Spoiler

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 13.02.2004 do 20.02.2004, založil/a
řadit dle data
08:54:48
20.02.2004
Majkl
ho sem fotku toho spoileru
03:45:06
19.02.2004
RadstaR
Daval jsem na predek naraznik z felicie, problem byl, ze sem mel docela velkou mezeru mezi autem a tim naraznikem, takze jsem vyndal celou tu zeleznou traverzu a proste jsem si nechal privarit matky o neco dal, takze nakonec jsem celej ten naraznik prisoupnul uplne k autu. Problem s prichycenim k travrze jsem vyresil blbe, ze jsem ji zezhora navrtal a docela tlustejma sroubama prichytil ten naraznik. Jinak z boku jsem vzal normalne vrtacku a nahore a dole jsem udelal diru a zase prichytnul sroubama, pak jsem to chtel zakitovat, ale to uz jsem zjistil, ze ten naraznik nechci a vratil se k puvodnim plastovim :)
21:44:08
18.02.2004
Martin
-> Marvin: No tak se hned tak nečerti 2, já mám takový ten spojler s mlhovkami a mám to normálně prošroubované. Je to celkem pitomá práce, chce to mít dobře slícovaný, aby to pak nebylo křivý. Nejlépe když vyndáš celej přední nárazník (odšroubovat i s těma nosníkama) a celé si to udělej venku. Pak tam ten nárazník jen šoupneš a zpět přišroubuješ. Doufám že si myslel tento spojler, jinak nemůžu sloužit... Jinak bacha ty spojlery bývají dost křehký.
20:42:31
18.02.2004
Marvin
Koukám že tady je spousta lidí, kteří umí radit na takové triviální otázky jako jsou např. díry v karoserii atd. to umí každej.Já jsem prostě jenom chtěl jestli by mi někdo neporadil jak s tim spoilerem abych nevyhodil 2400 do luftu!!!8

18:27:38
13.02.2004
Marvin
Potřeboval bych poradit jakým způsobem se přidělává spoiler na nárazník (na ten plechový nebo plastový) a jak ho dopasovat aby seděl.Nemám stím žádné zkušenosti ani ským bych to prodiskutoval.5
Extreme Tyres