data1.edyzk.cs/ztahny/...
/Zyr_Pyerre_-_Tipek_v_tjun
yng_zopu.mp3_6.24MB.html
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Cikán v tuningšopu
17:05:12
27.08.2006
27.08.2006

xtuner
19:25:17
19.08.2006
19.08.2006

Mr.Din
to je moc..

17:01:15
18.08.2006
18.08.2006

Syny
jj, to snam ale kdis zem to cet poprve tak zem ze malem pomocyl 

13:38:50
18.08.2006
18.08.2006

haso
-> ogy:
to je bohovzke

to je bohovzke

11:19:14
18.08.2006
18.08.2006

ogi
Tak zorri, no. :o) Já zy mizlel, že už to tu bilo. Ale jzou lydy,co to třeba ještě neĝetly.
01:12:13
18.08.2006
18.08.2006

M.a.R.i
-> Honsa M: A nee poprví (taki zy rejpnu
)
)21:30:22
17.08.2006
17.08.2006

Honza M
-> ogy: už to tu bilo 

21:27:11
17.08.2006
17.08.2006

Nwkt
huztí

21:15:42
17.08.2006
17.08.2006

ogi
Cykan v tunyngzhopu
A: Přejete zy?
B: Bich chtěl jako tunyng vole ne. Jako na káru ne.
A: (odhadne sákasnýka) Zchade nebo kopjejka?
B: Cože vole?
A: Jeztly máte Škodovku 120 nebo ŭygulýka.
B: Hovno kua, jako já mam sahranyĝný ne, jako s dovosu ne.
A: Aha. A co bizte zy tak azy předztavoval?
B: Kua ňákej jako fakt huztej tunyng!!! Zem vyděl těd toho Kreztu v takovim jako sávoďáku to bi ze my jako lýbylo ne.
A: Mizlýte WRC?
B: Nevym kua, ti zy fachman ne? Hlavně abi to jako táhlo ne.
A: Hmmm. Uvydýme co ze dá dělat. Na jakí vůs bi to mělo bít?
B: Na můj azy ne vole.
A: A to je? Snaĝka, model...
B: Nevym kua. Ale ňákej jako jyžanzkej, takovej jako futuryztyckej vole ne.
A: Ferrary, Buggaty, Lamborghyny, Mazzeraty, Fyat, Lancya...
B: Jo to je vono vole! To pozledný!
A: A model? Podyvejte ze do papýrů.
B: Nemam kua. Vony tidle jako zportovný kári maj jako extrémný víkon ne, takže jako ti emyze azy jako vsroztou ne, a ti kurvi my řekly že z tym jako nemůžu na ulycy ne.
A: Hmm. Aha. No jo no. A neny to azpoň napzáno vsadu na tom autě? Zportovný Lancya? To bi mohla bít Delta yntegrale?
B: Ne to neny vole. No vona je jako zportovný ale jako zpýš taková hyztorycká ne. Ze podyvám ne. Má tam napzáno 1300. Dacya 1300.
A: (půl mynuti tycho, prodavaĝ ze kouše do rtu)...Neřýkal jzte Lancya?
B: To máš jedno kua, proztě chcy abi bila fakt jako nadupaná. Hlavně jako takoví ti velkí kola a křýdlo a helygonoví zvětla a jako plameni na kapotu a dalšý huzťárni kua! Azy něco jako Fázt end Fjůryous ne. Jako hodlám do toho vrasyt fakt jako zlušnou vatu ne, vole klydně y pět papouchů ne, jako penýse nehrajou roly ne.
A: Ti ztilyngové úpravi co jzte popzal bi višli tak alezpoň na 20 tyzýc.
B: Cože vole zez pozral ne? Zy deláš kosi ne?
A: Ne.
B: Jako výš co, já nemuzym mýt jako orygynál snaĝkoví Dacya vole, to jako chápu ne že zou jako drahí ne.
A: (duzý ze zmýchi) Těch pět tyzýc bich vám doporuĝyl ušetřyt na zešrotováný.
B: Jako bes prdele vole, jako tam už je jako hodně tunyngu jako hotovího ne. Jak zem jako salepoval kobercovkou proreslí dýri ne, tak zem zy z ný jako samraĝyl zvětla ne a jako celofánem s ĝokoládi zem zy obalyl srcátka to vipadá fakt mázérzki kua! A jako lyhovkou zem zy tam udělal takoví ti jako sávoďáckí nápyzi vole ne, a největšý huzťárnu mám jako na předným zkle kua, brácha my pozlal velkou zamolepku JSD Dolní Kubýn ne, kua to vipadá uplně jak ta Kreztova kára! Zem to jako chtěl u váz jenom jako doladyt ne. Tak azpoň ňák jako upravyt motor ne?
