Pomoc Guma zadny okno.

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 01.08.2004 do 02.08.2004, založil/a
řadit dle data
20:06:14
02.08.2004
PeterP136
Ak mas na rame okna hrdzu, tak ju proste vybrus na cisty kov a potom klasika: odhrdzovac, odmastit a vycistit, vysusit, zaklad, nechat preschnut, potom plnic, preschnut, lak, preschnut a az potom nasadit okno. Takze na parkovisku je to tosku problem. Okrem tooh pocas nasadzovania a potom pritklakom gumy ten lak poskodis ak ho nenechas dobre vyschnut. Rychlejsie schne ak to nim len postrasis v par hodinovych intervaloch niekolkokrat.

Nova guma je nova guma, hlavne je nizsia nez original, takze znizis oi hladinu auerodynamickeho hluku. Stara guma tesnit mozno bude, ale musis ju velmi kvalitne ocistit, myslim tym drazky aj tu na sklo aj tu na kovovvy ram kasne. Novu obvykle nemusis :).
21:00:17
01.08.2004
Zero
Jo a jeste jedna vec tece my stresnim oknem.

Nic otviram zavirama jedno prijdu a kaluz na sedace pak to bylo ok pak zase. Tet jsem stim nejak sejbroval tak tam netece ale co stim udelat aby tam neteklo vubec vymnenit gumy jde to nekde koupit?

Je to original Skoda.
19:59:26
01.08.2004
minno
-> Zero: napísal si to tak dosť haľapatľacky :-) a neviem, či presne rozumiem, čo si chcel povedať...

Pochopil som to tak, že na okraji rámu zadného skla to máš na jednom mieste zhrdzavené a tadiaľ ti to aj zateká. Ak je to tak, tak odpoveď je jednoduchá: oprav zhrdzavené miesto a nasaď sklo s dobrou (najlepšie novou) gumou. A nie je šanca aby to tieklo.
19:47:23
01.08.2004
U-Geen
kup si novou gumu a nepotece ti tam.
14:57:23
01.08.2004
Zero
Tet to vyndavam ale mam tam ten klin v ty gumne je docela zachovala a nova se mne nechce za 300kc kupovat jak tam mam vratit ten jazicek?

A jeste cim to mam utesninit protoze my ta tece koupil jsem zakladovku abych to pretrel zrezli kraje mam to jen vratitr nebo tam jeste neco napatlat tece to jen prez tu rez aby to pak nebylo stejny a jato nedelal uplne zbytecne?
Extreme Tyres