Výměna tlumičů

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 19.05.2004 do 20.05.2004, založil/a
řadit dle data
10:43:02
20.05.2004
BEYER - zrušená registrace
Jacob: pokial viem nemalo by to byt s tym dotiahnutim prehnane ;o ta guma by mala byt troxu splacnuta ale nie moc iba trosicku... ale potom sa ti moze naskitnut problem a to taky ze sa ti to po par jamkax uvolni ;o najlepsie pouzit tu maticu proti samouvolnovaniu ;o
21:07:32
19.05.2004
Giacomo
-> minno: OKi,tak to bych mel mit v poradku...dotah sem to proste tolik,abych "neskrtil" ty gumy :oP
19:30:17
19.05.2004
minno
nerozumiem presne otazke...pokiaľ ma pamäť neklame, tak zadný tlmič na škodovke je v karosérii upevnený medzi dvoma gumami (guma-plech-guma) - tam to dotiahni koľko sa bude dať (aby si tie gumy však nemal stlačené na 1mm:) a dole na ramene je to tiež napevno. Ak sa mýlim, tak ma niekto opravte.
13:31:13
19.05.2004
Giacomo
Taxem o víkendu vyměnil zadní tlumiče...je to fakt znát. Jen si nejsem jistej,na kolik jsem to měl utáhnout....přeci jen je to "píst" takže bych mohl utahovat +- donekonečna...no,prostě dlouho. Zatím žádnou vadu nepozoruju,jen xci mít jistotu,že jsem to udělal dobře. Takže jsetli mi můžete někdo aspoň nějak přibližně naznačit,jak moic se to utahuje....dík za tipy 4
Extreme Tyres