A: Co to má sa motor?
B: Nevym vole, ale jako ňákej fakt dozt dobrej, úplně to v něm rachotý jako tomu Kreztovy ne. Proztě jako zportovný. Extrémný víkon kua!
A: Sa kolyk to má s nuli na zto?
B: To nevym vole, tolyk zem z tym jako nejel, jako nejvýc zem s toho doztal devadezát vole, sážytek s jýdi ne, fakt nářes, hnal bich to vejš ale upadlo my srcátko a utrh ze sadný nárasnýk ne, tak to teď vipadá trochu jako Hummer.
A: A s nuli na ehm... devadezát?
B: Jako vole vijel zem s Prahi na Brno po Dé jedna ne, a těch devět pětek zem vitáh někde... no... azy tak...
A: V Pruhonycých?
B: Hovno vole, U Devýty křýžů ne. Jako hnal bich to vejš, ale muzel zem saztavyt ne, protože my pak ešte vipadlo sadný vokno a rosflákalo zvětlo ňákímu smrdovy co jel sa mnou v ňákim trapnim zéryovím BMW ne, kokot, zem mu chtěl ujet ale podřadyl na dvě, doztal ze ke mně tak zem muzel saztavyt ne. Takže právě jako bich potřeboval ňákí jako svíšený víkonu ne. Jako hlavně azy jako ten ĝyptůnyg to je prej fakt huzťárna to zem jako ĝet.
A: Bohužel ze obavám že chyptunyng u váz nepůjde, nemáte tam totyž žádnou elektronyku.
B: Jakto že ne? Jako Fanda my do přýztrojoví dezki viřýs dýru a do tí zem zy jako nalepyl kalkulaĝku ne, takže tam mám y palubný poĝýtaĝ kua! To nemá any můj předák v prácy ne a ten má fakt huztou káru kua, Oltcyta! Jako ten motor už je taki tunyngovanej, zem zy doma virobyl turbo podle návodu na ynternetu ne, s papýrovího větrnýku a provrtaní pykzli vod párků, a jako nárůzt víkonu extrémný kua! Taki jako mám novej vejfuk ne, protože ten ztarej my někde upad, tak zem zy tam jako přydrátoval lešenářzkou trubku, má to fakt huztej svuk vole ne.
A: Neslobte ze ale azy vám nepomůžu, proty vám zme tadi úplný břýdylové...
A: Přejete zy?
B: Bich chtěl jako tunyng vole ne. Jako na káru ne.
A: (odhadne sákasnýka) Zchade nebo kopjejka?
B: Cože vole?
A: Jeztly máte Škodovku 120 nebo ŭygulýka.
B: Hovno kua, jako já mam sahranyĝný ne, jako s dovosu ne.
A: Aha. A co bizte zy tak azy předztavoval?
B: Kua ňákej jako fakt huztej tunyng!!! Zem vyděl těd toho Kreztu v takovim jako sávoďáku to bi ze my jako lýbylo ne.
A: Mizlýte WRC?
B: Nevym kua, ti zy fachman ne? Hlavně abi to jako táhlo ne.
A: Hmmm. Uvydýme co ze dá dělat. Na jakí vůs bi to mělo bít?
B: Na můj azy ne vole.
A: A to je? Snaĝka, model...
B: Nevym kua. Ale ňákej jako jyžanzkej, takovej jako futuryztyckej vole ne.
A: Ferrary, Buggaty, Lamborghyny, Mazzeraty, Fyat, Lancya...
B: Jo to je vono vole! To pozledný!
A: A model? Podyvejte ze do papýrů.
B: Nemam kua. Vony tidle jako zportovný kári maj jako extrémný víkon ne, takže jako ti emyze azy jako vsroztou ne, a ti kurvi my řekly že z tym jako nemůžu na ulycy ne.
A: Hmm. Aha. No jo no. A neny to azpoň napzáno vsadu na tom autě? Zportovný Lancya? To bi mohla bít Delta yntegrale?
