Problem pri startovani

prohledat
23 příspěvků (zobrazeno 1 až 23) od 22.10.2004 do 25.10.2004, založil/a Pepko
řadit dle data
11:54:11
25.10.2004
Baghira
-> King2: Někdo tomu říká "kult", jinej "blbost" :-))).
11:39:04
25.10.2004
Tomáš SK
-> King2: 3
11:14:58
25.10.2004
King
2 TomasSK: No musi to bejt nejakej kult ci neco podobnyho, protoze co by jinak normalni cloveka dohnalo v 11 v noci menit cidlo tlaku oleje, pricemz tim nahejbanim pres zadni celo v soucinnosti s pusobenim chladneho vzduchu jsem si uhnal jakesi podrazdeni nervu na zadech, diky kteremu jsem druhy den trpel jako zvire pri pouheme nadechnuti. Kdyz jem potom absolvoval cca 50minut za volantem motokary, druhy den jsem uz nebyl schopen kvuli bolesti ani odridit rodinny vylet a prevaznou cast musela kroutit volantem moje draha polovicka .....to musi bejt nejakej kult :)
11:42:21
23.10.2004
Baghira
Jak píše King2 a pokud je LPG systém v pohodě zak na něj za 20tis.km taky v podstatě nesáhneš. Všechny díly jsou poměrně jednoduchý a pokud se umí někdo ohrabat v karbu, tak to pro něj nemůže být problém. Než jsem měl LPG, tak mě stejně jako teď ty všichni říkali zápory jaký to má, ale když jsem to namontil, tak sám vidím tu pohodu. Oni kritizujou dál a já jezdím za polovic, tak hádej kdo je na tom lépe :-)?
16:47:51
22.10.2004
Tomáš SK
-> King2: "Kult S1xx" - pekny pojem. Uz mozeme zalozit aj sektu 1
15:58:59
22.10.2004
King
2 Beyer: Problemy s benalem? Staci se porozhlednout po tematech tady na webu:) Nutnost napumpovat pri delsim stani, preplavovani karbu, poskakovani se studenym motorem, rozmahajici se kradeze benalu z nadrze, .....Pri uspore 25-30tKc za rok mi prijde zdrzeni 1 minuta pri demontazi mixu z karburatoru jako docela pohodova dan :) Vsechny lpg systemy jsou na jedno brdo tzn. podltakove ovladany tzn. cas od casu nutnost doladit nastaveni, coz ovsem pro vyznavace kultu S1xx asi nebude problem. Jestli jak rikas "najezdis hodne" pak je jenom na tobe, jestli se ti vyplati zbytecne sponzorovat ten vas štát a nebo vyplaznout prachy za prestavbu a.......
15:45:07
22.10.2004
BEYER - zrušená registrace
Baghira: a prezradis mi ake problemi su z benalom... okrem spotreby 1 teda za predpokladu ze je v pohode... ja mam iba jeden problem nemam taky dojazd... zima leto... nema problema... ale ja mam karbec relativne new... odpada mi o jednu kontrolu menej a laborovanie s karbecom je uplne jednoduche... neviem ako s LPG... ale co mam skusenosti tak je to o dost horsie... co sa tyka obsluhy (udrzby) netreba xxy krat utesnovat specialne vseliake prepoje diery a kto vie co este... netvrdim ze LPG je zle ale je s tym kopec roboty... ja som nad tym aj rozmyslal pretoze dost vela jazdim... ked si predstavim ze by som mal dat 15-20tis. Sk do LPG zo vsim vsudy ... a pri rozoberani a skladani karbecu tam osadzat ten mixer... hrrr... no nic moc... ale to zalezi co je to za typ LPG... ak su vsetky na taky sposob s akym mam skusenosti ja tak zlaty karbec 1
15:36:11
22.10.2004
Pepko
-> King2: Normalne vonku jak je pod karbecom taka podlozka daco ako vanicka, tak tam bol benzin z niekadial to muselo prepustat.
15:06:04
22.10.2004
Baghira
-> BEYER: Ale já bych řekl, že naše "problémy" s LPG nejsou o nic větší než problémy s benálovym systémem. Naopak LPG je relativně bezstarostné.
