Schema budikov

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 11.09.2004 do 12.09.2004, založil/a
řadit dle data
22:44:41
12.09.2004
Sutech - SK
Ale to je to ze ja som to mal vsetko oznacene.

Vsetko mi islo v pohode okrem tej kontrolky dialkovych svetiel. A to neviem ako je mozne lebo fakt na kazdom kably som mal napisane kam ide.

Ale potom som prehodil jeden kabel . Vymenil modry za biely a to som nemal. 12 Jazdil som stym cely den a islo to v pohode. Ale ked som zapol svetla tak to prislo. Zistil som to az dnes ked som to rozobral.

Ale neni to az take hrozne. Staci natiahnut asi 4 - 5 kablov a bude to OK.

Aspon dufam zajtra to budem robit tak uvidim.
16:46:16
12.09.2004
Tomáš SK
-> Sutech - SK: Len tak pre buducnost - u nas sa vravi "ked si blby, tak si pis" - ja som kazdy vodic pred odpojenim omotal papierovou paskou a na nu napisal, kam vodic patri.... a na budikoch mam tiez skratky farieb kablov. inak ked montujes pristrojovku a behas tam s kablami, radsej si odpoj elektriku 4
22:47:37
11.09.2004
minno
no tak si asi tie kable teda nezapojil presne tak isto ako "boly", lebo by ti to fungovalo...Schema je tu - skoda.panda.cz/clanek.php 3?id=342. zapoj to este raz a uvidis ci ti este vobec daco pojde 1 ja mam kable na pristrojovke oznacene centrofixou na izolacnej buzirke co je na samici na kabloch...a mam popisy aj na budikoch tam kde nie su vyznacene farby...
20:14:29
11.09.2004
Sutech - SK
Potreboval by som od vas radu kde mozem zohnat schcemu zapojenie budikov. Lebo som robil biele budiky a vsetky kable som vytiahol. Ale !!! Mal som ich oznacene a dal naspet tak ako boly.Ale dnes mi skoro vyhorela elektrika v palubovke !!!

A dalsia vec kontrolka dialkovych svetiel mi svieti ked su dialkove vypnute. Ked ich zapnem tak zhasne !!!.

Dak za kazdu radu.
Extreme Tyres