Funkční střešní nasávač

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 03.05.2004 do 04.05.2004, založil/a
řadit dle data
09:59:08
04.05.2004
Bery
kdy ti to bude jezdit je často kladená otázka...často ji kladu sám sobě...a odpověď neznám...

musím někde koupit tu výztuhu do střechy,potom to nakytuju do roviny a asi ho opravdu uděkám šroubovací.Praskající lak je hnus.To jest právda. No a protože nemám tu střešní výztuhu,hrál jsen si včera s rámem,takže už mám vevnitř postavenou klícku,už jen ty patky vevařit...

Kdybych se na podzim projel,byla by to krása,nádhera:-)
09:24:57
04.05.2004
Jirik - zrušená registrace
Dej ho rači oddělenej, není nic horšího než praskající lak. 4 A kdy ti to bude jezdit ?

Pak poreferuj jak to funguje, jestli gut, tak kuchám tiež. 3
08:56:55
04.05.2004
Bery
Já už na tom pracuju.O víkendu jsme zavařili díru po střešním okně,ještě do spodu vrátím výztuhu a hned vykuchnu novou díru na nasavač.Kupoval jsem ho na rallybazaru.Ještě nemám jasno jestli ha na pevno nakytuju,nebo bude odnímatelný.Netuším,jak moc ta střecha bude pracovat.Ale zpevnila se tím svárem...
15:38:27
03.05.2004
Alan
-> Jirik: Odkdy korytnačky vážej 53 kg ,si zapoměl na tu jedničku ne (1533 )
11:34:55
03.05.2004
Sušenka
No ja mam za timto ucelem rozmistenych nekolik vetracich otvoru pro pristup vzduchu - pres podlahu, Asloupky, Csloupky, stenu kufru, tesnenim u dveri, dirou v prednim okne...1

-> Jirik: Tak si dej do sibru sitku proti hmyzu, aby te to nevycuclo (neb sitka proti zelvam neni v nasich koncinach bezne k dostani 3)
11:17:36
03.05.2004
Právě že vycucává vzduch, tak aby to jednou nevycuclo i mejch 53 kg 3.

Jenom si hrajte, jednou vám ten šíbr vycucne uvnitř všechen vzduch a paxe tam v tom vakuju udusíte. 3 3
11:05:48
03.05.2004
Sušenka
Akorat to pracuje na jinym principu, ze...Stresni okno dle meho nazoru vycucava vzduch z auta ven a ten se tam tudy nekudy (ve skodovce vsudyma) nacucne. Kdezto nasavac je naporovy a nevim, jak by to fungovalo, jestli by se ten vzduch stihl odvest z auta pryc, jestli by to nedelalo nejake osklive razy a jestli by ti to prilis neofouklo hlavicku 1
07:45:57
03.05.2004
Nepřemýšlel jste někdo o zabudování funkčního střešního nasávače u vaší škůdky ? Já jsem o tom několikrát přemýšlel, je k dostání hodně typů. Nejideálnější je nějakej nizoučkej nenápadnej aby to nenarušilo vzhled a líniji střechy. Větrat a brát vzduch hlavně v létě v horkách to bude určitě perfektně. Zatejkat by tam taky nemělo, páč mívají horní převis a přední náběhovej rantlík. Máte někdo podobné chutě ? Každopádně by to vyžadovalo menší zásah do střechy než-li šíbr. 4
Extreme Tyres