15:01:22
22.10.2004
King2: myslel to asi tak ze mu nezavrelo ventil a preplavil sa mu karbec benalom... a potom to veselo tieklo az von 1
14:57:58
22.10.2004
LPG je super vec... ale je s tym kopec problemov... 8 zavidim vam jednu vec a to tie najazdene KM ale nie tu starost o to LPG ...
14:55:11
22.10.2004
King
2 Pepko: A co znamena, ze "prepustal benzin"?
14:52:26
22.10.2004
King
2 Baghira: No, me je trapny brat na pumpe "za stovku", tak beru za 200 :) No a uz to odsral jeden plovak - jak se ten bezec potaku furt motal na zacatku odporovy drahy, tak ji nakonec prodrel :)
14:52:01
22.10.2004
Pepko
-> All: Diky zatial za info. Prave rozmyslam ze v lete som daval opravovat Karbec preto ze prepustal benzin. Mozno radsej kupim novy bude to asi lepsie.5
14:29:18
22.10.2004
Baghira
-> King2: :-) tak to se mi může stát akorát, když zapomenu natankovat moje obligátní 4 litry benzínu, jinak to celkem na benál i jede. Ještě si zasírat čisťoučkej motůrek hnusnym benzínem :-).
14:24:50
22.10.2004
King
2 Baghira: Ja na nej taky moc nenajedu, ale nikdy nevis dne ani hodiny, kdy se ti neco posere napr. na reduktoru a pak zlatej zalozni benal. Proto se ho snazim udrzet v provozuschopnym stavu. Neni smutnejsi ohled nez na votuneny lpg favo, ktery trouba s kamosema tlaci pul km, naprosto zbytecne, k benzince :)
13:42:49
22.10.2004
CB
Nebo to může být hlavou. Když byl motor studený (škoda 130), tak šel krásně natočit. Jakmile jsem někam jel a vypnul motor, tak jsem ho nastartoval až po dlouhé době. No a na hlavě u dvou výfukových ventilů byly praskliny, které se tím teplem roztáhly a motor neměl kompresi.
13:38:00
22.10.2004
Pepko: s toho si niec nerob... ale pockaj ked pride leto 1 ale nie... tak ako spomenuli kolegovia 1 skontroluj karbec ale aj zapalovanie totiz mozu to robyt aj zapalovacie kable... coz je moja skusenost... kamos mal presne tento problem... vymenil som mu kable a nema problema 1 ale najprv chod cestou najlacnejsieho riesenia... cez ten karbec a pod... alebo si pozicaj od dakeho kamosa dobre kable (najlepsie nove) a skus... ja som pouzil kable s fava nove...
13:36:10
22.10.2004
Baghira
-> King2: Já ti to věřím...ale na benzin nejezdím :-).
13:28:39
22.10.2004
King
Presne o tom problemu s plovakem pisu v "LPG" tematu v sekci skodovky a nikdo mi to nechce verit :)
12:57:15
22.10.2004
Tomáš SK
Presne ako píše King2. Perlička: Kamarát nemohol teplý motor vôbec naštartovať, tak som mu vyndal karbec, rozobral a ..... plavák plný benzínu! Takže stále otváral ihlu a valce a sviečky boli celé od benálu... mimochodom skoro rok po oprave mám ten plavák doma a stále je v ňom také isté množstvo paliva - musela to byť nejaká mikrošpára... takže skús tú hladinu a potom dobre nastaviť voľnobeh, aby nebola príliš bohatá zmes.
12:52:19
22.10.2004
King
Tim syticem na teplym motoru to jeste zhorsis. Problem je, ze po chvili stani teplyho motoru se odparuje benal z plovakovky a v okamziku startu je smes moc bohata. Proto nekdo startuje s naplno seslapnutym plynem (ochuzeni smesi) a udajne to pomaha. Nebylo by na skodu zkontrolovat vysku hladiny v karbu.,.
00:28:24
22.10.2004
Pepko
Mam taky problem ked niekam idem napr do obchdou a vratim sa s5 do auta tak nemozem nastartovat ani ked dam sitic hore naplno jedine co pomaha je az to ze zoslapnem pedal na podlahu a doftedy natacam pokial nenabehne. Nadruhej strane ked je motor studeny s tym nemam problem jedine ked sa trochu zahreje a potom to uz nejde. Prosim o nejaku radu diky.10
Extreme Tyres