Help - BRZDY

prohledat
56 příspěvků (zobrazeno 51 až 56) od 19.02.2004 do 01.03.2004, založil/a
řadit dle data
10:29:56
19.02.2004
Milošek
no tak jedine odvzdusnovat a odvzdusnovat!dokud nebude tvrdy3

je tram nekde bublina a to ze mas zacinat od nejdelsiho vedenei je povera nema to na rto vliv....
10:03:53
19.02.2004
BEYER - zrušená registrace
dost opatrne ;) ja sa xistam na kompletnu prestavbu brzd a naprav... ale este nato niesu bubaky... ;( a najprv budem robit brzdy podvozok a nakoniec motor... brzdy su najdvolezitesie na celom aute toz moj nazor... ale o tom som nexcel.... zatial sa nenasla dusa co by mi poradila co s tymi brzdami ;( nikto mi nevie poradit ;( ...
09:32:36
19.02.2004
Komár
Kéž by to bylo jenom zavzdušněné. Jak mám jinak jezdit s našláplým motorem svižně, když vím, že to neubrzdím:-)
09:25:15
19.02.2004
treba rozobrat precistit pripadne dat nove piestiky tesnenia zlozit a funguj ;) ale pokial mas napr. jeden brzdic origo a druhy z wartasa tak aj to by mohol byt problem su si sice podobne ale nie uplne 100% totozne ak mas takuto konbinaciu aj to moze byt problem alebo to mas zavzdusnene. ... .:.
09:19:02
19.02.2004
Komár
A mě zase brzdí pravý přední více než ostatní, takže mě to táhne do pangejtu. Co s tím?
07:47:49
19.02.2004
zdravim vas vsetkych a chcem poprosit o radu pretoze uz som zufaliii ;) Kamos ma poprosil ci by som sa mu troxu nepozrel na auto. Brzdy a spol... Je to rapid predne praxovky mal cele dotrhane a mal nove tak preco ix nevimenit som si povedal vycistil som bzdice dal nove tesnenia oblozenie a zacal odvzdus. vzdy koleso co je najdalej od brzdoveho valca... nesla ani bublinka vzduxu a brzdy furt meke... ;( dal som novy brzdovy valec je to cca o polovicku lepsie ale na jazdenie to nieje ;( pleas poradte uz som fakt zufali ;( nikde to netecie... pred tym ako som mu nenil praxovky v brzdicox to brzdilo ako tak ale pedal bol tvrdy ;) a poniektore piestiky boli pekne zazrane ;) tedaz xodia vsetky v pohode... ak viete radte budem velmi povdacny ;) dik za kazdu radu a typ vopred ;)
Extreme Tyres