Brzdy POMOC, POMOC

prohledat
21 příspěvků (zobrazeno 1 až 21) od 20.04.2004 do 04.05.2004, založil/a
řadit dle data
12:29:44
04.05.2004
Martin
-> Tom: To je divné, fakt to prošlápneš až a podlahu při nenastartovaném motoru ? A když to odvzdušňuješ je cítít nějaké zlepšení chodu pedálu ? A je znát když rychle a krátce za sebou sešlápneš pedál - zlepší se to ?
11:54:15
04.05.2004
Tom
No já na zadku kotouče mám, takže tím to neni, všechny hadičky mám pacéřovaný takže nafukováním gumovejch to taky není. Tak proč???24 51 78
23:08:56
03.05.2004
mates
já to nechápu,mám na autě 22 let starý hbv, po druhý zrepasovaný a ok (musím zaklepat). Spíše mě teče spojkový,ale kapaliny neubývá 9 , tak nevím
23:07:31
03.05.2004
mates
já to nechápu,mám na autě 22 let starý hbv, po druhý zrepasovaný a ok (musím zaklepat). Spíše mě teče spojkový,ale kapaliny neubývá 9 , tak nevím
23:04:54
03.05.2004
Martin
-> Tom: Hele nestraš, mám stejné problémy, řeším to už skoro rok a tu "gumovitost" nemohu odstranit.

Pedál má při nenastartovaném motoru dost velký chod a měl by být úplně tvrdý, ne ?

O víkednu jsem zkusil zadní prasátka průměru 22 mm a trochu se to zlepšilo (konečně flekují na plné sešlápnutí brzdy všechny 4 kola najednou). Nakonec jsem oddělil předek od zadku a mám propojené 4 písty na jeden okruh a na druhý je zapojen zadek.

