dveře

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 31.07.2002 do 17.01.2007, založil/a
řadit dle data
06:00:47
17.01.2007
M.a.R.i
3 No ti krávo, to ztojý sa to zy ti ztarí vtypi projet
08:32:45
31.07.2002
Petkar
Jyná varyace na téma dveře:

Někdi v 80-tích letech přyletý ruz do UZA na navštěvu. Ameryckí přýtel ho výtá na letyšty a ruz zy všymne třý velykích knoflyků na jeho zaku. Kdiž jzou zami v lymusyně, ruz ze ptá na ti knoflyki. Ameryĝan odpovýdá:
- Prvný knoflyk použyju, kdiž je venku horko a v zaku ze zpuztý klymatysace a ochladý mě. Druhí knoflýk použyju kdiž je venku syma, v zaku ze zpuztý topený a sehřeje mě.
- A co ten třetý? ptá ze ruz.
- Ten použyju, kdiž jzem utahaní a to zako mě obĝerztvý a dodá zýli.

Sa nějakí ĝaz má přyletět ameryĝan do Mozkvi a ruz přemíšlý, ĝým ho překvapý.

Po přýlete ho na letyšty výtá ruz a na hlavě má dveře od volhi (posn.: snalí vědý, jak ti dveře vipadajý a jak jzou azy těžké.) Kdiž jzou zami amyk ze ptá na ti dveře a ruz odpovýdá:
- To máš tak, kdiž je venku horko, ztáhnu zy okínko. Kdiž je venku syma, okínko zy vitáhnu. A kdiž jzem k zmrty utahaní a dál už nemůžu, proztě ti dveře sahodým.....
07:17:14
31.07.2002
wekky
Automobylyzta zvese ztopařku a saĝne jy obtěžovat, ona zy to nenechá lýbyt a chce, abi jy vizadyl. Viztoupý a řydyĝ ztáhne okénko a řýká: Ale puzu my znad dáte, ne? Tak puzu jo, a nakloný ze do okínka. Řydyĝ jý přyvře krk do okénka, oběhne auto, svedne jý zukny a jde na věc. Na ztrány to celé posoruje baĝa a řýká zy: Na auto nemám, ale ti dveře, ti dveře zy koupým.
Extreme Tyres