JOKE

Tak to se te povedlo

sice nevim jak si přišel na to že nevyrovnanej ale to je jedno a iq sem si ještě měřit nenechal myslim však že řeznickej pes na stupnici neni ...ale zdá se mi bejt docela good
však váhám nad tím má li smysl handrkovat se kvůli píčovině v sekci která je pro zasmání ...mimochodem za tohle bych se mu taky vysmál ..nepřijde ti to ani trochu trapný? mě docela jo dělat si nárok na něco co neni moje ...a o to tu de ne? ..tampajs se tomu zasmál ...a poskytnul to k zasmání i nám a každej kdo to chápe se zasmějě ...ostatní nekomentuju

+1 

to bych bral taky čeče

...z virtu znám jedinýho člověka cca jak píše zazaa tady s každym mě spojuje tak maximálně láska k škodovkám ...mimochodem jak myslíte to že se snažíte si navzájem pomáhat na 110r?? a když teda pomůžete tomu kdo sedí zrovna nejdřív u kompu tim že mu necháte to co si vyhlídnul první kdo pomůže tomu desátýmu co to potřebuje nejvíc?? nechci aby ste si mysleli že sem nějakej zmrd protože mam názor takovej a ne makovej jako vy ale nechat něco co chci tomu prvnímu ...to mi opravdu přijde jak pro malí děcka(já viděl spidermana první já sem spiderman
) ...jo abych nezapoměl ...omlouvám se ještě jednou za to že mam trochu jinej názor a říct nahlas to co by si o fidovi pomyslel každej kdo to "pravidlo"
nezná. to sem neměl no ...taky to beru zpět
...a vlastně je to dobrá věc ...protože aspoň když jeden takovejhle člověk bude chtít nějakou věc a dalších padesát kamarádů jí bude chtít taky(ale nechaj to jemu) tak si to koupim spíš než kdyby přihazovali všichni
tak se nestyďte a směle v tom pokračujte

...a když ti někdo nakuká ať se vysereš na křižovatce a počkáš až přijedou švestky tak to taky uděláš?? ...prostě když něco chci a mam na to tak si to koupim a kamarádi sežeňte si to jinde ne.. od toho sou aukce ...aby onu věc získal ten kdo jí chce nejvíc(protože ten dá nejvíc) kdo nechce platit za to co chce ať si to de najít na skládku

To když jsem byl ještě malej tak jsme s kámošem taky uvažovali, co všechno bysme nenarvali do jeho škodovky. To ještě Aukro nebylo tak jsme prolejzali Annonci a Tipservis
Naštěstí z toho nějak sešlo, prostě mladická nerozvážnost 

To bych moch rict at nikdo nedrazite na aukru ze to smim jen ja 

posilam jeden velkej odkaz ted www.aukro.cz a hledej

Když ne tak si to můžeš nechat

Jenže já jo
ty to oběvíš vždycky první

Ale nemyslel sem jen tebe
Našlo by se jich víc