skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
anténa
prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 28.05.2004 do 28.05.2004, založil/a
11:21:12
28.05.2004
28.05.2004

PeterP136
Hehe, kedze nie som narocny, tak mam nejaky smejd prut, klasika ako sa predava v ...marketoch, k tomu eltu radio (nemecky vyrobca, nieco ako slovenska orava, proste smejdova konstrukcia) a nic nechrchle ani ked idem popod VVN. Ale ak pocuvam, tak len silne stanice, ostatne to aj tak nenaladi a na mojej trase cez hory vacsinou nenaladim aj tak nic :). No a v tuneli pod braniskom to preladuje kazdu chvilu, lenze to su uz extremy, ktore nezachranite ani s 10m lankom zavesenym na baloniku :).
11:12:07
28.05.2004
28.05.2004

skodavrs
no já nevim, ale já mám nejvišší model Clariona a s normální anténou nic moc, a teď mám anténu se zesilovačem a je to ohodně lepší. Jinak super anténa je ta co jenom připojíš na zadní vyhřívání skla a nemusíš mít prut. Chytá fakt dobře a není nikde vidět.
10:58:36
28.05.2004
28.05.2004

Jirik - zrušená registrace
Jak kdy, jasný že to nebude anténa za 3 kila. Já mám anténu taky bez zesilovače a taťka dal na feldu jinej prut a je to taky gut.
Ta anténa z výroby chytala hrozný ruchy. Na oktávkách s originál Blaupuntíkem to dělalo taky hrozný chrchle. Nechápu že nedávají na koncernovky ty antény kvalitnější. Některý antény mají v tej patici a na prutu vinutí ještě na anténu k mobilu.
Ta anténa z výroby chytala hrozný ruchy. Na oktávkách s originál Blaupuntíkem to dělalo taky hrozný chrchle. Nechápu že nedávají na koncernovky ty antény kvalitnější. Některý antény mají v tej patici a na prutu vinutí ještě na anténu k mobilu.
10:45:53
28.05.2004
28.05.2004

King
Lepsi antena je ta delsi a nejlepsi zesilovac je antena samotna :) Proste pokud to schanis ke kvalitnimu radiu, tak poradnej prut a spis bez zesiku. Zesilovace bastleny v antenach maji kolikrat horsi sumovy cislo, nez vstupni dily kvalitnich autoradii.
10:16:10
28.05.2004
28.05.2004

Jirik - zrušená registrace
Podle mě je felda-anténa jenom pěkná a to je asi tak všechno. Rači bych koupil nějakej dražší a kvalitnější prut s kvalitním zesilovačem, páč anténa udělá dost. Hlavně pokud má radio třeba slabší tuner.
Určitě bych nekupoval anténu třeba v Baumaxu nebo Tescu, tam jsi odkázanej pouze na to, co je napsáno na balení, páč ti nikdo pořádně neporadí. Zkus lepčí elektra, nebo prodejny s Autohyfy.
Určitě bych nekupoval anténu třeba v Baumaxu nebo Tescu, tam jsi odkázanej pouze na to, co je napsáno na balení, páč ti nikdo pořádně neporadí. Zkus lepčí elektra, nebo prodejny s Autohyfy.

10:00:40
28.05.2004
28.05.2004

Giacomo
Je nějakej rozdíl mezi orig. anténou z Fe a anténou běžně prodávanou jako "anténa Golf" .... prostě mě zajímá, jestli má ta běžně prodávaná anténa zesilovač jako ta z Fe......??