zám na všechno neztaĝým.
9:50 Dorasyl jzem do ozmé úrovně DOOMa.
10:25 Volal odborní poradce vírobnýho náměztka. Chtěl vědět, jak ze maluje v Excelu graf. Řekl jzem mu, že na tak zpecyálný úkoli máme odborného poradce, a přepojyl jzem hovor do kamrlýku údržbářů. Ještě že máme ti moderný telefoni!
11:00 Přyšel údržbář. Řýkal, že mu pořád volajý nějacý lydé a ptajý ze na podyvné věcy. Řekl jzem mu, že ho saškolým, kdiž sa mě hodynku pozedý u telefonu. Zouhlazyl.
11:05 Odchod na oběd.
14:00 Návrat s oběda. Údržbář poctyvě zeděl u telefonu. Řýkal, že pořád svonyl telefon, a proto všechna voláný přezměroval do kantíni. Ten chlap je fakt dobrej!
14:10 Saĝal jzem údržbáře (jmenuje ze Fanda) uĝyt DOOM. Bil uĝenlyví, a už sa pár hodyn mě dokásal zejmout. Saĝal jzem tušyt, že tenhle chlapýk má před zebou budoucnozt.
16:00 Fandovy konĝyla změna, a tak jzme zkonĝyly y školeny o DOOMu. Mně sbívala ještě hodyna. Přemýtal jzem, co mam dělat, a vspomněl jzem zy na zerver Accountyng se vĝerejška. Skuzyl jzem tedi několykrát sa zebou ztyzknou hlavný vipýnaĝ, abich zy ověřyl, jeztly funguje. Vipýnaĝ fungoval bes problémů; horšý to bilo z úpeezkou a ze zerverem.
16:30 Odchod.

Ztředa
8:30 Šéf dodržel zlovo a přyvedl nového ĝlověka na technyckou podporu. Nějakí Mylan. Ukásal jzem mu tedi mýztnozt ze zerveri, zwytch a pozadyl jzem mu na ztůl poĝýtaĝ. Trochu zyce proteztoval, že doztal jen PC-XT, ale ujyztyl jzem ho, že na Wyndowz mu ĝernobýlí dyzplej úplně ztaĝý.
9:00 Mylanův poĝýtaĝ zkonĝyl bootováný. Mylan ze hned saĝal sajýmat, jak ze přypojý k zýty; sřýdyl jzem mu tedi užyvatelzké jméno. Naztavyl jzem mynymálný délku hezla na 64 snaku, ať zy chlapec taki trochu užyje.
9:15 Volaly s úĝtárni, že potřebujý sřýdyt užyvatelzké jméno pro nějakou novou pracovnycy. Odpověděl jzem, že k tomu potřebujy zpecyálný formulář podepzaní vedoucým oddělený, všemy oztatnýmy vedoucýmy pracovnýki, zkladnýkem a ředytelem. Trochu ze dyvyly, ale mně už to bilo jedno, protože jzem savězyl.
10:05 Volala nějaká Lenka s úĝtárni, že prí potřebuje hezlo na zýť. Po hlazu vipadala na devatenáct až dvacet; septal jzem ze jý tedi na jméno, přýjmený, datum narosený, rodynní ztav a adrezu. Odhad ze potvrdyl - devatenáct a zvobodná. Řekl jzem jý tedi, že jý veĝer hezlo doruĝým ozobně domů.
11:05 Mylan koneĝně roschodyl zvoje ykztéĝko a saĝal ze zhánět po nějaké prácy. Pozlal jzem ho pro cygára; jen ať ze mladej sauĝuje.
11:20 Mylan přynezl cygára. Ukásal jzem mu manuál k ziztému AZ-400 a pozadyl ho k telefonu, ať zy viskoušý y praxy. Odchod na oběd.
16:00 Návrat s oběda. Mylan ze evydentně shroutyl - azy třy hodyni ze prí marně pokoušel roschodyt zerver Accountyng. Vinadal jzem mu a pozlal jzem ho pro dalšý cygára. Pak jzem snovu sapojyl k zerveru ethernetoví kabel. Obras na televysy ze zyce trochu shoršyl, ale práce má koneckonců přednozt.
16:10 Zekretářka s perzonálnýho chtěla vědět, jak ze zpouštý kontrola pravopyzu. Poradyl jzem jy klávezovou skratku Ctrl-Alt-Del. Poděkovala a savězyla.
16:30 Na sáchodě jzem nachital Mylana, jak proĝýtá novyni z ynseráti nabýsejýcýmy saměztnáný. Pomizlel jzem zy, že den ze vcelku vidařyl, a odešel jzem domů.

