Nebrzdiaca skodovka.

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 08.08.2004 do 11.08.2004, založil/a
řadit dle data
09:04:46
11.08.2004
BEYER - zrušená registrace
Sutech - SK = Tomáš SK: inac pri odvzd. odporucam pouzit daku priesfitnu hadicku (napr. ta co je pouzita v ostrekovacox) nasadis ju na ventilok... a vidis uplne nadherne ci ti ide vzduch este aj v mikro bublinax 1 a pre rychlejsie odvzdusnenie zo zaciatku postupovat ako pisal Tomáš SK potom ventilok nechat otvoreny a slapat ;) pomocnik ti zadrzi pedal na podlahe... a dotiahnes ventilok to cele sa opakuje az kym v systeme nieje zaden vzduch... treba castejsie kontrolovat stav kvapaliny 3 inac si zasportujete 3 a nakoniec opakovanie matka mudrosti 3... Sutech - SK: kamos mal podobny problem a bol to posilovac ;o) ... mam na mysli to ze si mal stale makky brzdofi patal 1 a ten posledny opis mi pride ako bud THV ale kvalitne zavzdusnene brzdy 1
08:48:33
11.08.2004
BEYER - zrušená registrace
Tomáš SK: mas uplne fuck ktore kolekso budes odvzdusnovat... teda pokial to ma dva okruhy...1
08:41:10
11.08.2004
Tomáš SK
Myslim, ze o tych vadnych HBV (myslim ze zo Slovenska) sa tu toho popisalo dost... ze by dalsi pripad? 8
18:52:37
10.08.2004
martyCZ
-> Sutech - SK: no tak to vypada ze HBV nefunguje jak ma - rozebrat a prhlidnout vsechny tesneni a plochy
20:46:38
09.08.2004
Kočislav
A není ten nový HBV rozbitý? Nebo třeba špatná ta těsnění v něm?
19:20:14
09.08.2004
Sutech - SK
Tak je to zahada.

Ked som skusal tu skodovku tak nebrdila.

Potom v noci som to zas skusal a brzdila ako nova. Dnes som do nej zas sadol a auto zas vobec nebrzdi. Kvapalina nikde netece !!!!-> Tomáš SK:

Presne tak sme to odvzdusnovali. Najprv zadok potom predok.

-> Vlastik Diblík: Tak skusal som to aj tak. Ked bol rucak zatiahnuty isiel pedal az dole. Ked som ho povolil bol trochu tvrdsi. Ale teraz je aj tak aj tak uplne meky.
18:53:23
09.08.2004
Tomáš SK
-> Sutech - SK: Skus popisat, ako ste to odvzdusnovali. Ja som to s bratom odvzdusnoval tak, ze on to vzdy niekolkymi zosliapnutiami pri zavretom ventile natlakoval, ja som potom ventil povolil, nechal tiect, kym bol tlak a rychlo dotiahol a toto opakoval, kym sa neobjavila ziadna bublinka vo vytekajucej kvapaline. Zacinal som vpravo vzadu, potom vlavo vzadu, vpravo vpredu a vlavo vpredu. Nesmies pritom zabudnut kontrolovat stav kvapaliny v nadrzke, lebo ak klesne pod minimum a az potom ju dolievas, znova sa to zvrchu zavzdusnuje. Pripadne po doliati mozes chvilu pockat, lebo pri nalievani sa moze kvapalina troska spenit. Brzdy fungovali super.
00:00:25
09.08.2004
Vlastik
Zkuste zatáhnout ruční brzdu a sešlápnout brzdu. Pokud jde pedál stále na podlahu, tak je zavzdušněný předek, jinak zadek. Aspoň u mého auta to tak fungovalo.
23:33:18
08.08.2004
Sutech - SK
Za pravopis sa ospravedlnujem :-)

Pisal som to v nervoch. Po celom dni robenia brzd.

-> Samantus:

Myslel som odvzdunenie :-) A kukal som nikde to netece.
23:30:09
08.08.2004
minno
-> Sutech - SK: nerob slovenskej menšine na tomto webe hanbu /pravopis/ :-)))
22:52:58
08.08.2004
Samantus
zkus misto zavzdusnovani odvzdusnovat, skodovka ma kapalinove BRZDY, ted vazne holt ste odzdusnovali spatne a este se kouknete jestli vam to nekde netece.
22:47:20
08.08.2004
Sutech - SK
Potrebujem radu.

Dnes som sa snazil na kamosovej starej skodovke vymenit platnicky.

Ale !!!

V predu valceky nejak nechcely fungovat.

Tak sme ich rozobraly a daly tam nove gumicky a trubky.Sice sa rozhybali a isly potom krasne ale auto nejak stale nechcelo brzdit. Tak sme vymenily hlavny brzdovy valec aj s posilovacom. A stale nic. Nakonec sme este hodily nove gumene hadice ked tak nech to uz je komplet.Ale auto stale nechce brzdit. Pedal je stale strasne meky ide az na podlahu.

Skusaly sme zavzdusnovat ale pedal je stale meky a auto ledva ledva zabrzdi.

Neviete niekdo co stym moze byt ???

Uvitam kazdu radu.

Dik
Extreme Tyres