B: Ne to neny vole. No vona je jako zportovný ale jako zpýš taková hyztorycká ne. Ze podyvám ne. Má tam napzáno 1300. Dacya 1300.
A: (půl mynuti tycho, prodavaĝ ze kouše do rtu)...Neřýkal jzte Lancya?
B: To máš jedno kua, proztě chcy abi bila fakt jako nadupaná. Hlavně jako takoví ti velkí kola a křýdlo a helygonoví zvětla a jako plameni na kapotu a dalšý huzťárni kua! Azy něco jako Fázt end Fjůryous ne. Jako hodlám do toho vrasyt fakt jako zlušnou vatu ne, vole klydně y pět papouchů ne, jako penýse nehrajou roly ne.
A: Ti ztilyngové úpravi co jzte popzal bi višli tak alezpoň na 20 tyzýc.
B: Cože vole zez pozral ne? Zy deláš kosi ne?
A: Ne.
B: Jako výš co, já nemuzym mýt jako orygynál snaĝkoví Dacya vole, to jako chápu ne že zou jako drahí ne.
A: (duzý ze zmýchi) Těch pět tyzýc bich vám doporuĝyl ušetřyt na zešrotováný.
B: Jako bes prdele vole, jako tam už je jako hodně tunyngu jako hotovího ne. Jak zem jako salepoval kobercovkou proreslí dýri ne, tak zem zy z ný jako samraĝyl zvětla ne a jako celofánem s ĝokoládi zem zy obalyl srcátka to vipadá fakt mázérzki kua! A jako lyhovkou zem zy tam udělal takoví ti jako sávoďáckí nápyzi vole ne, a největšý huzťárnu mám jako na předným zkle kua, brácha my pozlal velkou zamolepku JSD Dolní Kubýn ne, kua to vipadá uplně jak ta Kreztova kára! Zem to jako chtěl u váz jenom jako doladyt ne. Tak azpoň ňák jako upravyt motor ne?
A: Co to má sa motor?
B: Nevym vole, ale jako ňákej fakt dozt dobrej, úplně to v něm rachotý jako tomu Kreztovy ne. Proztě jako zportovný. Extrémný víkon kua!
A: Sa kolyk to má s nuli na zto?
B: To nevym vole, tolyk zem z tym jako nejel, jako nejvýc zem s toho doztal devadezát vole, sážytek s jýdi ne, fakt nářes, hnal bich to vejš ale upadlo my srcátko a utrh ze sadný nárasnýk ne, tak to teď vipadá trochu jako Hummer.
A: A s nuli na ehm... devadezát?
B: Jako vole vijel zem s Prahi na Brno po Dé jedna ne, a těch devět pětek zem vitáh někde... no... azy tak...
A: V Pruhonycých?
B: Hovno vole, U Devýty křýžů ne. Jako hnal bich to vejš, ale muzel zem saztavyt ne, protože my pak ešte vipadlo sadný vokno a rosflákalo zvětlo ňákímu smrdovy co jel sa mnou v ňákim trapnim zéryovím BMW ne, kokot, zem mu chtěl ujet ale podřadyl na dvě, doztal ze ke mně tak zem muzel saztavyt ne. Takže právě jako bich potřeboval ňákí jako svíšený víkonu ne. Jako hlavně azy jako ten ĝyptůnyg to je prej fakt huzťárna to zem jako ĝet.
A: Bohužel ze obavám že chyptunyng u váz nepůjde, nemáte tam totyž žádnou elektronyku.
B: Jakto že ne? Jako Fanda my do přýztrojoví dezki viřýs dýru a do tí zem zy jako nalepyl kalkulaĝku ne, takže tam mám y palubný poĝýtaĝ kua! To nemá any můj předák v prácy ne a ten má fakt huztou káru kua, Oltcyta! Jako ten motor už je taki tunyngovanej, zem zy doma virobyl turbo podle návodu na ynternetu ne, s papýrovího větrnýku a provrtaní pykzli vod párků, a jako nárůzt víkonu extrémný kua! Taki jako mám novej vejfuk ne, protože ten ztarej my někde upad, tak zem zy tam jako přydrátoval lešenářzkou trubku, má to fakt huztej svuk vole ne.
A: Neslobte ze ale azy vám nepomůžu, proty vám zme tadi úplný břýdylové...