Ale co dál, fakt už nevím. Zkoušel jsem různé kombinace zapojení, HBV i prasátka a FURT NIC. Už mi to leze na mozek a začínám přemýšlet o kotoučích na zadek.
22:57:57
03.05.2004
Kabal
-> Tom: ze by dalsi HBV? BTW: mne tam ted vydrzel 2 Mesice, a uz zase brzdim az na podlaze...
22:39:43
03.05.2004
Tom
Tak přátelé všechno špatně. Byl vyměněn HBV a už to trochu i brzdí, nicméně až při hodně sešlápnutym pedálu, a furt je takovej gumovej. Takže další rada?1
15:48:25
20.04.2004
Honza "Bobr"
-> Luděk: Nezapomněl!!! To celé bylo nahrazena ovlivněním gravitačního pole Země gravitačnímy poli Marsu a Venuše, dokazuje to nová studie Tramtárového institutu na výzkum motorových anomálií, která je k dispozici na : www.fuckdatshit.com/tramt aria_instytute/motorvehicl es/abnormals/skoda/type120 .htm. Jinak Čvančarova konstanta je velmi důležité číslo a dokazuje, že u vozidel Škoda souvisí všechno se vším.
15:28:43
20.04.2004
Luděk
-> Honza "Bobr" : zapoměl jsi ještě na vložení permutace aproximace variace součinů s podílem mocniny cosinu při započtení zlomku čvančarovy konstanty na druhou a to celé integrovat průměrným zrychlením při normální gravitaci a stavu ozónové vrstvy v normálu4
14:56:39
20.04.2004
Honza "Bobr"
-> Tom: A co započítáni koeficientu roztažnosti trubek? Tím musíš znásobit dráhu pedálu a tím nastavit mrtvý chod a taky to má souvislost s podtlakovým úhlem a úhlem spínání kontaktů přerušovače. To celé se spočítá dle fáze měsíce a tvého data narození, údaje se sečtou a vynásobí sinem 45° a musíš připočíst gravitační zrychlení, tím to vydělíš, potom musíš změřit diferční úhel rejdů, kde musíč provést fci cosinus a pak to celé znásobíš a vyjde Ti teoretická dráha pedálu na 1 milimetr pohybu brzdových obložení a pro každé kolo se to provádí zvlášť a musí se to dělat při 5. středě v měsíci při vhodné konstalaci Marsu a Venuše a zároveň se před výpočtem musí odvzdušnit celé brzdy a zkontrolovat, jestli Ti HBV tlakuje. Je to pouze teorie.
12:52:25
20.04.2004
U-Geen
-> Martin: proti zdi
12:46:18
20.04.2004
Martin
-> Jirik: Když už jsme u toho, nechá se nějak otestovat funkčnost HBV ?
12:46:01
20.04.2004
Tom
Podívám se na to, díky za rady.4
12:41:34
20.04.2004
Jirik - zrušená registrace
Zkus si někde půjčit a nebo zkus se domluvit v mototechně kde jsi HBV koupil, jako že je špatnej, většinou je na místě vymění. Hodně často se teď stává, ale fakt dost často, že jsou vadné série spojkových i brzdových válců. Dělají to buď Poláci, Češi a nebo Slováci - ale všichni tři na hovno.
12:39:07
20.04.2004
Baghira
-> Tom: Co ovzdušnění? Já než ovzdušnil zadní, tak mi proběhli okruhem dvě lahvičky brzdovky, ale díky vzduchotěsný hadičce , kterou jsem měl v místě ovzdušnění stále ponořenou v kapalině to netáhlo vzduch zpátky a ušetřil jsem kapalinu. Jinak když kleštěma zatáhneš pístky do brzdiče, měla by kapalina v nádobce pokud tam není vzduch stoupnout...alespoň nějaká rada :-).
12:27:21
20.04.2004
Tom
-> Martin: No jo, když já ty hadice nemám gumový, ale plastový. Když jí zmáčknu tak jí zničim.
12:17:18
20.04.2004
Martin
-> Tom: Já mám také problémy s 4 pístama. Také mám vše nové nebo zrepasované a také mám dlouhý chod pedálu. Ale mě to alespoň trochu brzdí. Jinak HBV mám také nový tak třeba udělali špatnou sérii.

Zkus ještě takový pokus. Vem takové ty scvakávací klempířské kleště a stiskni brzdové hadice a tím odpoj nějaký okruh a pozoruj, jestli se to změní. Já to takhle testoval a zjistil jsem, že tu vůli u mě má na svědomí přední okruh.
12:09:33
20.04.2004
Tom
Že něco není v poádku vidím taky, ale co? Vše je nové nebo zrepasované, vzadu jsou kotouče, takže pakny to nebudou. Že by byl ten HBV novej v prdeli? Ještě mě napadá že na výstupu na přední okruh mám spínač na brzdové světla přes redukci z erka.
11:58:56
20.04.2004
jenda
mel jse, podobny problem a byl vyresen pac byli sice nove ale vadne takovy ty zadni nevim jak to popsat snad vahadylka(co vymezujou rostazeni paken) ale me se to projevovalo tak ze kdyz byl zapojen jeden nebo druhy okruh solo tak brzdil ale dokupy ne asi jsem ti moc nepomohl ale snaha byla
11:54:21
20.04.2004
giom
Byť se to může zdát nepravděpodobné, ale je tu sice malá, ale přece jenom možnost vadného HBV. Pokud máš v pořádku přední 4pístky, spojovací trubky a hadice, HVB a novou brzdovku, tak tento problém patří spíše do utopie. Není to možné. Něco není v pořádku.

G.
11:11:16
20.04.2004
Tom
Situace: nový HBV, vpředu zrepasované 4písty s propojkou, nové panc. hadičky, vzadu 4písty. Vše odvzdušněno a přesto jde pedál až na podlahu a neklade výrazný odpor. Při sešlápnutém pedálu otočím rukou předním kolem. Kde je chyba???28 24 51
Extreme Tyres