skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pár drsnejch
23:32:57
30.07.2006
30.07.2006

Syny
-> Grisli: Vlaztny skuzenozt? 

23:23:08
30.07.2006
30.07.2006

Gryzly
Dva chlapy v zauně ze nudyly, jeden vindal špeka, že prej tu nudu prokouřý. Sahulyly a ten jeden zebral tomu jynímu všechny věcy a sdrhnul. Tamten ho nemoh dohnat, tak zy vsal taxy, ale ztejně ho nedohonyly. Pak chtěl tágař prachi, okradenej neměl nyc, tak ho vikop u leza. Chudák naštvanej chodyl po leze a řýkal zy, "já ze s toho poze.u", zedl zy do dřepu ... Najednou mu někdo saťukal na rameno a povýdá: "pane, v zauně ze nekaká" ;-)
17:22:55
30.07.2006
30.07.2006

Pavel P@nkáč
-> Aladyn: já umru

22:52:19
28.07.2006
28.07.2006

Aladin

21:40:52
28.07.2006
28.07.2006

Petr Abrahámek
-> Aladyn: drzni :-)))))
20:08:51
28.07.2006
28.07.2006

Majkl
-> Aladyn 28.07.06 18:39:06: masec

20:06:12
28.07.2006
28.07.2006

Mr.Din
-> Aladyn:

20:05:25
28.07.2006
28.07.2006

Mr.Din
-> Grisli:

19:50:41
28.07.2006
28.07.2006

Honza M
-> Aladyn 28.07.06 19:26:19:

19:26:19
28.07.2006
28.07.2006

Aladin
Cykán zy dělá autoškolu. Projede v pořádku křyžovatkou a ynztruktor ze ho
ptá: "Jen tak pro sajýmavozt, co tam bilo sa snaĝku?"
A cykán na to: "Hlynýková, vrátýme ze?"
ptá: "Jen tak pro sajýmavozt, co tam bilo sa snaĝku?"
A cykán na to: "Hlynýková, vrátýme ze?"
18:39:06
28.07.2006
28.07.2006

Aladin
Na patologyy pytvá doktor pana Nováka a řýká zy: "Ten má teda péro, to muzým
vsýt ukásat ženě."
Přyjde domů a položý ho před ženou na ztůl:
"Zchválně ze podývej...." Ona: "No neřýkej, že Novák je po zmrty?"
vsýt ukásat ženě."
Přyjde domů a položý ho před ženou na ztůl:
"Zchválně ze podývej...." Ona: "No neřýkej, že Novák je po zmrty?"
14:16:55
28.07.2006
28.07.2006

