skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Klesaj otacky
prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 26.02.2004 do 03.03.2004, založil/a
11:04:15
03.03.2004
03.03.2004

King
2 Palic: Popsanej zpusob cisteni karbu je sice fajn, ale pokud je volnobezna tryska ucpana nejakym hozevnatejsim sajrajtem, pak se holt musi poctive vysroubovat zaslepka a prostouchnout. BTW: ta rukavice na ruce pri ucpani karbu je zbytecna, bez ni mas ruku od benalu aspon cistonkou jak mimino :) Uz to tady padlo, takze bych zkontroloval elmag. ventil. Nekdy staci jenom dotahnout, ale uz na nekolika autech jsem ho musel demontovat a utesnit silikonem. Da se to otestovat hubou. Ventil proste prisava vzduch kolem sroubku s fastonem a hlavne misty, kde se styka platovej kryt s plechem. A to huste rozhazuje bohatost pri volnobehu. Dalsi otakou je jestli nemas nejak neodborne pretryskovanej karbec po superbohaty smesy pri 5000rpm ti nezustava v sani benal, ktere pak obohati volnobeznou smes a motor se dusi....
17:06:24
02.03.2004
02.03.2004

Racyk
Mě se stalo že mi nedržel volnoběh, když jsem měl dole mix na LPG a pokud mezi nim a karbecem přisaval vzduch, tak na volnoběh chcip, ale ty asi LPG nemáš...
13:50:33
27.02.2004
27.02.2004

Palic - zrušená registrace
Tak tak jak rika Filip Ráž me t delalo i jiny vjeci (mam zapalovani by Fojtik), to pak byl pohled na otackomer......... hihi
pokud by to nezabralo tak mi poradili jednu vjec, sundat vzduchovej filtr, nastartovat vzit si na ruku rukavici a pridat plyn, prilozit ruku s rukavici (ucpat oba kanaly karbecu) a pustit plyn zacne hltat po dechu a pak by ctela chcipnout (zase uvolnit) mozna spatne popsano, ale jde o to profouknout volnobeznou trisku aniz by jsi musel karbec rozebrat.......
pokud by to nezabralo tak mi poradili jednu vjec, sundat vzduchovej filtr, nastartovat vzit si na ruku rukavici a pridat plyn, prilozit ruku s rukavici (ucpat oba kanaly karbecu) a pustit plyn zacne hltat po dechu a pak by ctela chcipnout (zase uvolnit) mozna spatne popsano, ale jde o to profouknout volnobeznou trisku aniz by jsi musel karbec rozebrat.......
22:17:37
26.02.2004
26.02.2004

Filip Ráž
utáhni ten elektromagnet na volnobezny trisce... to me delalo taky po vetsim zavodeni... a kamosovi tez...

20:21:02
26.02.2004
26.02.2004

Kočislav
To Roudik: To se ti to auto mstí za to že ho trápíš!!
19:24:01
26.02.2004
26.02.2004

minno
1. ty jazdievas trvale na 5000 otackach? :)
2. o to na akych otackach ides pred tym ako hodis volnobeh asi nejde. teda malo by ti to blbnut i ked stojis napr. na krizovatke. mne to zhasinalo na volnobeh po vymene tesnenia pod hlavou (asi sa nieco pokyvalo s karburatorom). trochu som pridal volnobeznych otaciek a do dalsiej emisnej kontroly, ktora bola pred tyzdnom a kde mi to nastavili spravne, to uz nezhasinalo. takze bud pridaj otacky na volnobeh alebo si vycisti karbec.
2. o to na akych otackach ides pred tym ako hodis volnobeh asi nejde. teda malo by ti to blbnut i ked stojis napr. na krizovatke. mne to zhasinalo na volnobeh po vymene tesnenia pod hlavou (asi sa nieco pokyvalo s karburatorom). trochu som pridal volnobeznych otaciek a do dalsiej emisnej kontroly, ktora bola pred tyzdnom a kde mi to nastavili spravne, to uz nezhasinalo. takze bud pridaj otacky na volnobeh alebo si vycisti karbec.
19:08:32
26.02.2004
26.02.2004

Roudik
Kdyz to rozjedu a jedu na 5tku nebo i na nizsi rychlost delsi dobu pres 5000 otacek tak pak kdyz dam neutral nebo vyslapnu spojku mam nakejch 200ot a chcipneto cim to??? ze bi spinavej karbec volnobezna tryska se ucpe??