Karburator

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 22.06.2004 do 22.06.2004, založil/a
řadit dle data
21:50:33
22.06.2004
stitch
dik :)
21:42:35
22.06.2004
martyCZ
-> stitch: no vidis, tak lapni karbec a val ho ukazat nekomu kdo tomu rozumi at ti rekne co a jak, pak uvidis jestli rapasi nebo novy

jinak preju hodne stesti a zabavy na tve skudce :o)
21:40:36
22.06.2004
stitch
:o)) folie nemam rad a spoilery taky ne :o)) brzdy mam hotovy ve predu novy kotouce i desticky to jsem koumal predevcirem .. a je to moc pekna prace.. 500 desticky a 600 kotouce :o) ted chci dodelat ten karburator .. pak koupit pneu pac ty co mam ehmm ... :)) no a pak se vratim na zem a budu setrit dal :)) jinak to auto je absolutne bez koroze a chci to nejak upravit no.. zatim moc vizi do budoucna nemam :) ale kadzopadne to musi bejt vsechno cajk :)
21:36:19
22.06.2004
martyCZ
-> stitch: no vidis, tak to mas primo v nachode.

na netu je toho hodne, ale neni tam vse a navic ne vzdy mas net po ruce, ale jak chces, jde to i bez toho :o) treba konkretne je v tech knizkach uvedene pro jaky motor jaky karbec, jake osazeni trysek a podobne.

k nakupu noveho karbu - ja koupil novy na 136 (2500,-), ale k tomu taky novy cely zapalovani, hlavne jsem to predelal na bezkontaktni (z favorita) - je provozne lepsi nez klasicke ze skodovek.

jinak pokud chces zacinat s tuningem tak by sis mel rozmyslet jakym smerem se vydas - jak rika kamos bud budes motorar nebo stromeckar. je jasne, ze todle je extremni rozdeleni ale mel by si vedet jestli si radeji koupis folie nebo udelas repasi brzd.
21:31:47
22.06.2004
stitch
ted se mi nechce chodit do auta, ale jestli ten co mam je SEDR 3224 .. nestacilo by aby se na nej nekdo podival ? abych nemusel kupovat novej ? co ? :)
21:30:14
22.06.2004
stitch
martyCZ :: dik, fora procitam.. pandu taky procitam :) a litaratura nevim na netuu toho je dost ne ? :) motor mam z favorita 136tka no to oznaceni nevim , ale zjistim :) .. karburator mam koupit novej nebo starsi ? do Prahy kvuli tomu jezdit nebudu :o) mam to malicko z ruky a u nas to delaj taky jsem z Nachoda.. kazdopadne dik :)

21:14:28
22.06.2004
martyCZ
-> stitch: osobne doporucim precist clanky jiriho cecha na pande, kde je cele fungovani motoru detailne a velice pristupne vysvetleno. dale by asi bylo dobre koupit nejakou literaturu zabyvajici se skodovkama. v posledni rade pak prohledat zdejsi fora a kouknout se na problemy s karburatorama.

pokud opravdu zacinas tak to nebude nic jednoducheho a bude chvili trvat nez do toho zapadnes. reseni tveho problemu je v tuto chvili takove:

1) koupit novy karbec pro 136. pokud mas motor 742.136 s odpovidajicim sacim potrubi tak je pro tebe urcen SEDR 3224

2) zanest karbec na repasi - delaji to nekde v praze za par stovek

3) udelat si repasi sam ale to chce nejake zkusenosti a hlavne merici pripravky
20:33:15
22.06.2004
stitch
Zdar, bych potreboval poradit pliz. Pred tydnem mi tata venoval 130tku predelanou na 136tku. Protoze si koupil sam auto nove. Tatoj bylo jedno jak jezdi, ale ja mam rad vse v poradku. Zdalo se mi ze jede dosti spatne oproti tomu co kde ctu a tak... jelikoz jsem zdatny samouk ... :o)) zjistim jsem si o tom neco malo a kouknul jsem se tam na to .. tam dozadu :o)) nasel jsem tam na karburatoru v nakym zavitu zlomenej sroub a nejaky pomrdany to bylo... sem to rek tatoj.. a on mi druhej den privez jinej karburator.. at si ho tam dam.. tak sem ho tam dal.. to nic nebylo.. .. a jako jede to jeste hur :o)) tak jsem se zeptal taty jak prisel na to ze to je do toho.. a on ze mu to dal znamej ze nevi o co jde.. tak se obracim na vas :) co mam delat ? ted mam dva karburatory.. a je to dost pochybny.. do budoucna jen vim, ze si tam necham tenhle motor.. no poradte mi pliz neco ohledne toho karburatoru.. jakej tam mam dat za kolik se da sehnat nebo co s tema majma ... nebo co s tim :) dikec
Extreme Tyres