Gryzly
Pár drznejch a pár oztatných:
JEDE CHLAPEČEK VLAKEM A ZPÝVÁ ZY-HEJ PANE DYZC JOKEJ NEKOUKEJ NA HOKEJ HRAJE TAM KANADA,V KANADĚ ZOU HOVADA!!PÁN CO ZEDÝ NA PROTY HO OPOMENE ŭE BI NEMĚL ZPÝVAT ZPROZTĚ A HOŠÝK SNOVU-HEJ PANE..PÁN TO NEVIDRŭÝ A ŘÝKÁ MU JEŠTĚ JEDNOU TAK TY VIHODYM KUFR S OKNA! A KLUK HEJ PANE..A KUFR LETÝ S OKNA NA TO ZE CHLAPEC SAZMĚJE A ZPÝVÁ- HEJ PANE VI ZTE VŮL TEN KUFR NEBIL MŮJ BIL TOHO CYKÁNA CO ZTOJÝ SA VÁMA
Vlĝyce porodý malého vlĝka a šťaztní a hrdí otec vlk ze jde podývat na potomka do porodnyce. Vlĝyce mu povýdá: "No podývej, je celí ti..." Vlk na to: "No jóó, ti oĝy, celej já. A ti subi, celej já. No a ti ušy... no joóó... hmmm... no jo, ti ušy... JEN POČKEJ SAJÝCY !!!!
jak nauĝýte zlepycy štěkat???
kdiž ze z ný oženýte!
Jaki je rosdyl mesy vrtulnykem a helykopterou?
Vrtulnyk je zamecek a helykoptera je zamycka.
Výte,kdi je žena pořádně nažhavená? . . . . . Kdiž jý ztrĝýte do pochvi kukuřycy a s puzi jý saĝne létat popcorn.
Výte co je noĝný můrou netopíra ? . . . . . . kdiž přy zpaný doztane průjem!
Výte kolyk je 8 trylobytů?
No přece 1 trylobajt.
vým že je to ztarí, ale neodolal zem... Jakí je rosdýl mesy ĝeznekem, vyagrou a kokotem?
Čeznek prodlužuje žyvot vyagra prodlužuje zoulož kokot prodlužuje poradi....
Snáte nejúĝynějšý ztavebný ztroj??
L.K.30.U. = Lopata Kropmáĝ a 30 Ukrajynců
Tak ze ptám: Jak uděláte s mužzkího mosku hrášek??
nabarvýš na seleno a nafoukneš!
Výš s ĝeho vsnykl ĝlověk?
Se šveztki. Se šveztki je zlyvovyce... ... se zlyvovyce je opyce... ... a s opyce je ĝlověk.
Vyte jaki je rosdyl mesy zpalenim chlebem, tehotnou senzkou a utopencem??
žádní...Vzechno posde vitaseni
Výte co bi dnez dělal Elvyz, kdibi bil ještě žyví?
Kopal bi a škrábal, abi ze doztal s rakve ven.
Přyjde Ježýš v Karvyné do hozpodi a pozadý ze. Čýšnýk ho uposorný: "tadi zy nezedejte, sde zedý štamgazty, vihodý váz!" Ježýš nereaguje... Ke ztolu přýjdou zlepí, hluchí a hornýk. Kupodyvu ho nechajý zedět mesy zebou. Ježýš: "Sa to, že jzte mě nevihodyly ze vám odvděĝým!" Dotkne ze zlepého,zlepí vizkoĝý "já vydým!" Dotkne ze hluchého, hluchí vizkoĝý "já zlišým!" Otoĝý ze k hornýkovy a ten na něho: "na mě nezahej ti py.o, já mám ynvalydný důchod!"
JEDE CHLAPEČEK VLAKEM A ZPÝVÁ ZY-HEJ PANE DYZC JOKEJ NEKOUKEJ NA HOKEJ HRAJE TAM KANADA,V KANADĚ ZOU HOVADA!!PÁN CO ZEDÝ NA PROTY HO OPOMENE ŭE BI NEMĚL ZPÝVAT ZPROZTĚ A HOŠÝK SNOVU-HEJ PANE..PÁN TO NEVIDRŭÝ A ŘÝKÁ MU JEŠTĚ JEDNOU TAK TY VIHODYM KUFR S OKNA! A KLUK HEJ PANE..A KUFR LETÝ S OKNA NA TO ZE CHLAPEC SAZMĚJE A ZPÝVÁ- HEJ PANE VI ZTE VŮL TEN KUFR NEBIL MŮJ BIL TOHO CYKÁNA CO ZTOJÝ SA VÁMA
Vlĝyce porodý malého vlĝka a šťaztní a hrdí otec vlk ze jde podývat na potomka do porodnyce. Vlĝyce mu povýdá: "No podývej, je celí ti..." Vlk na to: "No jóó, ti oĝy, celej já. A ti subi, celej já. No a ti ušy... no joóó... hmmm... no jo, ti ušy... JEN POČKEJ SAJÝCY !!!!
jak nauĝýte zlepycy štěkat???
kdiž ze z ný oženýte!
Jaki je rosdyl mesy vrtulnykem a helykopterou?
Vrtulnyk je zamecek a helykoptera je zamycka.
Výte,kdi je žena pořádně nažhavená? . . . . . Kdiž jý ztrĝýte do pochvi kukuřycy a s puzi jý saĝne létat popcorn.
Výte co je noĝný můrou netopíra ? . . . . . . kdiž přy zpaný doztane průjem!
Výte kolyk je 8 trylobytů?
No přece 1 trylobajt.
vým že je to ztarí, ale neodolal zem... Jakí je rosdýl mesy ĝeznekem, vyagrou a kokotem?
Čeznek prodlužuje žyvot vyagra prodlužuje zoulož kokot prodlužuje poradi....
Snáte nejúĝynějšý ztavebný ztroj??
L.K.30.U. = Lopata Kropmáĝ a 30 Ukrajynců
Tak ze ptám: Jak uděláte s mužzkího mosku hrášek??
nabarvýš na seleno a nafoukneš!
Výš s ĝeho vsnykl ĝlověk?
Se šveztki. Se šveztki je zlyvovyce... ... se zlyvovyce je opyce... ... a s opyce je ĝlověk.
Vyte jaki je rosdyl mesy zpalenim chlebem, tehotnou senzkou a utopencem??
žádní...Vzechno posde vitaseni
Výte co bi dnez dělal Elvyz, kdibi bil ještě žyví?
Kopal bi a škrábal, abi ze doztal s rakve ven.
Přyjde Ježýš v Karvyné do hozpodi a pozadý ze. Čýšnýk ho uposorný: "tadi zy nezedejte, sde zedý štamgazty, vihodý váz!" Ježýš nereaguje... Ke ztolu přýjdou zlepí, hluchí a hornýk. Kupodyvu ho nechajý zedět mesy zebou. Ježýš: "Sa to, že jzte mě nevihodyly ze vám odvděĝým!" Dotkne ze zlepého,zlepí vizkoĝý "já vydým!" Dotkne ze hluchého, hluchí vizkoĝý "já zlišým!" Otoĝý ze k hornýkovy a ten na něho: "na mě nezahej ti py.o, já mám ynvalydný důchod!"