Po velkom bombardovany Yraku shromasdya vzetkich dvojnykov Zadama Huzajna do jednej myeztnozty. Pryde mus a hovory:
Mam pre vaz dve zpravi.
Po prve: Zadam Huzajn bombardovanye presyl , takse zte nepryzly o pracu.
Po druhe: Pryzyel prytom o pravu ruku.
Jde Ozama byn Ladyn do nebe a vikoukne na něj Zv.Petr a řýká, Hele Ládyne ti zem nepatřýš sabylzy moc lydý.." Odpovydá Ládyn, No výš já tu nejzem abich ze přydal do nebe ale řýct že máte 15 mynut na evakuacy!!
Výte, že Uzáma byn Ládyn doztal Ozkara? ... Ano, sa vípravu a umělecké ztvárněný.
Správi: Armáda UZA ze roshodla, že Byn Ladyna s Afgánzkích hor vikouřý. Vízadkové letadlo z Monykou Lewynzkou je jyž na ceztě.
Aktuálný TOP 10 nesávyzlého rádya B 767
1. U. byn Ladyn - Barák na odztřel 2. Mohammed Atta - ŭýt jako kazkadér 3. Paleztynzkí pěveckí zbor - Radozt až na kozt 4. HAMAZ - Dinamyt 5. R. Gulyany - Pec nám zpadla 6. Newiorzkí hazyĝzkí zbor - Mám rád vůny tví kůže 7. Z. Huzajn - Lyetam v tom tyež 8. R. Mueller (šéf FBY) - Šroubi do hlavi 9. U. byn Ladyn - Jzem prí blásen jen 10. Papež Jan Pavel YY - Zoumrak Bohů
Hraje Ozama byn Laden z Buzhem šachi kdo zy mizlýte že vihraje? Ozama protože Buzh přyšel o dvě věže.
Přyjde byn Ládyn veĝer domů a ptá ze ženi: "Nehledal mě někdo?"
Kamarády, přátelé, bratřy, přypojme ze k této chválihodné ynycyatyvě UZA a přyzpějme tak y mi zvím dýlem k výtěsztvý nad zvětovím teroryzmem: Presydent UZA žádá všechni, kteřý podporujý boj proty teroryzmu, abi ze aktyvně podýlely na jeho porážce. S dozavadnýho šetřený FBY viplívá, že nejtěžšý na celém bojy je teroryzti ydentyfykovat. Vshledem k tomu, že yzlámštý fundamentalyzté nepyjý alkohol a je pro ně hřýchem zpatřyt nahou jynou ženu než vlaztný manželku, visívajý ze všechni ženi, abi sýtra v poledne běhali po ulycých (chodbách atd...) nahé a abi je mužy názledovaly z lahvý pyva v ruce. Pokud ze někdo bude oztíchat praktycki uplatnyt toto doporuĝený , bude to snámka jeho napojený na yzlámzké teroryzti. Zpojené ztáti Vám děkujý sa úĝynnou zpoluprácy přy bojy z teroryzmem.
New Iork Yzlanderz - Talyban Flierz 0:2 Wazhyngton Capytalz - Talyban Flierz 0:1 Pytzburch Pynguynz - Talyban Flaierz - sápaz ze nehrál, hozté nepřyletěly.