Zapojeni Panasonicu CQ-RD142N na changer

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 26.08.2004 do 27.08.2004, založil/a
řadit dle data
13:21:17
27.08.2004
VAsek
Tuner 2: Uz jsem si hodil dotaz na to autohifi.Nasel jsem tam zapojeni tohodle problemu akorat na Sony na panasonic ne ale snad se nekdo ozve.
13:03:25
27.08.2004
Tuner#2 - zrušená registrace
-> VAsek: Vždyť Ti říkám - dotaz na autohifi a tam to někdo tak před dvěma lety řešil - konkrétně pro Panasonica - tam ti poradí, ale nesmíš se do toho pouštět sám = můžeš dopadnout jako fine_ray
12:54:35
27.08.2004
VAsek
Hmm asi se na to vykaslu zjistil jsem ze to asi nezjistim bez manualu zapojeni tphp 5koliku.
11:46:25
27.08.2004
fine_ray
Nechci do toho kecat ale oblbovat "pětikulík" by se nemuselo vyplatit.. záleží na typu radia ale když vstupy do procesoru bodou špatně chráněný tak si tak si třeba někam pošleš šťávu která tam vůbec bejt neměla.. ze zkušenosti.. mam Sonku a changer taky sony a kabel sem dával dohromady podle dokumentace obou(origo měl stát asi dvojku). Bohužel se zaměnila zelená z hnědou a najednou obojí(!) nehrálo. A pak dva dni pátrání po SMD zenerce která to odnesla. V pětikolíku bejvá i napájení na changer takže bacha!!!
11:38:21
27.08.2004
VAsek
Jo ja si taky myslim ze kdyz oblbnu ten 5 kolik tak by to melo automaticky nahodit na displej CD a aktivovat tak ten CD in.Nejak si s tim pohraju.Dik
11:18:35
27.08.2004
-> VAsek: Je to tak určitě jak jsem psal - to že je to slyšet je divný, ale je možný, že to mají nějak divně vyřešený a že to tam mějak prolejzá, ale normálně by to nemělo - pokud aktivuješ ten CD měnič 5kulík, tak to přes ten CD in bude fachčit.
11:14:44
27.08.2004
VAsek
Tuner dik zkusim se zeptat na tom autohifi ale s tim READ OUT je to divny ze kdyz tam do toho pustim signal tak to hraje pres to radio a kdyz to dam do CD in tak nehraje nic.Divny.Ale je fakt ze in by mel byt vstup a Out vystup.
10:59:32
27.08.2004
Signál z Discmana musíš zapojit do CD IN - to je vstup (rear out je výstup pro zesilovač a signál tam jde ven né dovnitř) a musíš nějak oblbnout ten pětikolík - prodávají se různá adaptéry, který simulujou CD měnič a pak jde autorádio přepnout do CD módu - zkus hodit dotaz na autohifi.cz - tak to kluci řešily...
23:25:43
26.08.2004
VAsek
Potreboval bych jestli nekdo nemate todle radio nebo podobnej model potreboval bych zapojit na changer nebo spis na diskmena.To radio ma vzadu CD IN = cervenej a bilej (cinch),Read Out = cervenej a bilej (cinch) a pak nejakej takovej kulatej petikolik nebo neco v tom smyslu.Udell jsem si kabel jack 3,5 a na konci cinche.Zapojil jsem to do toho CD IN a nehralo pres radio nic ale kdyz jsem to pichnul do toho READ OUT tak uz me to hralo pres to radio akorat je problem v tom ze se to neprepne jako by do modu CD ale hraje to bud zaroven s radiem a nebo s kazetou coz je me celkem k nicemu.Asi se musi jeste neco zapojit nemate nekdo manual k tomudle radiu nebo odkaz?Dik moc za rady.
Extreme Tyres