Čtvrtek
8:30 Snovu ze objevyl šéf; to zem chce chodyt každé ráno? Vždiť zy any neztaĝým přeĝýzt novyni! Tentokrát naštěztý přynezl dobrou správu - Mylan prí vskásal, že už do práce nepřyjde. Řekl jzem, že dnezka je fakt těžké zehnat ĝlověka, kterí sa něco ztojý. To tak, dělyt ze o tohle teplé mýzteĝko ještě z někím jyním!
8:55 Volal kdozy s logyztyki, že prí nemůže roschodyt ĝezké fonti. Septal jzem ze ho, jakí ĝyp má na vydeokartě; nevěděl. Zeřval jzem ho tedi, ať zy nejdřýv sjyztý sákladný ynformace o zvém poĝýtaĝy a pak ať my snovu savolá.
9:15 Snovu volal ten s logyztyki; dosvěděl ze, že ĝypi na vydeokartě nemajý z fonti nyc zpoleĝného. Odpověděl jzem mu, že jzem ze taki neptal na vydeokartu, ale na grafyckou kartu. Omluvyl ze, řekl že to sjyztý, a savězyl.
9:30 Volaly s ekonomyckého, že ze jym na fakturách objevujý mýzto háĝků a ĝárek přehlázki. Bil to už druhí přýpad z fonti v jednom dny, takže jzem jym zlýbyl, že z tým něco udělám. Po chvylce přemíšlený jzem ze roshodl, že směným centrálně všechni šabloni dokumentu. Naztavyl jzem býlé pýzmo na býlém posadý; pro jyztotu jzem ještě směnyl ztandardný font na Wyngdyngz.
10:00 Uproztřed deváté úrovně DOOMu ze u mě saztavyl Fanda a septal ze, jeztly bich nesašel na oběd. Předztavyl jzem zy, kolyk mě dnez ještě ĝeká pytomích dotasů na fonti, a šel jzem z ným.

Pátek
8:00 Návrat s oběda.
8:25 Nějakí nešťaztnýk s plánovacýho volal, že sapomněl hezlo, a žádal o radu. Poradyl jzem mu tedi, abi použyl zpecyálný proceduru pro obnovu hezla - FDYZK. Nešťaztnýk poděkoval a savězyl. Panebože, y tyhle lydé majý volebný právo?
8:35 Saze volal ten s plánovacýho. Problém z hezlem bil viřešen, sato ze objevyl jyní - pro bootováný mu ziztém hlázyl "Error accezzyng Dryve 0." Řekl jzem mu, že to je hardwaroví problém a že potřebuje noví poĝýtaĝ.
9:15 Malér, ten nešťaztnýk, kterého jzem vĝera v Doomu zejmul na šezté úrovny, bil šéf. Vtrhl ke mně roslýcení do kanceláře a nereagoval any na můj noví zcreenzaver Obzezzyon. Od pondělka mám padáka.
10:00 Dělám to, co předevĝýrem Mylan, tj. prohledávám ynseráti z nabýdkou saměztnáný a na pár vibraních skoušým volat. V přeztávkách mesy telefonáti provádým úpravu maker - přydávám přýkas Delete Document. Bes dobré ziztémové podpori ze prozte žádná fyrma neobejde.
11:15 Zehnal jzem nové mýzto. Je to dokonce ztejná funkce, jakou jzem měl tadi, a to u jedné zoftwarové fyrmi, která lony uvedla na trh noví operaĝný ziztém. Pozýlám tedi do zýtě na roslouĝenou ĝerva a balým zy hrnýĝek na kafe. Nazchle!
Extreme Tyres