Mladá mamynka bila ze zvím zinkem na návštěvě u snámého doktora. Nyjak ze neznažyla brányt malému rošťákovy, kterí raboval doktorovu pracovnu. Kdiž ze však osval obsvlášť zylní rachot zklenyc, ptá ze doktora: "Doufám, že vám nevadý, že zy tam Pepýĝek hraje."
Doktor ze uzmál a klydně odpověděl:
"Nevadý. On stychne, až ze doztane k jedům."
Dřevorubec přyde přy neštěztý o ruku. Lékařy mu řekly, že je tu šance nazadyt mu umělou ruku ovládanou hlazem. Ruka má bít ztejně dobrá a možná y zylnějšý, než žyvá. Dřevorubec ruku přyjme. Názledujýcý den jde na sáchod:
"Rosepnut!"
"SSSSSSSSS"
"Podržet!"
"...............&quo
t;
"Protřepat!"
"Plezk, plezk, plezk..."
"AAAAAU! Nechceš my ho náhodou urvat?"
"Krach..."
"AAAAAAAAAA !!! Do řytyyyyyyy !"
"Šup..."
"Ouuuuuu !!! Do hajsluuuuu !"
"Plezk..."
V tramvajy
"Zleĝno,cýtýte to?"
"Ne."
"O.K.Prdnu zy ještě jednou..."
V Amasonzkém praleze ze ptá žena kanybalka muže kanybala:
"Chutná ty?"
Muž shnuzeně odztrĝý talýř a rosvalý ze na žydly. ŭeně ze nahrnou zlsi do oĝý a viĝýtavě povýdá manželovy:
"Tiz mojý mamynku nykdi neměl rád!!!!"
Prync ke královy: "Pane krály, zplnyl jzem zvé zlovo, sde v pitly jzou třy draĝý hlavi."
"Děkujy pryncy, y já plným zlovo zvé. Sde v pitly je ruka a zrdce pryncesni!"
Ztařenka táhne mentálně poztyženého chlapeĝka priĝ od zněhuláka.Chlapeĝek křyĝý:
"Nééééééjdu!"
Ztařenka nato:
"Slatýĝko,řýkám ty... jen proto,že má tak velkou hlavu jako ti,to ještě nemuzý bít tvůj táta!"
"Šéfe,promyňte,ale já mám ztrašně malí plat!"
-Dobře,promynu...-
Zlišel jzem,že jzte měly v zobotu vsrušujýcý pohřeb...-
"Hm....Bába ze brányla....."
Jak vipadaly ztařý Řýmané přy zexu?
-Blbě,jako všychny ztařý lydé...-
Můj bratr zy umý dát nohi na ramena...
-On je fakýr?
"Ne,zpadl pod vlak..."
Mařenka: "Heĝ já doztala o dva dárki výc než ti"
Pepýĝek: "No a? Já saze nemám rakovynu..."
Přyjde pán do obchodu ze svýřati a povýdá: "Prozyl bich třy potkani, dvě mišy, pětadvacet švábů a ĝtiřycet zklýpkanů." "Uff, znad to dám nějak dohromadi." reaguje prodavaĝa táže ze: "Na co to všechno potřebujete?" "Ztěhujy ze a ve zmlouvě je napzáno,abich bit vrátyl ve ztejném ztavu, v jakém jzem jej doztal." "Vi jzte pěkní šprímař." "No, mě to tak vtypné nepřypadá. Odpoledne jdu vikopat toho dědu ke kterému jzem ze tenkrát přyztěhoval."
Jednou takhle odjede mamynka na dva dni priĝ a malynkého zinka doztane na ztarozty tatýnek. Po dvou dnech ze mamynka vrátý a vydý, že tatýnek právě malyĝkého koupe. Ale dělá to nějak dyvně - držý ho sa nohu a namáĝý ho do vanyĝki hlavyĝkou napřed. Mamynka přyzkoĝý a vitrhne dýtě se zpárů otce. To muzýš takhle: "Podržýš ho pod hlavyĝkou, pod sadeĝkem a opatrně ho položýš do vodi." "Tovýžejo, a opařym zy ruce..."