zadna poloos

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 26.07.2004 do 27.07.2004, založil/a
řadit dle data
18:58:38
27.07.2004
PeterP136
-> BEYER: A ty mas, pripadne v dohladnom case budes mat nejaku zadnu vlecenu napravu na predaj? Ja totiz nejaku zhanam, stav musi byt zachranitelny, bubny mozu byt vybehane, len poloosi nemu byt krive a musi obsahovat sikme ramena, komplet klby, priecku prevodovky. Co bude naviac bude len dobre, napriklad taky ten plech co drzi prevodovku. To ja len keby si sa niecoho takeho zbavoval. Tiez si potrebujem prestavat zadnu napravu a idealne sa to robi na insej a potom to len prehodit.

A ides davat aj vystuhy?
15:40:55
27.07.2004
King
2 Juro: Na design kocarku se vyse....ee ..vybodni :) Akorat budes zbytecne drazdit sousedy. Mam klasickej s proutenou korbou, stara dobra "Liberta", mirne omselou S105, deti chodej v hadrech od Vietkogu a ze sekace, takze budime "socialni" dojem a doma pak prehazujeme prachy vidlema :)
14:23:49
27.07.2004
BEYER - zrušená registrace
Juro: no ak spravim prednu a aj zadnu napravu podla toho ako chcem tak ti mozem poskytnut obe... ale zase bez prefodofky...
14:16:39
27.07.2004
Juro
dakujem, rad by som, ale nie. Chcelo by to komplexnu prestavbu auta na eMko a to nezvladam financne, aj ked je to ponuka lakava.
14:04:35
27.07.2004
Juro
je to pravda,ale aj ja a aj manzelka ma nejaku predstavu a doteraz sme nevideli, ze by niekto taky predaval. A v Rakusku maju a su aj lacne. Principialne ale mate pravdu. :-)))

poloos mam samozrejme vymenenu, bubny nie (prachy), preto sa pytam na tu moznost folie
14:03:10
27.07.2004
BEYER - zrušená registrace
Juro: ak si zozenies prevodovku dam ti napravy zo 130-cky ;).... teda iba zadne
13:39:24
27.07.2004
PeterP136
-> Juro: Sice nie som otcom, ale zo skusenosti co ma brat so svojou rodinou, je kupovanie noveho kociku a postielky skutocne vyhadzovanie penazi z okna, kedze v bazaroch su zachovale, lacne a hlavne casto aj luxusnejsie nez kupis v obchode.

A ked citam o tom ako tu volakto :) isiel s tehotnou manzelkou na skodovke trojkolke, tak mi vobec nepripada ako vyhadzovanie penazi z okna kupa novych poloosi s bubnami. Ibazeby sa dotycny :) tesil, kedy sa manzelky zbavi a za poistku si kupi nejakeho sportiaka.
11:02:04
27.07.2004
Juro
:-)) asi mam na to iny nazor, ale to je v pohode (kocik,...) Viem, ze idealne je vymenit bubny, videl som ale cenovku (1230.- SKK) a to ma poriadne serie.
10:47:17
27.07.2004
King
O tom jsem nikdy neslysel, ale neznamena to ze by to treba nefungolo :) Ale vzhledem ke stari auta by asi neuskodila vymena poloosy i s bubnem... Kocarek a postylku kup v bazaru a upgraduj skodivku :) Jeden luxusni kocarek jsem koupil za 1500, druhej skladaci za 500 a bylo vystarano pro oba kluky a ten skladaci se v pohode vejde do kufru shade :) Akorat na autosedackach jsme netrili a koupily novy a bytelny - prvni se zaplatila hned pri prvni jizde s mesicnim miminem, kdy mi dedek v klobouku vjel pred cumak suverene z vedlejsi a ja nechal na silnici pul kila gumy - kluk se snad ani neprobudil :)
10:12:59
27.07.2004
Juro
rozmyslal som nad jednym, ze by som zhodil bubon a na poloos daj jemnu vrstvu hlinikovej folie, aby vytesnila pripadne netesnosti bubna a tej poloosi. Co vy na to ?
16:19:42
26.07.2004
Juro
to je dobre riesenie, ale pre mna neprijatelne z dovodu: 1. uzovka (veeeeka prestavba), mam na ceste potmka => investicie kocik, postielka,...

viem, ze bubon bol utiahnuty dostatocne, preto sa pytam, ze co este by to mohlo byt.
15:04:51
26.07.2004
King
Klasicka pricina je, kdyz se dotahne malym momentem a buben na kuzelu kridele ma potom malilinkatou vuli a hridel se uklepe (trhlinky) a pak kolo upadne (nejlepe v v zatacce :) Reseni ma jmeno "vlecka" a ja jsem se po 200tkm riskovani na "kyvce" taky konecne dokopal k prestavbe :)
14:30:28
26.07.2004
Juro
Predchozi majitel som iba ja :-)

a hopsal som na tom ja, rano, lebo som mal pocit divneho zvuku vecer predtym. Paka je cca 30 cm a ja mam cca 80 kg. Zena je v siestom mesiaci, tak musim davat pozor, ale stres zazila poriadny
13:40:59
26.07.2004
King
Co znamena "bubny jsem mel utazene poradne"? V pripade, ze to bylo hopsami metrakovyho chlapa po metrovy pace (1000Nm) muze dojit k unave materialu v nejnevhodnejsi okamzik. Stejne tak, pokud si to dotah spravne cca 300Nm, nemuzes vedet, co s tim vyvadel predchozi majitel...
11:59:14
26.07.2004
Juro
Zdravim, v piatok som ulomil poloos, bol to trochu tanec, ale ustali sme to. Bubny som mal utiahnute poriadne. Ked som to vymenil, stale mam minimalnu volu vo zvislej osi. Cim to je ? Aka mohla byt pricina ? Nastastie sme vtedy isli iba 60, bolo to este v dedine, ale moja zena sa dost vela zlakla.
Extreme Tyres