Musím souhlasit s tím, že není problém zastavět do škůdky motor z čehokoliv, ale je problém k tomu škůdku upravit, abych se s tím tolik nebál a nemusel s takto upraveným autem jezdit jen ukázkové jízdy. Pokud chci se škůdkou jezdit denně, tak musím volit takové úpravy, které budou vyhovovatnásledujícím požadavkům:-úpravy nesmí běžný policajt poznat, v případě DN byť nezaviněné na mě pojišťovna nesmí mít možnost vymáhat peníze za provoz neschváleného auta, auto musí být v rámci možnosti co nejbezpečnější-podvozek, brzdy, výztuhy kastle atd, musí být spolehlivé, musí vypadat co nejlépe a teď to nejpodstatnější- musím na to všechno vydělat a neokrádat tolik rodinu. Promiňte, ve svém věku 45 let možná působí můj příspěvek opatrnicky, ale věřte mi, že bych taky rád vyzkoušel škůdku s motorem F1, nebo si do F1 sednul, ale po svých osobních zkušenostech s provozem, pojišťovnami a policajty jsem dospěl k shora uvedeným požadavkům. Jsme však lidi, tak se jako kultivovaní lidé chovejme a řešme starosti a radosti se škůdkama společně, bez zášti a arogance. Jedině tak škůdka nezhyne a my všichni z toho budeme mít prospěch.
Přeji všem hezké svátky a ať nemáte "modré vejce"

Čaukyty čau
G.