proslaplej pedal brzdy

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 30.06.2004 do 01.07.2004, založil/a
řadit dle data
11:34:40
01.07.2004
Jirik - zrušená registrace
Dyť to má dva okruhy, tak můžeš odvzdušnit každej zvlášť. 4
09:56:48
01.07.2004
tomesh
vcera jsem na to prisel jedna hadicka ktera privadi brzdovku k ctyrpistku byla nejak blbe dotazena, nebo tam nebylo tesneni a jak jsem na to slapnul tak slysim jak to nekde utika a ono tam tak dnes vymenim tesneni a zkusim znovu odvzdusnit, ale jinak diky vsem kolegum za cene rady DIKY4
20:23:02
30.06.2004
Esso
nas ve skole ucily ze se postupuje od nejdelsi vetve,a jeste ze nekdo ti naslape a potom drzi a ty povolis odvzdusnovak a tak stale dokud je tam vzduch,ale pokud to funguje i jinak tak proc to tak nedelat 3
17:44:26
30.06.2004
skodavrs
to je úpně jedno kde začneš. No mě to brzdí taky dost dole, je to posilovačem, když jsem dal jinej tak to brzdilo nahoře. Chce to seštelovat ten čudlík co čumí z posilovače a mačká brzdovej válec.
17:33:50
30.06.2004
King
Nevim sice jak je to spravne, ale muj automechanik uz asi 15let asi zije v bludu, ze prvni se delaj predni brzdy a pak zadni a kupodivu mu to prochazi, protoze po jeho odvzdusneni to brzdi jak satan....
13:42:30
30.06.2004
Luboš Zeman - zrušená registrace
V tom případě se všem omlouvám za klamavou informaci.Ovšem zajímavé je,že já to tak dělám už asi 6 let a funguje to tak,jak má.
13:30:44
30.06.2004
PeterP136
V mudrych knizkach je to popisane tak, ze sa vlastne ide od najdlhsej vetvy po najkratsiu.
13:24:56
30.06.2004
Peklo-Evo-Luboš
-> Luboš Zeman: Obavam se, ze nemas pravdu a ma se nejdriv odvzdusnovat nejvzdalenejsi kolo. TJ. zadni, myslim ze prave.7
13:06:40
30.06.2004
Luboš Zeman - zrušená registrace
a tys něco měnil žes to odvzdušňoval?

No,základní předpoklad je,že 100% víš,že je celej brzdovej okruh v poho.Naliješ kapalinu do nádobky,vezmeš si nějakou malou skleničku a kousek průhledný hadičky takovýho průměru aby se vlezla na odvzdušňovcí šroub.trháčkem povolíš odvzduš.,ale necháš ho na něm nasazenej,nastrčíš tu hadičku na vyústění toho šroubu,druhej konec hadičky do tý sklinky strochou kapaliny(konec hadičky musí být zatopenej) a kámoš uvnitř auta šlápne až na podlahu,nesmí to pustit! Musí počkat až ty ten šroub dotáhneš,pak povolí pedál a postup se opakuje,povolit šroub,šlápnout na pedál,dotáhnout šroub,pedál nahoru.Postup opakuješ tak dlouho dokud do skleničky pronikají bubliny,až začne týct jenom kapalina tak je to OK.postupuje se od LP kola do zadu,od nejkratší trubky po nejdelší.Hlavně si nenech zataženou ruční brzdu,jinak to můžeš dělat znova.
12:41:26
30.06.2004
tomesh
tak sem o vikendu odvzdusnil brzdy, ale brzdi to az kdyz je pedal skoro na podlaze , cim to muze byt? pocitam ze nejpravdepodobnejsi je ze sem to odvzdusnil blbe co? zacal jsem od nejkratsi vetve, ale ...

Muze mi tu nekdo napsat presnej postup a na co si dat pozor a ceho se vyvarovat? dik
Extreme Tyres